circumciser Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 said: Almanya ve diğer bazı Avrupa ülkelerine M.Ö. 7000 yılında gelen çiftçilerin, Anadolu topraklarından geldiğinin bilimsel olarak ispatlandığı bildirildi. Alman "Kölner Express" gazetesi, "Hepimiz biraz Türküz" başlığıyla verdiği haberde, Mainz Üniversitesinden antropolog Prof. Dr. Joachim Burger'in Taş Devri döneminden kalan iskeletler üzerinde yaptığı araştırma sonucuna göre, o dönemin insanlarının Batı Anadolu'dan Avrupa'ya göç ettiğinin bilimsel olarak tespit edildiğini yazdı. Bölgeden o dönemde Avrupa'ya gelen insanların evcil hayvanları da beraberinde getirmiş ve yerleşik olan insanlarla çok az ilişki içinde bulunmuş olduğunu da ifade eden Burger, bu araştırmayı aslında bazı hayvanların Avrupa'ya nasıl geldiğini incelemek amacıyla yaptıklarını kaydetti hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 türklere hayvan denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bold yapnca daha okunabilir oldugunu falan mi zannediyorsunuz nedir? Adam akilli yazsaniza sunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bold olunca niye bu kadar sinirlendin ki? iki türlü de okunuyo yormuyor da. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 M.Ö. 7000 de Almanya' da yerleşik hayat mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 niye ilginç?nesi ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 caldigim yerden bold lu gelmis ben bisi yapmadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 o zamanlar biz taaaa orta asya bozkırlarında at sırtında koşturuyoduk ya da koşturmuyoduk, ne biliyim. türk diye ne kastettiğine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fistan said: niye ilginç?nesi ilginç? bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sorun değil ufaklık suç sende değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 calimero said: M.Ö. 7000 de Almanya' da yerleşik hayat mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 calimero said: Fistan said: niye ilginç?nesi ilginç? bağa mı didin? yok başlıkta "ilginç iddia" diyorya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ha pardon o vakit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben de hissetmiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 adam burger king miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 HAYVAN DEMİŞ ADAM BİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 SoulCube said: bold olunca niye bu kadar sinirlendin ki? iki türlü de okunuyo yormuyor da. sorun yok. Neden sinirleniyorsun muhabbetini gecin abi. Sinirlenmiyorum. Hatta sinirlenmekten ziyade sorunun cevabini gayet merak ediyorum daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Kojiroh said: HAYVAN DEMİŞ ADAM BİZE Insan dedigin de bir nevi hayvan degil mi nihayetinde ? Gayet hayvansin bence. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 di said: SoulCube said: bold olunca niye bu kadar sinirlendin ki? iki türlü de okunuyo yormuyor da. sorun yok. Neden sinirleniyorsun muhabbetini gecin abi. Sinirlenmiyorum. Hatta sinirlenmekten ziyade sorunun cevabini gayet merak ediyorum daha cok. e peki sorun ne abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 o tarihte göçebeydi bikerem insanlık, nerde bizon sürüsü oraya göçerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Okunabilir degil abi. Hani sana gore sorun yoktur belki de bana gore var mesela. Hani oyle keyfimden de degil. Ciddi anlamda okunabilirligi dusuyor yazinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 RERORORO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 HAKARET AMA BU HADDİNİ BİLDİRMELİYİZ BENCE SİTESİNİ KAPATTIRALIM :X:X:X:X:XXXXX Ama kendine de hayvan demiş olmuş sinirim geçti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 di said: Okunabilir degil abi. Hani sana gore sorun yoktur belki de bana gore var mesela. Hani oyle keyfimden de degil. Ciddi anlamda okunabilirligi dusuyor yazinin. forum basligina alinti yapmayi dene [ b ] ile iliskilendirilmis bir satir bul ali agaoglundan ev isticem sana soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar