Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lixad Çizimler

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Ya ben her bişi çizdiğimde yeni konu açmıyayım diye böle yaptım çizdikçene buraya ekliyeyim.

Telefonumdan kopya çekerek beğpenmediğim kısımalrını değiştirdim bu çıktı telefonun açık hali çok güzel görünmüyor :))

bide scanleyip uplaod edince bişiler oluyor kötüleşiyor resim ciddiyim kağıtta gayet hoş görünüyordu gözüme alla alla.[signature][hline]Alma?
Mater?

Sosyal ağlarda paylaş

endüstri ürünleri tasarımı bence senin için doğru seçim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Bu altta gördüğünüz arkadaş yeni ensil bi enjektördür.

Şöle çalışır arkada gördüğünüz küçük kısımdan zehirimizi doldururuz. Ardından zehirin türüne göre iğne uzunluğumuzu ve enjekte hızımızı ayarları ( ön tarafta bulunan bir yayın gerginliğini ayarlıyarak). Sonracıma kurbanımızın uygun kızmına çat diye sokarız bunu yine çn tarafta bulunan kalın kısım içindeki yayı sokma sırasında gererek ayarladığımız hız ile tüpte bulunan sıvıyı vucuda aktarır. Aynı zamanda sokma işleminden 2 sn ye sonrada enjektörümüzün yanlarından çatanakkkk diye çiletler çıkarak kurbanın iğneyi vucudundan uzaklaştırmasını engeller.

hayır deli diilim HAHA[signature][hline]Alma?
Mater?

Sosyal ağlarda paylaş

en fantastik icadinda bile biraz mantik olmasi gerekiyor

cizimin iyi olsa da kesinlikle plan falan yapmiyosun cizdigin ucuk seylere

mesela o jiletlerin durdugu bolumu genelde sen kurbanin icine sokamazsin, orasi senin elnile kurbanin vucudu arasinda kalan o kalin kismin orasi, ve sen orayi gostermissin jiletler derken

ayrica akinti hizini nasil ayarliyo, bi cemberi cevirip akinti hizini ayarlar demekle icat yapilmis olmaz be lixadcim :)

ustune ustelik, sen arkasindan ilac eklencek kisim koyarsan nerde kaldi tum o arkadan basinc verip ilacin igne ucundan firklamasini saglayacak basincin dinamigi?

dusunmeden cizme, tek tavsiyem bu olacak :)[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

Hayda bence sen birazcık düşün :))

Şimdi.
1:Tüp boşsa(hava da yok içinde) sen içine bir şey koyduğunda nasıl olurda iğne fırlar ucundan?
2:bir yay düşün ------ bu boyda sen arkadan o kısmı döndürdükçe --- veya ---------- gibi boyu uzayıp kısalıyor(bu tür şeyler var gözümle gördüm).
3:O jiletler henüz çıkmamış durumda iğne injekte olurkan birden yanalrdan çıkıyor bu sayede kurban bizim alete dokunamıyor yani sıvı vucuduna mudahale görmeden boşalıyor.[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

Ha ilacın vucuda girmesinide çu sağlıyor

iğneyi vucuda soktukça ucundaki kalın kısım içe doğru gidiyor onun bir ucu sıvının bulunduğu tüpe bağlı yani içe doğru gittikçe sıvıda dışarı doğru çıkıyor bu kadar basit?? hatta direk içede gitmiyor yayı sıkıçtırıyor yayın absıncına görede belli bi hızla akıyor kurbanın vucuduna[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...