Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ya ben her bişi çizdiğimde yeni konu açmıyayım diye böle yaptım çizdikçene buraya ekliyeyim. Telefonumdan kopya çekerek beğpenmediğim kısımalrını değiştirdim bu çıktı telefonun açık hali çok güzel görünmüyor :)) bide scanleyip uplaod edince bişiler oluyor kötüleşiyor resim ciddiyim kağıtta gayet hoş görünüyordu gözüme alla alla.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 DÜn yaptımıda buraya koyayım bir arada dursunlar. Daha var önceden postladıklarımda onlar kalsın artık.[signature][hline]Alma? Mater?[Bu mesaj Lixad tarafından 12 Ağustos 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şu senn delikleirnden hava alan patlayan orjinal aletin değilmi bu ? :lol:[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bakıpta yorum yapmayanlar aha böle olsun (O) Yahu valla insan bakıyo böle sürekli birileri bişi desin sevineyim kavga edeyim diye falan.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 o telefon o kadar ince olsaydı fiyatı ikiye katlanırdı :P[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 endüstri ürünleri tasarımı bence senin için doğru seçim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 o telefon kırılır sevmedim ama ikinci ile üçüncü çok güzel olmuş :) ayrıca prawler +1[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: arcane, 13 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: o telefon o kadar ince olsaydı fiyatı ikiye katlanırdı :P bölede çoook kalın yaaa[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 (O) böyleyim ben :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Yaaaaa[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 3 yaratık güzel. bana benzemiş...karizma... Telefon kredi kartı gibi :] kurşun hafif falso almış.. *!(O) olmaktan kurtulur*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ilkini sevmedim. hiç bi özelliği yok. ikinci iyi de geldiği yöne doğru da parçacıkların uçması lazım. sonuncuyu sevdim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 1. yi ben bile yaparım ehehe. :D 2. ye zaten yorum yapmıştım :D 3. ye bayıldım. (o) senin tostunu yesin :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 heh yorum yapmadan kapatcaktım tam baktım 0 olcaz 1. yı bende sevmedım 2. de ne bılım ıcım ısınmadı ama 3. guzel :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ehm güzel olmuş :) (0) olmaktan kurtulmuştur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Hehe en kolayı en zevklisi 3. dü demekki hep öle kascam bundan sonra :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hemen karışmam gerekti. 3. gibi işler yapma. yapmamalısın. arada keyif için belki. en çok 1. gibi işler yap. biraz da figür, portre filan çalış.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Tamam şimdi oturup yeni bişiler yapacam 1-2-3 olamdı 4 saat sonra görüşürüz :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu altta gördüğünüz arkadaş yeni ensil bi enjektördür. Şöle çalışır arkada gördüğünüz küçük kısımdan zehirimizi doldururuz. Ardından zehirin türüne göre iğne uzunluğumuzu ve enjekte hızımızı ayarları ( ön tarafta bulunan bir yayın gerginliğini ayarlıyarak). Sonracıma kurbanımızın uygun kızmına çat diye sokarız bunu yine çn tarafta bulunan kalın kısım içindeki yayı sokma sırasında gererek ayarladığımız hız ile tüpte bulunan sıvıyı vucuda aktarır. Aynı zamanda sokma işleminden 2 sn ye sonrada enjektörümüzün yanlarından çatanakkkk diye çiletler çıkarak kurbanın iğneyi vucudundan uzaklaştırmasını engeller.hayır deli diilim HAHA[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 endüstriyel alanda fazla ilgi görmez bu drowlara sat bence :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 lixad bu ne ya ööööö[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 en fantastik icadinda bile biraz mantik olmasi gerekiyor cizimin iyi olsa da kesinlikle plan falan yapmiyosun cizdigin ucuk seylere mesela o jiletlerin durdugu bolumu genelde sen kurbanin icine sokamazsin, orasi senin elnile kurbanin vucudu arasinda kalan o kalin kismin orasi, ve sen orayi gostermissin jiletler derken ayrica akinti hizini nasil ayarliyo, bi cemberi cevirip akinti hizini ayarlar demekle icat yapilmis olmaz be lixadcim :) ustune ustelik, sen arkasindan ilac eklencek kisim koyarsan nerde kaldi tum o arkadan basinc verip ilacin igne ucundan firklamasini saglayacak basincin dinamigi? dusunmeden cizme, tek tavsiyem bu olacak :)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Hayda bence sen birazcık düşün :)) Şimdi. 1:Tüp boşsa(hava da yok içinde) sen içine bir şey koyduğunda nasıl olurda iğne fırlar ucundan? 2:bir yay düşün ------ bu boyda sen arkadan o kısmı döndürdükçe --- veya ---------- gibi boyu uzayıp kısalıyor(bu tür şeyler var gözümle gördüm). 3:O jiletler henüz çıkmamış durumda iğne injekte olurkan birden yanalrdan çıkıyor bu sayede kurban bizim alete dokunamıyor yani sıvı vucuduna mudahale görmeden boşalıyor.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ha ilacın vucuda girmesinide çu sağlıyor iğneyi vucuda soktukça ucundaki kalın kısım içe doğru gidiyor onun bir ucu sıvının bulunduğu tüpe bağlı yani içe doğru gittikçe sıvıda dışarı doğru çıkıyor bu kadar basit?? hatta direk içede gitmiyor yayı sıkıçtırıyor yayın absıncına görede belli bi hızla akıyor kurbanın vucuduna[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 manyaklık varmı? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar