Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Aramayada inandım baktım ki kimse açmamış şaşırdım açıldıysada search engine in suçudur :p Tom Clancy's Ghost Recon serisinin en yeni ve -bana göre- en başarılı oyunu olucak gibi duruyor. Fall 2010 yazıyor çıkış tarihi. Varmı inceleyeni edeni, tam nedir ne değildir bileni? Tam tarih etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sanırım artık rogue spear gibi bi oyun yapmayacaklarını kabullenmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?40,4651476 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 search engine in suçudur. aynısını yazdım topic adının çıkarmadı. kahrolsun israil. komplu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya tom clancy adam değil bi sevemedim şu adamın oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 metal gear red dead saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Wha? Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar