Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SMS lerde türkçe karakter kullanma sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya nedir benim çektiğim bilmiyorum 2 telefonum oldu 2sindede kısa mesajlarda eğer türkçe karakter kullanırsam mesaj boyutu birden çooook küçülüyor nedendir bu ayhu bir çözümü falan yokmudur arkadaşlar bi yardım edin alıycam ya.

Hayır pek gerek kalmıyorda insan "sıkıldım" falan demeke kalkarsa biraz sorun yaşıyor.[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 23 Ağustos 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
dil secenegini ingilizce sec.

cozum buda telefonun dılını deıl msg ın ayarlarında war[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Nokia 2100 var bende, mesaj ayarlarında dil yok. Naapabilirim?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ben türkçe karakter kullanarak tek harflik bi mesaj bile atsam 4 kontör gidiyodu, aradım turkcelli bu tellerde türkçe karakter kullanınca oluyo kullanmayn dedi (nokia 1100)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
bende nokia 6600 var ayni sorunu yaşiyorum!
Saniyorum ki bu tlfon ayarlari değil direk olarak turkcelle ilgili!
Aria hattim var onada böyle sorunlar olmuodu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
@Jacabo : Cık, yok. Bi ortak ayarlar var, bide tek tek farklı hatlar için ayarlar var hiçbirinde dille ilgili bişi yok. Telefonun dilini değiştirdiğim de zaten tr karakterler kayboluyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...