rangers Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ben deamon gibi yaratiklara binmek icin ne yapabilirim (biraz uçuk oldu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ??? cvp yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sdf 100? yoksa 1? baba bi tane daha var dragona binmeyle ilgili onda da fazla bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 adam yanlıs yazmıs adragna ne ya ehehe sen "dragon a binmek" die arat[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 http://home.globalserve.de/~fr2213/sw_files/verdata_dragon.zip valla bu verdatada drake e ve polar bear a binilebiliyor. ha sphereden nasıl drakei binilebilir yaparsın onu bilmiyorum ama bir şekilde binersen gözükür altında..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sailor çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 selamlar ben o sailor un verdiği verdata.mul u indirdim ama dragon filan binilmiyo bunun için script gerekmiş bir örnek verebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Up Up up bilen yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ewt yaf aynısını bende yükledim: http://home.globalserve.de/~fr2213/sw_files/verdata_dragon.zip bunun için bi script yazabilecek bi arkadaşımız var mı alan yetkilileri bi bakıverin pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ulan bi de script sitesi diyosunuz kac gun oldu hala dogruduzun bi cvp vermediniz:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caho Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bencede up upup upupup upupupup upupupupup upupup upupup upupup upupup upupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 atları fln araştır biraz, herhalde binilebilir diye bir özelliği dln vardır.. en olmadı şimdilik bir atın grafiğini drake yap[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Ara sira bu nankor tiplere agir seyler soylememek icin zor tutuyorum kendimi, insaf yani.. Hic bakmamistim bu topice 'kacinci acilisi bu' diye, meger cevaplanmamis daha. Eklemek istediginiz grafik idsi 0x8725 ise mesela, [chardef 08725] diye baslayacaksiniz char scriptine, binersiniz o zaman.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: rangers, 21 Mart 2003 22:32 tarihinde demiş ki: ulan bi de script sitesi diyosunuz kac gun oldu hala dogruduzun bi cvp vermediniz Evet scripting sitesiyiz, o bahsettigin olay ayni zamanda mul edit, sevgili cok bilmis nankor insan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 peki o idleri nereden bulacagız ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 git bul drakeyi bak oradan..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 arakadasımızın verdigi siteden yukledigimiz verdata_dragon da dragon un id i 0*1BA bunun bi scriptini yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 [chardef 1BA] ....... ....... altına drakenin özelliklerini yaz olur[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 [CHARDEF 1BA] DEFNAME=c_riding_dragon ID=c_DRAGON_SMALL_BLACK NAME=Dragon SOUND=snd_MONSTER_DRAGON1 ICON=i_pet_dragon DAM=4,24 ARMOR=23 RESOURCES=50 i_ribs_raw,20 i_hide,8 i_reag_dragon_blood //ALIGNMENT=EVIL CAN=MT_WALK|MT_FLY|MT_FIRE_IMMUNE //SPELLCIRCLES=4 FOODTYPE=25 t_meat_raw SHELTER=r_caves,r_dungeon DESIRES=i_gold AVERSIONS=r_water,r_civilization ON=@Create COLOR=0455 STR={510 590} DEX={133 152} INT={210 275} PARRYING={65.0 80.0} MAGICRESISTANCE={65.0 80.0} TACTICS={65.0 90.0} WRESTLING={65.0 80.0} TAMING=100.0 NPC=brain_dragon FAME={3000 7000} KARMA={-3000 -8000} ON=@NPCRestock ITEM={ rich_monster_backpack 3 filthy_rich_monster_backpack 1 } ITEM={ rich_monster_backpack 3 filthy_rich_monster_backpack 1 } ITEM={ RANDOM_RICH_MONSTER_GOODIE 1 RANDOM_FILTHY_RICH_MONSTER_GOODIE 1 } ITEM={ random_gold_pile 3 0 1 } ITEM=TTM_LVL3,R99 CATEGORY=Monsters SUBSECTION=Dragons and Drakes DESCRIPTION=Riding Dragon On=@spelleffect if (=20) SRC.MESSAGE Zehrin etkisiz hale getirildi return 1 /// boyle yaptım ama olmuyor ustune cift tikladıgımda backpack indeki itemlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Haklisin baggio bu konuda. Arkadaslar burada scriptler bulunuyor diye hicbir yonetici size script yazmak zorunda degil.Ayrica nette bu tur scriptleri biraz aramayla kolayca bulabilirsiniz.Lutfen boyle mesajlar atmadan nette cesitli arama motorlarinda arama yapmayi deneyiniz.[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 dragon olmaz zaten.. ya drake olacak yada polarbear.. aynısı bir de drake ile dene[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ya beyler bu polar bearın, drakenin idlerini nassı bulcaz?? verdata.mul u notepad ile açıyorum drake, bear diye aratıyorum sadece isim buluo anlamadım.. [Bu mesaj Omur tarafından 26 Mart 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Dragona ancak dragonraider lar binebilir onlarda kendilerini ozel bir tes......ben ne diyom yaa ..... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 peki polarlara polarraider mi biner :P duyduğuma göre ehliyetde gerekiyormuş.. [Bu mesaj Omur tarafından 26 Mart 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: Sailor, 22 Mart 2003 18:39 tarihinde demiş ki: dragon olmaz zaten.. ya drake olacak yada polarbear.. aynısı bir de drake ile dene[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Drake nin base id si zaten small dragon diye geçmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar