Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yok, çünkü lesser oyunları oynamıyoruz.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi lol kötü ya hon ve dotaya kıyasla :<
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dota forumunda yeterince "oyunun denge içinde" olduğunu savunuyorum burdada LOL'u savundurtmayın, çemkirirm hepinize. Yok ama şahsen ben LOL'u Dota2 bekleme aşamasında bir aracı olarak kullanıyorum. Ayrıca Mastery Points, Rune, Spells derken bir sürü farklı noktası var. Sırf bunlar için bile oynanır. Birde hızlı bir oyun. Gereksiz kitlenmeler haricinde 20-30dk içinde oyun bitiyor. Birde şimdi okudumda, o tank mevzusu her oyunda vardır. Tank alınmaz? Neden çünkü sıkıcıdır, kill alamazsın, statslarında bir halt görünmez. Herkes genelde gösteriş manyağı olduğu için dps, carry herolarını tercih eder. Yoksa ben silence,stun alayım yada taunt alayım koruyum işi oyunu kazanmak istiyorsan sana düşüyor. Ben 3-4 tank aldım şimdiye kadar tank'lık işini seviyorum, shen'le birilerini kurtardığım zaman ne stats'ta kill görünüyor ne de assist geliyor ama bu beni mutlu ediyor. Ks manyağı değilim, o yüzden bir kaç tane daha tank al zevk almaya bak.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Aluriel said: abi lol kötü ya hon ve dotaya kıyasla :< Ben de mi bir sorun var ya :S Herkes böyle diyor, bana ne olursa olsun LoL > all gibi geliyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 GERGE ilk lol mu oynadın yoksa daha öncede dota oynadın da olmadı mı ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dota oynadım epey. HoN aynı DotA diyorlar diye ona girmedim ama. Konunun başlarında niye sevdiğimi de anlattım zaten.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hon'da ben public oyunlara girince tüm takım arkadaşlarımı ignore'layıp mute yapıyorum tek tek. kafam rahat oynuyorum kafama göre
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben hiçbirseye sinirlenmiyorum artık
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ranked neden oynamıyosun illa 1 ya da 2 tank oluyor
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 LOL fena değilde arayüz olarak çok eksik, çok fazla basit yapmışlar arayüzleri falan.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Sayın Riot yönetimi biliyorum burayı okumuyorsunuz ama, yeter artık liseli etekli hatun karakteri yapmayın ya, 2 aydır aynı tanklarla oynamaktan gına geldi, artık büyücülere fln tank build yapıom sıkıntıdan. Bir tank karakteri istiyoruz ! ( Yeni hatun geliyor sniper )
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bugün 4v5 team fighta girdik. yenecez diyodum master yi gitti otların arasına gelmedi. üçümüz öldük ama onlar da kıl payı hayattaydı. ne oldu sonra: pentakill yi gıcık oluyorum bu karakteri oynayanlara, hep aynı şeyi yapıyorlar. aynı linea gidersek gidip jungle yapıyorum karakterim ne olursa olsun.
Öne çıkan mesajlar