ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dershaneye beşiktaş ta gideceğim ve ortamlarda ne var ne yok bilgim olması ve yeri geldiğinde açıkta kalmamam için beşiktaş ta gidilebilecek yerler hakkında bilgi lazım bunlardan en önemlileri internet cafe yemek yenebilecek bir yer bunlar dışında da mümkünse güzel bir cafe(rock falan çalan varsa daha iyi olur) nargile cafe 18- ye içki veren başka bir cafe falan filan her taraftan olur ama çarşıya ya da bkm ye yakın yerlerde varsa daha iyi olur teşekkürler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İnternet cafe olarak Adeks'i tavsiye ederim, Barbaros bulvarında.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 internet cafe olarak barbaros bulvarı üzerindeki ctrl+alt+del var. rock dinliosan cafe olmasada pentagram bateristi cen abi nin pena müzik die dükkanı var beşiktaşda(pasajın adını unuttum söylicem)oraya uğra güzeldir.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Beşiktaş iskelesinde Beerport.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 adeks 1-2 ve Sinanpaşa. Pharos diye bir internet cafe var sakın gitme oraya, sahibi keylogger falan yüklemiş çok kötü zaten pcler de kötü.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 23 Ağustos 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dershane çıkışını, dershaneden öncesini düşün hiç bilmediğim bir yerde odun gibi durmak istemiyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 beerport ta -18 sorun yaratır mı bi de fiyatlar hakkında bilginiz varsa da güzel olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hem dershaneye hem gezmeye gidiyor galiba. 3, 4 yıl önce ben de Yıldız'a gidiyordum fakat sahibi dersaneyi hortumlamıştı falan batmıştı dersane, hocalar arada gelmiyordu biz de geziyorduk :). O aralar Yıldız Dersanesinde bulunmuş olan zavallı bir masum insan daha var mı aramızda?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 70 cl bira 4,750 TL Yaş olayını bilemiyorum.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İyiymiş 70 lik bira 4.750 ise[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Efes in kendi yeri aynısı taksim meydanda var.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Beşiktaş'ın en kötü tarafı bulvarın oradaki büfelerde 7/24 "Sientello" çalınması. Allah sabır versin oradakilere.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Net kafe Alesta tavsiy ederim, bulmak bira zor wc ve sc ciler cin cennetir bos yerde bulunur hep adekste kolay kolay oturamassin dersane cikisi[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 2 bira kapıp gelebilirsen benim ev.... Hem rock mock da çalıyoz. Hem xbox da var. Hem internet de var. Tabii kapıdan alkolsuz girilmez.. [signature][hline]........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo-- nedanko... [Bu mesaj nedanko tarafından 23 Ağustos 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mis Nargile- Hasan abime selam söyleyin size güzel bir nargile çeker. Pharos Net Kafe - Onura selam söyleyin ama hiçbir yardımı dokunmaz :P Ayrıca içmek için Mado dondurmacınsının üstündeki Külüstür Barı , sahildeki Beerport ve Beerpointi tavsiye ederim. Ha benim tercihim 4 kırmızı tuborgu alıp sahilde içmek... [signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 23 Ağustos 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kazan var mis gibin =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kazan ve Haspi Bjk maçları öncesinde gittiğim yerlerdir. Paso gidince zevki kaçıyor bea...[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Dershaneye falan gitmiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim, beşiktaş öyle gezilesi bir yer değil.Dershane çıkışı saatinde yakalanırsan liseli liseli tipler geziniyor her tarafta. Gidebileceğin, yemek yiyebileceğin, arkadaşlarınla geyik yapabileceğin o meydandaki ışıkların orada pastane vardır.McDonalds vardır. Birde nargile cafe vardı yukarılarda. Internet Cafe olarak tavsiye yapamayacam, elini atsan zaten cafe. Onun dışında içilebilecek yer arıyorsun 2 adım öten taksim, gir orada, allahını iç.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Öne çıkan mesajlar