Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/10/29/--924127.Jpeg Lan yemin ediyorum trap kaynıyo etraf .Efenin resimleri için http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1307535&PAGE=1 Türk transseksüel televizyon programında beraber olduğu ünlülerin isimlerini açıklayabileceğini söyledi. İTALYA basının “dünyanın en güzel, en çok kazanan ve en çok arzu edilen transı” olarak lanse ettiği Türk asıllı transseksüel Efe Bal, konuk olarak katılacağı bir televizyon programında beraber olduğu ünlülerin isimlerini açıklayabileceğini söyledi. İtalya’da güzelliğiyle ünlenen, yaklaşık 10 yıldır Milano’da yaşayan 30 yaşındaki Efe Bal’ın müşterileri arasında kariyer sahibi ve ünlü birçok kişi yer alıyor. Pazarlama mezunu, 4 dil bilen eskort Efe Bal’ın kişisel internet sitesini ayda 200 bin kişi tıklıyor. Yaptığı iş sayesinde küçük çapta bir servet elde ettiğini söyleyen Efe Bal, Lombardia Bölgesi’nde yayın yapan kanallardan Antenna 3 ile gelecek yaza kadar bir anlaşma imzaladı. Kanalda yayınlanan bir programa her hafta konuk yorumcu olarak katılması beklenen Efe Bal, programla ilgili Corriere Della Sera gazetesiyle yaptığı söyleşide, “İsimlerini açıklayıp, bazı ünlü müşterilerimi titreteceğim” dedi. “Efe-Kocaların Anlatmadıkları-Bir Trans’ın İtirafları” adlı kitabı bu yıl piyasaya çıkan Efe Bal, yaşadıkları şeyleri anlatmayı çok istediğini belirtti. İsimlerini açıklamayı düşündüğü kişilerin kendisine hakaret edip, küçük düşürebileceğini de ifade eden Bal, müşterileri arasında bulunan çok ünlü bir erkeğin cinsel ilişki sırasında jartiyer ve topuklu ayakkabılar giydiğini anlattı. Efe Bal, Serie A’da oynayan homoseksüel bir futbolcunun da şapka, siyah güneş gözlükleri ve atkıyla kendisini gizleyerek Milano’daki evine gelip, kendisiyle ilişkiye girdiğini öne sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 künefe olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bizim fakültedeki kızlara bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adaşım erik gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 olm bu bildiğin default female ulan, yemiş italyayı ünlü olayım ayağına çakal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://media.ebaumsworld.com/picture/jcrew2/Denial.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi baslıga girmeye korktum yemin ediyorum. bir olmadı, iki olmadı, ucuncude dayanamadım meraktan girdim. o kadar da korkunc degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mayoda çıkıntı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://flv.kyon.pl/static/img/remiq.net_6996.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şaka yaptım yanlız ciddiye almayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aslında her şakada bir gerçek payı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sevgili basın mensupları, bu haber niteliği taşımaz. bize ne milletin seks yaşamından bilmem ne.. yok ünlülermiş, fitbolcularmış falan bişiler.. sen bize şunu söle. bu kadınadamın kökeni bursalı mıdır? bu önemli... bir de çok sıradan bi ad soyad kombosu bu, tr'de adı efe bal olanlarla acaip dalga geçilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dasaaa ayıboluyo gerçi ben gemlikliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 patir kuturmus masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adam güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Silphatos said: adaşım erik gibiymiş asfhausfhuasuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 upladığın için teşekkürler reyou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Çakallar 202 view almış konu post sayısına bak. Homofobikmisiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fatihe katılıyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu erkekse ben de kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benim liseden arkadaş bu. çok değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adını değiştirseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 reklam filmi çeksin efe bal efe bal al al al diye. http://www.youtube.com/watch?v=OdvUr3nNOds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar