di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Selam, Vindoz 7'de sistemin yuklu oldugu disk haricindeki disk'leri shrink ya da extend edebiliyorum ama ana disk'i ellememe izin vermiyor. Sadece extend etmek icin bile. Boyle ek yazilim falan yuklemeden halletmenin bir yolu var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 XP'de denemiştik bi kere, sorunsuz olmuştu. Kurulum CD'si yetmişti işlem için. 7'de değişmiş mi mantık ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 CD ile denemedim esasen. Sistem acikken denedim. Kurulum DVD'si nerde zerre kadar fikrim yok. Her lazim oldugunda tekrardan indiriyorum ben internet'ten. ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://www.nirmaltv.com/2009/05/12/how-to-resize-disk-partition-in-windows-7/ di System administration castini unutmadik ona gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ulen! Ben sistem disk'i extend edilmiyor diye dert yaniyorum, sen zaten ise yaramayan ayni metodu getirip yaziyorsun buraya. Sunu bunu unutmadik diyosun bi de artis. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Sanirim programsiz olmuyor ben ayni is icin easeus partition master diye bisey bulup kullanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tam emin olamadım ne için yaptığımı ama zamanında şöyle bir şey yapmıştım. windows server 2008 üzerinden computer management ile bilgisayara bağlanıp windwos server 2008 üzerinden extend shrink yapmıştım. varsa böyle bi imkanın bi dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Abi toplamda 8. mesajini yazdigim su konuda 3. kere soyletiyorsunuz bana; ana disk icin gecerli degil shrink ve extend olaylari. Yazilim falan bulup onunla yapicam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bilmemne disk manager diye bi program yapıyordu bunu yau edit: partition manager pardon bilmemne partition manager edit2 : partition magic programın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 win diskpart ile system ve boot partition lari extend edilemez. gparted kullanirsin, lin e uzak degilsin nasilsa. edit: uyari: okuyup da aa oluyormus ne guzel diye di disinda extend/shrink olaylarina girecekleri uyarayim. gparted i daha once kullanmadiysaniz, yedekleriniz yoksa, system recovery dosyalariniz yoksa bu ise bulasmayin. ntfs header ve partition detaylari gittigi icin winload.exe system boot yapamayacak islem sonrasi. fix icin startup repair, ve bootloader a ufak bi ayar gerekecek. korlemesine girismeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Zamanında Paragon Partition Manager ile sorunsuz bir şekilde extend etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar