Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alman basınında ilginç iddia:Hepimiz biraz Türküz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

Almanya ve diğer bazı Avrupa ülkelerine M.Ö. 7000 yılında gelen çiftçilerin, Anadolu topraklarından geldiğinin bilimsel olarak ispatlandığı bildirildi. Alman "Kölner Express" gazetesi, "Hepimiz biraz Türküz" başlığıyla verdiği haberde, Mainz Üniversitesinden antropolog Prof. Dr. Joachim Burger'in Taş Devri döneminden kalan iskeletler üzerinde yaptığı araştırma sonucuna göre, o dönemin insanlarının Batı Anadolu'dan Avrupa'ya göç ettiğinin bilimsel olarak tespit edildiğini yazdı. Bölgeden o dönemde Avrupa'ya gelen insanların evcil hayvanları da beraberinde getirmiş ve yerleşik olan insanlarla çok az ilişki içinde bulunmuş olduğunu da ifade eden Burger, bu araştırmayı aslında bazı hayvanların Avrupa'ya nasıl geldiğini incelemek amacıyla yaptıklarını kaydetti

hurriyet
Mesaj tarihi:
SoulCube said:

bold olunca niye bu kadar sinirlendin ki?
iki türlü de okunuyo yormuyor da.
sorun yok.

Neden sinirleniyorsun muhabbetini gecin abi. Sinirlenmiyorum. Hatta sinirlenmekten ziyade sorunun cevabini gayet merak ediyorum daha cok.
Mesaj tarihi:
di said:

SoulCube said:

bold olunca niye bu kadar sinirlendin ki?
iki türlü de okunuyo yormuyor da.
sorun yok.

Neden sinirleniyorsun muhabbetini gecin abi. Sinirlenmiyorum. Hatta sinirlenmekten ziyade sorunun cevabini gayet merak ediyorum daha cok.

e peki sorun ne abi :)
Mesaj tarihi:
Okunabilir degil abi. Hani sana gore sorun yoktur belki de bana gore var mesela. Hani oyle keyfimden de degil. Ciddi anlamda okunabilirligi dusuyor yazinin.
Mesaj tarihi:
di said:

Okunabilir degil abi. Hani sana gore sorun yoktur belki de bana gore var mesela. Hani oyle keyfimden de degil. Ciddi anlamda okunabilirligi dusuyor yazinin.

forum basligina alinti yapmayi dene [ b ] ile iliskilendirilmis bir satir bul

ali agaoglundan ev isticem sana soz
  • Yeni Oluştur...