Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bilen var mı bu albümü? Çok güzel jazz şarkıları var. http://fizy.com/#s/1lrgt7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 jülide'yi bilemedim ama a perfect circle'ın judith diye bir parçası vardır, baya severim onu, http://www.youtube.com/watch?v=yzf09PYSuhk bkz. successful troll is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mr hand açtı sandım başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ehuehue güzeldir bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Benim baya hoşuma giden bi albüm.Bu albümle gerçekten çok iyi bi çıkış yaptı Jülide Özçelik.Ayrıca Türk müziğiyle jazz'ın ezgilerini birleştirmesi gerçekten çok hoş.Baya güzel bir yorumlama olmuş.Bu tarzı sevdiysen,Aziza Mustafa Zadeh-Dance Of Fire albümünü almanı da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Asıl Birsen Tezer deneyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dinlemediğimizi kim söyledi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Off Birsen Tezer'i ocak sonu, şubat başı gibi delilercesine dinlediydim Cihan albümünü. Çal kapımı, Değirmenler, di gel yanıma, balıkesir, aşk bu değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 birsen tezer de jülide özçelik te baya iyidir. bunun yanında selen gülün ü ve norrda yı tavsiye ederim. hatta bu aralar norrda ya fena sardım baya başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 DeadSkinMask said: ...selen gülün... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Enteresan olmuş ama kadının sesi biraz arabesk gibi geldi bana. Tabi bu da değişik bir yorum ama diğer örneklerede bakalım varsa bildiğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mr_Hand said: Asıl Birsen Tezer deneyin siz. abi kaç gündür aklımda bir kadın ismi. araştırmaya da üşeniyordum. ne iyi yazdın ya. saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 müzik harikaymış ama vokale alışamadım , sanki şarkıyla tamamen alakasız bir vokal gibi sonradan eklemişler müziğe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 güzel güzel (tu);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar