McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Keçiörendeki acayip yavaş çalışıyormuş benim bildiğim. Zaten aynı anda o kadar çok yere başlanırsa bitirmesini beklemiyordum ben. Bide Ankaray daha güzel bence. Dİğerinde bi fren yapıyo bazen yanındakinin kucağına çıkıyosun. Ankaray daha hızlıymış zaten. Daha modern gözüküyor sanki. Öbürünü filmlerde göre göre bıktık aynı tip :)[signature][hline]come forth my friend...
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hızl olarak pek bi fark yok ama köprülerden falan geçerken yavaşlıyorlar metroda daha çok yukardan gittiği için daha yavaş ortalaması hehe ama daha iyi bence yukardan gitmesi bayıyo tünelde
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 topu topu 5-6dk kalıyorsunuz metronun-ankarayın içinde ne konforu yahu töbe töbe :)[signature][hline]I, Raider msn:[email protected]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne 5-6sı ben batıkentten bindiğimde yarım saat kalıyorum burdan binince 45 dk kalıcam ayrıca ankaray nası metrodan hızlı yaw, sallanıyo o giderken eski şimendifer gibi, zaten dikimevi durağına gelmeden önce duruo falan çok sakat, metroda öle bi his yok[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sana öyle gelmiştir ehehe. bazen duruyor da, sabit bir yerde değil.. tahminim ray sistemiyle alakalı, başka bi trene yol vermek için duruyor olabilir..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Metro ile ankaray arasında tarihi fark var metro hız ve kalite bakımından ankaray a köser be Bu arada yaw zaten Eskişehir yolu na yapacaklarda nolcak 3 -Odtü , Bilkent ,Hacettepe - üniversitenin öğrencilerini kaldırır mı o sistem[signature][hline]Lil'Alur for Shar
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Lol Ankaray Emek de çıkıyor bir yer üstüne ama o üniversitelere yapacaklarını baya adam gibi yapmalılar günde binlerce hatta on binlerce öğrenci + öğretim görevlisi + görevli[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar