Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Denizlispor

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

said:
KarafatmaMan, 22 Ağustos 2004 03:32 tarihinde demiş ki:
Bjkye uzuldum bır gslı olarak...

valla inşallah kendımızede uzulmeyız lıgın sonunda :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ismi Vodan görüp direk yazışa giriyolar bunlar heheh 13 yaşında çocuklar çıkmış sen kimsin beşiktaşa laf edyosun diyo.
Ulan (töbe) sen kimsin çıkıp bana sen beşiktaş hakkında ne hakla yorum yapıyosun diyosun? Ben 20 yıl yaşadım bu ülkede. Kendimce Beşiktaş tarihi'nin %20 sine tanıklık ettim. Yorum yapmadan önce çıkıp senden izinmi alıcam adamı ayar etme demiş bide.
Herkes futbol profu ya negüzel bi ülkede yaşıyoruz biz böyle.

Yenilince hakemler hakkımızı yedi oluyo. GS'yi nasıl yendiğinizi hatırlarsanız Ali Aydın düdüğünü asmak zorunda kaldı o maçta hakem hataları lehinize olunca pek beğendiniz hakemi...

Ben negüzel yazmışm öyle quote edilip bjkliler tarafından yorum yapılınca daha da bi mutlu oluyorum. son 8 lig maçında hep hakemler hatalıydı iyiki öyle demişim kimse çıkıp hakem hatasıyla yenildik diyememiş. Oh be OH!

Gorath'ı kesinlikle yazdıklarımın dışında tutuyorum onunla konuştuk birbirimize hakverdik.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Belliydi beşiktaşın böyle oynayacağı...
Hala diyorumki bu Fener-gs bozması takım iş yapmazzz....
tek umudum juanfranın ortaları ve carewın hava toplarına çıkması...

Beşiktaş 15 Eylül de İnönü de taraftarın karşısına hangi yüzle çıkıcak merak ediyorum.
Fark şimdiden 7 puan...
Hazırlık maçları bitti ligin 3 haftası geçildi
hala sistemin oturması bekleniyor... nasıl bir sistemmiş bu?

Tek zevkim vardı
yenilsede bjk yi izlemek zevk veriyordu.
Ama şimdi 40 yıllık gs liyi fbliyi bjk forması içinde görünce hiçbir zevk almıyorum ...

Umarım başarısız olmaz bu yönetim olursada umarım bunun faturası Beşiktaşa patlamaz...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 22 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
Yenilince hakemler hakkımızı yedi oluyo. GS'yi nasıl yendiğinizi hatırlarsanız Ali Aydın düdüğünü asmak zorunda kaldı o maçta hakem hataları lehinize olunca pek beğendiniz hakemi...
Gorath'ı kesinlikle yazdıklarımın dışında tutuyorum onunla konuştuk birbirimize hakverdik.

vodan 20 yılını boş yaşamıssın çok üzgünüm...
Sklmiş götün davası olmazmış ama orada hem gs hemde bjk mağdur durumdaydı. Şanslı olan bjk idi ve galip geldi.
Unutmadık Hakem hatalarının masa başı oyunlarıyla kural hatasına çevrilip tekrar ettirilen maçları...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet rize maçından dolayı beşiktaş ucuna en büyüğünden bi kurşun bağlanmış olta gibi denizin derinliklerinde kayboldu.
3. oldunuz.
Peki biz 1. olamasaydık 2. olsaydık sizde yine 3. olsaydınız.
Trabzon hakkında ne diyecektiniz bunlarıda açıklarmısın?
Masa başı oyunlarımı diyosun? Peki bizim ligin sonlarına doğru hakem hatası yüzünden puan kaybettiğimiz maçlarda gık demeyip izlemeye çekilmemiz neydi?
Onlarda kimler masa başındaydı?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 22 Ağustos 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
DA2019, 22 Ağustos 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
Erman Toroğlu'na ilk defa helal olsun.
ne dediki maymun

"Cordoba'nın geçen sene gençler maçında Veysel'den yediği golün aynısını bu hafta Murat Şahin yedi. Murat'ın pozisyonu daha kolaydı. Cordoba'ya gençler maçından sonra "Para aldı, maçı sattı" diye ihtamda bulunanlar Murat Şahin'inki için yapacak birşeyi yok diyorlar. Bunu demek şerefsizliktir" dedi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, bu sene Şansal'la ikisi iyi gidiyolar, Lig TVye geçmek yaramış.

Bi de maçlarda Kazım Kanat'ı yorumcu çıkarmasalar:

"Biz İbrahim Üzülmez'den Carlos Alberto olmasını istemedik!"

Dilini eşşek arısı soksun, e mi!![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 22 Ağustos 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
Evet rize maçından dolayı beşiktaş ucuna en büyüğünden bi kurşun bağlanmış olta gibi denizin derinliklerinde kayboldu.
3. oldunuz.
Peki biz 1. olamasaydık 2. olsaydık sizde yine 3. olsaydınız.
Trabzon hakkında ne diyecektiniz bunlarıda açıklarmısın?
Masa başı oyunlarımı diyosun? Peki bizim ligin sonlarına doğru hakem hatası yüzünden puan kaybettiğimiz maçlarda gık demeyip izlemeye çekilmemiz neydi?
Onlarda kimler masa başındaydı?

Yahu kaç puan kaybettin? 1 beraberliğin oldu hakem hatası yüzünden.Son haftalarda.
3. 5. ye bakmaz bu işler.
İsterse beşiktaş 15. olsun o beşiktaşın sorunu olur.
Ama fb rize maçı gibi bi rezilliği 2. de yenip kazandı ya federasyona lafım olmaz.
Sürekli Haluk Ulusoy dan yakınan fb neden rize maçından sonra ağzını açamadı?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun ahmet cakar ibrahim akının pozisyona penaltı dedi... Burdan ne anlıyoruz hakem hatası warmıs... :)
Kimin aleyhine bjknin aleyhine...
Vodan senin demenle kimse yazmaı bırakmaz burda... Sen kimsin ki? senin sozunle herkez tek sıraya gircekmi zannediyosun!!! lutfen hayalperest olma, megolamanlık hiç yapma... Burda herkes kendi hur iradesiyle msg yazıo eger konusmanla atıp tutmanla polemik yaratmaya calısıyosan hala, ayıp ediosun...
Takım kotu oynadı macta hekem hatası bi tane penaltı pozisyonu wardı o kdr(hakemin gormesi cok zordu ben canlı izlerken kamerada penaltı deil dedim ama daha sonra yakın cekimde gorebildim cekmeyi) Maca nasıl etkilerdi bu da bilemem...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hakemi flm bırakın
Penaltılarlamı atıcaz artık golleri?
bunlar boş işler isterlerse 5 golümüzü vermesinler

ama
Koskoca Beşiktaş 1 tek gol pozisyonu tehlikeli atağı bile yok.
Gençler maçında bile
kalemize çekilen 28 şutta karşılık 8 şut atabilmişiz.

Adnan Aybaba ya hak veriyorum.
Bu Beşiktaş ilk 5 e bile giremez.

ligin 3 haftasında bu kadar karamsar olmak istemezdim ama malesef böyle :([signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

gençlerin 28 şutunun kaç tanesi kaleyi bulmuş? sadece merakımdan soruyorum. bilmiyorum ama 4te3ünden fazlasının bulmadığını düşünüyorum doğru düzgün izlediysem

ben de her topa vurayım dağa taşa atayım 60 tane şut çektim okadar süper oynuyorumki allahhh

ömer güvençin tek mantıklı konuşması bu maçtaydı zaten. gençlerin tdsi(adı neydi yav) beşiktaşın pozisyonu yok bir hata yaptık gol attılar
ö.g.:hocam peki sizin pozisyonunuz var mıydı?
eee pek yoktu ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra bikaç tehlike yarattık[signature][hline]I, Raider
msn:[email protected]

[Bu mesaj cemad tarafından 23 Ağustos 2004 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...