Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotus Symphony

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bilgisayda ofis programı olarak Google Docs'un yanında bunu kullanmaya başladım. Bir bakın, güzel bir şey.

Open Office 3 üzerine kurulmuş. Tab olayı özel olarak tuttum.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d5/Lotus_Symphony_Document_3.0B2.png
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Open Office iyidir ya... Bu sadece güzel skinlemiş denebilir. ek özellikler de var ama. daha hızlı çalışıyor, ms dosyalarını daha iyi açıyor dendiğine göre
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
MS en iyi, biliyorum ama korsan kullanmak istemiyorum. Satın da alamam yani işimi aynen gören başkaları varken.

Bu Lotus Symphony ooo'dan daha iyiymiş. Aynısı ama yaptıkları eklerle docx daha rahat açıyor, tipi de güzelleştirilmiş.

Sözün özü, ooo kullanıyorsanız buna geçin diyorum. İlk açtığınızda aşırı yavaş çalıyor ama haberiniz olsun. İkinci seferde çok hızlanıyor ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Quo-Vadis? said:
birde MS office belgesi olarak kaydedemiyordun bunla o da var mı artık.

office 2003 formatında kaydedebiliyor: doc.

İçinde bir web brower da var (bunu oradan yazıyorum). Tab olayı epey güzel ama. Belki 3-4 sene sonra her ofisde görürüz aynısını. 4-5 dosya açıkken işleri tablıweb browserın değiştirdiği kadardeğiştiyor yani, sırf bu yüzden kullanılır.
  • 8 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben bıraktım. Open Office ya da Lotus yeterli performans vermiyor ciddi çalışırken word processor ile.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kullandığım açık kaynaklar arasında en iyisi buydu ama. Para vermek istemiyorsan daha iyi bir alternatif yok bence.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İyi değildi Powerpoint ile kıyasla. Open Office ile aynı neredeyse. Kısa bir şey için gerekliyse Microsoft'tan ya da Corel'den bir trial indir, kullan daha iyi. Corel kullanıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Onunda linux desteği yok galiba.Projem gereği linux de çalışmak zorundayım ve bir sürü screen shot alıp bunları sunumda kullanmam gerekecek.Bunların hepsini windowsa taşımaya kalkarsam dağılırım.Wineyle çalıştırmaya kalksam arada kaçıp göçüp sınırlarını zorlar bu programlar.

Googleın sunum aracına bakıyorum şimdi.Uzunca bir sunum hazırlamayı düşünüyorum(200 sayfa civarında).Umarım yamulmam.
  • Yeni Oluştur...