Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Ladytron said: baya sağlam kankam dikkat edilicek bişeyi kalmadı Alkol varken ateş barut olunuyo... :) kankam kız yahu. ne ateşi ne barutu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kankayken olur mu dediler yaptım oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bak yine sinirlendim kendimi kontrol edemiyorum bütün cinler tepemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cin çarpar dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 2nizde barutsunuz tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: bak yine sinirlendim kendimi kontrol edemiyorum bütün cinler tepemde http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: yuh. siz alkollü ortamda kankanıza mı saldırdınız yahu? nasıl kankalık o? ahahaha öküz+ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sana demedim onu canım, üstteki dartanian ve pickles'a dedim ben. öküzlüğüm konusunda haklısın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Abi saldırmadık saldırıya maruz kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 canım dedim, oldu mu sana öküz + yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4 kişimiydiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben kankayla içki ortamı olmaz diyorum ne kankaya saldırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Abi saldırmadık saldırıya maruz kaldık. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: canım dedim, oldu mu sana öküz + yavşak hayır sadece öküz. zaten başka bi başlıkta başka bi muhabbetten dolayı kazandığın bi sıfat hatırlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Pickles said: ben kankayla içki ortamı olmaz diyorum ne kankaya saldırmasıolursa saldıracaksın ama itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: Holy said: canım dedim, oldu mu sana öküz + yavşak hayır sadece öküz. zaten başka bi başlıkta başka bi muhabbetten dolayı kazandığın bi sıfat hatırlarsan.hatırlıyorum işte o yüzden kendim ekliyorum yanına, sen yorulma diye iyilik de yaramıyo karı milletine karı dedim öküzlük baki kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 karı mı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: Pickles said: ben kankayla içki ortamı olmaz diyorum ne kankaya saldırmasıolursa saldıracaksın ama itiraf et ya öle bişey olursa baştan kanka değilsindir zaten. biz oyunu oynadık sonra gece gece havuza girdik, kimse kimseye dalmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: Ladytron said: Holy said: canım dedim, oldu mu sana öküz + yavşak hayır sadece öküz. zaten başka bi başlıkta başka bi muhabbetten dolayı kazandığın bi sıfat hatırlarsan.hatırlıyorum işte o yüzden kendim ekliyorum yanına, sen yorulma diye iyilik de yaramıyo karı milletine karı dedim öküzlük baki kaldı. kendini bilmen de başarı tabi bi noktada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 eyvah, turkler drinking gamesin farkina varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: Pickles said: ben kankayla içki ortamı olmaz diyorum ne kankaya saldırmasıolursa saldıracaksın ama itiraf et kankaya niye saldırayım kanka dediğin wingman/wingwomandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: Dartanian said: Abi saldırmadık saldırıya maruz kaldık. oha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Ladytron said: Dartanian said: Abi saldırmadık saldırıya maruz kaldık. oha ? evet ben de saldırdığınızı düşünenlerdendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 shot ne ya.. bebe misiniz! oturup şişelerin yanına kulp takıp tekilaları içiyoruz biz. sonra kankalarla kafamızda masa falan kırıp komaya giriyoruz. herkes farklı bişiler görüyor. hatta bu komaların serisi bile var; kadınsanız ashes to ashes ve erkekseniz life on mars diye. diyeceğim o ki çok içiyoruz çok güzel oluyor. yaşasın 70ler 80ler ingiltere polis teşkilatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar