St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 selamlar pati halkı.elimde türk dili ve türkolojiyle ilgili 4-5 tane ingilizce makale var.baya zorluyorlar beni ben de bu yüzden bir çevirmene başvurmaya karar verdim.var mıdır aranızda konuyla alakası olan ya da olmasa da araştırır bulur çeviririm terimleri falan diyen? daha önce iş yaptığınız patiden olmayan kişi ve kurumlarda işimi görür. ama sizden olursa daha iyi olur yabancıya gitmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Boğaziçi'nin ya da ODTÜ'nün Türk Dili bölümlerine gidersen ucuza yapabilecek bir sürü öğrenci bulursun 4. sınıftan ya da yüksekten. Hem de işin içinde olduklarından bir çevirmenden daha iyi, daha teknik yapabilirler bence. Akademik hukuk çevirilerini dil bilen hukuk yüksek lisans öğrencilerine yaptırıyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 cerebralis çevirebilir. bi öm at istersen ama ne sıklıkla online oluyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 @gerge yaa eskişehirdeyim ben.bu insanlara ulaşabileceğim sanalda toplandıkları bi yer var mıdır bildiğin? @dasaaa teşekkür ederim ona da bi sorayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 öm kutusu doldukça notepad'e bi kısmını alıp siliyordum. ama bi hdd faciasında talihsizce kaybolmuş.. böhühüühüh! yoksa hemen ulaşıp sormaya çalışırdım ben. dene bi şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 öm gönderdim bakalım inşallah en kısa zamanda online olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bildiğim bir yer yok nette :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 http://www.facebook.com/search/?init=quick&q=bo%C4%9Fazi%C3%A7i%20t%C3%BCrk%20dili&tas=0.4983068786095828 şurdaki duvarlara yazabilirsin bişeyler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 teşekkür ederim bilader bi bakayım oraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar