revhas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 swg eclipse: revhas, satto ben geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eheh bende burayada diyeyim ben erahm kh'aan[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bunu Swgye acsaydin dah amantikli olurdu cunki ordan buraya gelicek insanlar sonucta :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben 14 gün trial oynuyoru eclipse'te. ama trial bitince devam etmicem tabi ki wow'a geçcem. :p wow olmasa oynardım ama zevkliymiş tahmin ettiğimden. gerçi biraz yavaş çalışıyo.. hem de konfig tavsiye edilenin çok üstü olmasına rağmen.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 swg şuan oynamasamda daha öncedne oynuyordum viru jan-tiran wow çıkınca doğal olarak kaçırmayacam[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 revhas baydi hocam galiba swg :) senin esyalari kime birakican gidince :) hehehe[signature][hline]Madturk Eclipse RIP TOI Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eclpisde değilde başka bir serverda oynayan arkalrım 8 kişi wow gececek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben biraktim swg yi wow icin baya once cunku nede olsa wowa gececem kasmanin alemi yok. swg den gececek cok kisi var .[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Jo_jixu, 21 Ağustos 2004 21:59 tarihinde demiş ki: eheh bende burayada diyeyim ben erahm kh'aan ne güzel cümle bu be resmen katletmişim dili :) kusura bakmayin[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben gecicem aka. Jinnz Norton[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar