Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara metro olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk sene size de Fizik Lab. var her hafta rapor hazırlatıyorlar bende formattan balına kurtulmuş 6 deney var 2. dönem işine yara biraz modifiye edip asistana sunarsın mail adresin varsa yaz oraya atam[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
bütün sene ilk dönem 9 ikinci dönem 9 deney var gerekli modifiyeyi yapmadan verme 0 verirler geri kalan deneyleri de fotokopi ile bölümdeki arkadaşlarından bulursun[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Bak ben bir halt bilmiyordum gittim 3 5 tüyo verdiler B2 aldım geçtim zaten kursa gidenlerin yüzde doksanı geçiyor hem piyasa yaparsın :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
bence hazırlık sonavları kolay oluyo ( yada bizim okulunki çok aptaldı :) ) . kendimi ingilizceyi iyi yapaam diye düşünüodum , atlayamam hazırlığı diodum . Babam evde "bari iyi bir kura düşse" falan diodu . Hiç çalışmadan sınava girdim ve aladım :lol:

said:
screamer, 20 Ağustos 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Banane ya ben Metro istiyorum zaten o milli kütüphanenin ordaki çalışmalar yüzünden 1 dönem boyu gelip giderken işkence çektim
aynen katılıyprum . bir an önce metro çalışmaları bitsede kurtulsak .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 21 Ağustos 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o metro yüzünden ben 1 senedir otobüslerde acı içinde okula gidip geldim,sonra içinden zehirli madde çıktı diye 2.5 ay ara verdiler,tekrar devam ettiler,yağmur yağdı kar yağdı cıvık cıvık oldu şimdi yapıldıktan sonra başımıza çökmezse iyidir[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
ya bizimkide öle gözüküyordu . notlara bakıosun herkes kalmış gözüküo ama ingilizce bilosan kolay gelio . en azından bizimki bana çok kolay geldi . lisede bizim hoca kafayı fc ile bozmuşdu , sınavlarda ona göreydi , zorlaıodum . Ama hz sınavı kolay geldi bana .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Demiştim ya tepenizde Nükleer Enerji var onlar bir sene önce mezun veremedi bu arada alışsan iyi olur genelde iyi derslerden sınıfın en az 5 de 1 i F çakar kaçınılmaz gerçek bkz bizim bölümün programlama sonuçları http://www.ee.hacettepe.edu.tr/~alkar/ELE108/108fin.htm - burda bir hususta görüldüğü gibi sınırlı bayan arkadaşımız var bölümde --!?!??!?![signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ulan yapsınlar şu metroyu, eryamandayım kızılaya gitmek eziyet diye evden çıkmıyom walla.

melih bey hazretleri seçim döneminde gaza gelmişti ama seçilir seçilmez bütün inşaatlar durdu mu bana mı öyle geldi sanki.[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Mesaj tarihi:
Batıkente giden metro yaklasık 3 yıldır calısıyor yanılmıyorsam
eskisehir hattı ise odenek cıkartılmadıgı için gayet yavas ilerliyor. 2005 butcesiyle yapımı hızlandırılcak. yani 2005 yazının basını bulur derim... zaten oraya buraya kopru yapmaktan metroya ne para ne zaman kaldı...

[Bu mesaj ol_bonkers tarafından 23 Ağustos 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sagolsun Belediye baskanı bir sene yiyor parayi diger sene halka hizmete harciyor adam adaleetli :P[signature][hline]God Helm
Lord Of The Guardians
Mesaj tarihi:
metro olayı süper bişi,
böyle klimalı mlimalı..
ankaray'da bile öyle hizmet yok..

yazın dolmuşlarda ve otobüslerde insanların pencereyi kapama hastalığı var.
güneşin camdan sana vurması
karbondioksit oranının artması
insanların pis ter kokusu
birleşince, dayanılmaz bir hal alıyor. Metroda klima püfür püfür esmiyor, ama yine de o bunaltıcı sıcaklığı götürüyor..
ne yazık ki bizim buraya gelmio metro[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
24 saat mi? naaptın boccob benim evim metro inşaatının hemen yanında (20 metre bile yok arada) kaç aydır gelen giden yok seçimden sonra bitti gitti herşey[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:
pink metalse bende illithidim zaten
  • Yeni Oluştur...