cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahmedinejad said: alın teri said: Ali Ağaoğlu'nun Referans'ta söyledikleri ise yılın değil, yüzyılın itiraflarından biriydi. "İstanbul'da binaların yüzde 70'i güvenli değil" diyordu Ağaoğlu... "Nereden biliyorsunuz?" "Çoğunun inşaat malzemesini ben sattım da ondan... Kumları Marmara'dan çektik, demirleri hurdacıdan aldık. O devir öyleydi. Binalar iman kuvvetiyle ayakta duruyor. Deprem olursa ölen şanslı sayılır." kaynak: http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=128039 Haberin altındaki ilk yorum: "Gültekin Orhon" said: Ağaoğlu'nun dediklerinin tümü, epeyce eksik olarak doğrudur. İstanbulda 1980 lerin sonuna kadar deniz kenarlarında kum çekme tesisleri vardı. Bu yazıyı okuyan ve de o günlerde İstanbul'da yaşayan herkes bunu bilir. O günlerin inşaat profesörleri de bunu bilir, yanlış olduğunu söylerlerdi, ama ellerinden başka birşey gelmezdi. O günlerin inşaat mühendisi cumhurbaşkanı da olayı bilirdi. Bütün bu olaylar toplumsal gelişimin evreleridir. O günleri kendi çevre ve olanakları ile değerlendirmek gerekir. Affedilemeyecek olan son depremden sonra 10 senedir İstanbul yönetiminin lale dikimine ve şimdi depoda olan metrobüslere para bulurken deprem konusunda sadece konuşmasıdır. İstanbul Belediyesi'nin kendisi Zeytinburnu Deprem Raporunu hazırlayalı 6 yıl oldu. Altı yılda Kentsel Dönüşüm adı altında çok yuva yıkıldı, ama Zeytinburnu'nda hiç bir şey yapılmadı. İBB'nin son on yıllık yöneticilerinin ve de onları yeterince dürtmeyen hepimizin bu konuda çok suçu (vebâli) vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 alın teri derken kazandığını alın teri ile kazanmış demek istedim. ben oturup yazmadım yani.. hoş bu da saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oto fuarından 2.5 trilyonluk araba almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Oto fuarından dört araba seçmiş. Bunlar kalsın gerisini alıyorum demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oto fuarı açmış arabalarını göstermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Masquerade said: adamın hayattaki zevki arabalar ve lolitalar. ali ağaoğlu inşaata başladı bile hahaha şu hatun rüyama girmez adamın yanına girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Hatunun tuttuğu karides olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 senin benim rüyamızda göremeyeceğimiz para o adamın banka hesabında var ona değil de sana bana mı dövdürtecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Beyler cennete inanırsanız ve iyi bir müslüman olursanız öteki tarafta bundan daha güzel hatunlar sizi bekliyor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ya bu da cennete girerse lan hem bu dünyada dövmediği hatun kalmıycak hem öbür tarafta cennette de benden yüksekte olur bu kesin VERDİĞİ ZEVK İNANILMAZ diye diye bakar yukardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ali ağaoğlu: biz hatunları kaptık bile, hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 zina yapıyo o bi kere merak etme giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi banka hesabında bi miktardan fazla varsa otomatik olarak siliniyor bazı günahlar senin benim gibi fakirlerin ötv si gibi bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Yok aslında tam tersi o. Ne kadar paran varsa cennete giriş katsayın o kadar düşük oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Valla bilmiyorum, görürsen 7. katta "MY WORLD" tabelasını için yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şimdi iyidir kötüdür meselesi ayrı da kimi adam rainmaker oluyor tabiri caizse. bu adam hakkında iyi biridir, örnek bi adamdır vs diyemezsin yalakalık niyetin yoksa. bu kadar tv adamı olmadan önce, bi programda gösteriyorlardı adamı. şirkete girince sekreterine falan "naber kazma!" diyordu yanılmıyorsam. neymiş efendim inşatta iş kazma ile başlarmış, ondan kazma diyormuş sekreterine. show tv mi ne vermişti diye hatırlıyorum. ha diğer yandan bu adam rainmakerdır büyük ihtimalle! misal o'dell diye bi herif var, kıçı kırık müzik grubunuz olsun. el atsın dünya çapında turnelere çıkan adamlar haline çevirir sizi. gerçi agresif bi adam bildiğim kadarı ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Kaça gidiyo acaba evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arabalarını değil de karıyı kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kiz siradan abi nesine tav oldunuz ki? tamam ogle vakti veuv clicquot ile karides pane yiyor olmasi benim de kanimi kaynatti ama ne biliyim yani. en azindan keva$e mankenlerle cikmiyo adam takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 boobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 paraya tav oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bi de skindirik mayokini giymi$. meme desen 80c en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kızın memesinde damar var, ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kolları da çok kalın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar