Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben yeni bilgisayar alıyorum. Xp Home mu yoksa professional mı yükliyeyim karar veremedim. Karar veremememin bi sebebi de aralarınadaki farkı tam olarak bilmemem. bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 şöyle diyeyim, aynı altyapı üzerine kurulmuş, birinde yapabileceğin değişikliklerin kısıtlanmış versionu home edition.. pro kur, anlamadığın şeyi karıştırmassın :) home kurup da daha sonra, birşey yapmak istediğinde, bu özellik proda var sende yok demesinler. pro kurunca yanına eksi birşey kalmaz hep +lar kalır..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 birinde administrative özellikler daha fazla ve bazı programlar home editionda çalışmıyor (misal, mssql server) yani pronun artısı var eksisi yok fakat anladığım kadarıyla bu tarz programlarla işin olmayacak, o yüzden pek farketmez.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 pro daha fazla ram yemiyomuydu?[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben pro tavsiye ederim[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: DoGMeaT, 22 Ağustos 2004 13:22 tarihinde demiş ki: pro daha fazla ram yemiyomuydu? proda birkaç servis var fazladan ama öyle belirgin şekilde ram yeme durumu yok. 256'da bazı durumlarda düşük bir ihtimalle farkedilebilir ama 512'de farketmeniz çok çok zor. hele 1024'te imkansız[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 xp pro derim ben.Pro edition dafazla servis var ama home gore daha iyidir.Yapacagın uygulamalar home edition daha fazla olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eger öyle cins işlerle ugraşmıyorsan home derim ben. network olaylari için pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Home edition ilk çıktığında çok problemliydi. O zamandan kalan bir önyargım var. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bunu nasıl çözeceğini makinenin konfigürasyonu tamamlar bana göre home biraz hafif eğer iyi bir bilgisayar kullanmak istiyorasn xp prof. u kuracaksın yoksa gerisi traş service pack biride yükle fakat service pack 2 yi yükleme çünkü daha bir çok şey onun uyumuna geçmemeşi sen prof. yükle her zaman daha ii[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar