Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Benimde sitelerimin tümü di'nin sunucularda. Sanırım ilk sunucusunu aldığından beri en eski müşterilerinden biriyimdir. Baya bi süre reseller satışıyla uğraştım, daha sonra 2005 yılından sonra kendi projelerime yönelmeye başladım. Sadece Otokritik.com 2007'den beri di'nin Almanya'daki sunucusunda barındırılıyor ve yüksek trafikli bir site olmasına rağmen çok memnunum. Bu arada işten anlamayıp başınız belaya girer gibi sallamasyon iddialarda bulunmayınız. Sunucu üzerinde çalışan tüm yazılımların vb lisansları tam olduktan sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Mağduriyet konusuna gelirsek benim böyle bir çekincem yok, sadece bu işlerle tanıştığım ve daha sonra nikahına kadar gittiğim iyi bir dost kendisi. Sağlığı yerinde oldukça bende kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 natroda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Böbrek taşı düşürür ya da böbrek gg olursa kefil değilsin yani? :P Şaka bir yana ben de kefilim... Uzun zamandır benimde kişisel websitem kendisinde barındırılıyor. Her daim gmailde cevap alıyosunuz sorularınıza. Adam uyumuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 www.vit.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Valla o konuda da onlemimi aldim ben epeyce once. Boyle gizli sakli bir dokumanim var sunucu bilgilerinin ve kimin ne hizmet aldiginin yazili oldugu. Olur da basima bir sey gelirse bir sekilde hizmetiniz kesilmeden devam eder. Benden sonra gelen yurutur yurutmez bilemicem ama en azindan haberiniz olur millet alin dosyalarinizi Tim nallari dikti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Benim herhangi bi sitemi barindirmiyo, ama sahsen bende kefilim. Ilk firsattada sitemi tasiyorum sunucularina benim hosting bitince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 di said: Valla o konuda da onlemimi aldim ben epeyce once. Boyle gizli sakli bir dokumanim var sunucu bilgilerinin ve kimin ne hizmet aldiginin yazili oldugu. Olur da basima bir sey gelirse bir sekilde hizmetiniz kesilmeden devam eder. Benden sonra gelen yurutur yurutmez bilemicem ama en azindan haberiniz olur millet alin dosyalarinizi Tim nallari dikti diye. olm ölme la,yeni gelen para falan ister şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 di said: Valla o konuda da onlemimi aldim ben epeyce once. Boyle gizli sakli bir dokumanim var sunucu bilgilerinin ve kimin ne hizmet aldiginin yazili oldugu. Olur da basima bir sey gelirse bir sekilde hizmetiniz kesilmeden devam eder. Benden sonra gelen yurutur yurutmez bilemicem ama en azindan haberiniz olur millet alin dosyalarinizi Tim nallari dikti diye. vasiyet mi bıraktın o ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.dreamhost.com/ hakkında ne düşünüyorsunuz?? asp yokmuş tmm gittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polatbehlul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sağlam biyerden al burda herkes arkadaşını korumak için ondan al ondan al yapabilir ama gidipde işin ustası, profesyonel olarak çalışan biyerden almak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sacmalayacaksaniz hic yazmayin daha iyi. Di amatör calissaydi zaten isin en basinda bu forumun uyeleri onu secmezdi, herkes yaptigi isin bilincinde ve ciddiyetinde. Is ayri arkadaslik ayri. Di'yi sirf paticikten diye tercih etmiyoruz, aldigimiz hizmettende memnunuzki tercih ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 defalarca banlenmis, burada baska bir uyeyle yaptigi alisveriste parasini odemedigi icin hakkinda dava acilmis ve kaybetmis adamin 'guvenmeyin' deyiis cok ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 AHAHAHAHA. Abi cok acinasi denemeler ya. =) Hayatimda bu kadar yalanci, kendi yalanlarina bu kadar inanan baska birini gormedim. Yasi falan da kucuk de degil esSek kadar tip ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 meyve veren ağaç taşlanır anasını satiyim. ekran kartı alıp para vermeyip anasına babasına fiyat+avukat parası ödettirenler nasıl saldırıyor serhat ya. di'nin hizmetinden sınır yoktur asdfasdf güvenin adama. sorun olursa adresini biliyorum alırız kapıdan askjgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi di for the win ucuz hızlı problemsiz. siz inatla problem cıkarsanız bile adam çözüyor hemen bkz:ben adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 imzanla mesajın bir ironi içinde sevişiyorlar daesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 problem problem problem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu kadar yuzsuz musteri olmaz ya, dunyanin sorusunu sordu dur durak bilmeden. Cevaplamayinca da titresim falan gonderdi boyle. Ehuh rahatim abi ben. Mis gibisiniz hic bi sikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 baskette zenci neyse hostingte di o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 di ftw +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar