Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara metro olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Keçiörendeki acayip yavaş çalışıyormuş benim bildiğim. Zaten aynı anda o kadar çok yere başlanırsa bitirmesini beklemiyordum ben.

Bide Ankaray daha güzel bence. Dİğerinde bi fren yapıyo bazen yanındakinin kucağına çıkıyosun. Ankaray daha hızlıymış zaten. Daha modern gözüküyor sanki. Öbürünü filmlerde göre göre bıktık aynı tip :)[signature][hline]come forth my friend...
Mesaj tarihi:
hızl olarak pek bi fark yok ama köprülerden falan geçerken yavaşlıyorlar
metroda daha çok yukardan gittiği için daha yavaş ortalaması hehe
ama daha iyi bence yukardan gitmesi bayıyo tünelde
Mesaj tarihi:
ne 5-6sı ben batıkentten bindiğimde yarım saat kalıyorum burdan binince 45 dk kalıcam

ayrıca ankaray nası metrodan hızlı yaw, sallanıyo o giderken eski şimendifer gibi, zaten dikimevi durağına gelmeden önce duruo falan çok sakat, metroda öle bi his yok[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:
pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
sana öyle gelmiştir ehehe.

bazen duruyor da, sabit bir yerde değil..

tahminim ray sistemiyle alakalı,
başka bi trene yol vermek için duruyor olabilir..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Metro ile ankaray arasında tarihi fark var metro hız ve kalite bakımından ankaray a köser be

Bu arada yaw zaten Eskişehir yolu na yapacaklarda nolcak 3 -Odtü , Bilkent ,Hacettepe - üniversitenin öğrencilerini kaldırır mı o sistem[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Lol Ankaray Emek de çıkıyor bir yer üstüne ama o üniversitelere yapacaklarını baya adam gibi yapmalılar günde binlerce hatta on binlerce öğrenci + öğretim görevlisi + görevli[signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • Yeni Oluştur...