Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Denizli 1 gol farkla alır diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Denizli ye güvenimiz tam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 2-1 Bjk alir tabiki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 2 gol Carew siz nasıl olcak lol[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Olur olur abi ahmed hassan ile veysel azımsanacak insanlar değilki[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ama Carew öok iyi top indiriyor şimdi bunu kim yapacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Top indirmek herşey değilki top indirilmeden de gol atılıyor gerçi baya dezavataj olcak onlar için ama[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bizim bütün gollerimizi Hakan Şükür atmıyo hehehe.. carew yoksa gol yok ne demek ya onu anlamadım.. 100 yıldır carew getiriyo bu takımı dimi?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 blaq a hakveriyorum[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 carew'in galatasaray'a bir mesajı var..[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya maçtan evvel bu topici gördügümde denizli yener diye içime dogmustu basket macı yapmaya cıktım dısarı simdi geldim denizli 1-0 önde ehe :p[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Oky, 21 Ağustos 2004 20:33 tarihinde demiş ki: carew'in galatasaray'a bir mesajı var.. baba bozdun,yerin dibine girdim.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 besiktas'in gol pozisyonu yok ilk yarida.ikinci yarinin basinda cok buyuk ihtimal sergen giriyor oyuna.juanfran solda oynuyor ve ilk yari cok etkisiz kaldi.anlasilmaz bicimde tayfun sag kanatta oynuyor okan hala icerde oynuyor,hayirlisi olsun besiktas icin :) bize kalmaz bosque goruyordur bunlari ama soldan saga i.akin juanfran sergen okan olursa orta saha daha iyi olur. [Bu mesaj -Apex- tarafından 21 Ağustos 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 beşiktaş ilk yarı kötüydü,pozisyon üretemiyolar kanatlar iyi çalışmıo ikinci yarı belki bi kıpırdanma olabilir tahminimce berabere biticek bu maç trabzonda 3-4 yendi berabere basmıstım pf ya[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 21 Ağustos 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Tamam çok sağlam oynamiyoruz şu dakkalar için ama adamlarin attiği gol tamamen beleşeydi bir anda oldu bitti(bazi takimlarimiz gibi oyuncularinin gicina caripip gol olmasi gibi) Carew'in olmamasi gerçekten kötü bir durum ama kadro geniş... Bu maç 2-1 bittecek o kadar bazi avrupa markasi oldunu sanan takimlari destekeleyen arkadaşlarimizindan sempatik msglarini neden bu BEŞİKTAŞ topice gönderdiklerini anlamiyorum galiba geçen haftalarda aldiklari yenilgilerini unutmak içinidir yüzüncüyillini yenligiyle başlayan takim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Buakadar tepki göstermen manasız[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 daha öncede benzer olaylar yaşanmişti ve şu an emin ol dier olaylara göre sakin bir tepki benimki... 2-1 demiştim evet 2-1 şu an ama Denizli önde...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 3-1 helal olsun denizli.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Denizli bala 3 tane gol attı. Beşiktaşında hakkı yendi hakem hatalarıyla Duyar gibiyim...[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Vodan, 21 Ağustos 2004 21:48 tarihinde demiş ki: Denizli bala 3 tane gol attı. Beşiktaşında hakkı yendi hakem hatalarıyla Duyar gibiyim... Büyü laflarinida biz çikartik zaten...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gol atan sarı kart görüyor anlam veremedim :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 3-1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Oky, 21 Ağustos 2004 20:33 tarihinde demiş ki: carew'in galatasaray'a bir mesajı var.. bence carew'in bjk'ye mesajıymış bu :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 i love you luceeee, i love you luceee, i love you luceeee, i love you luceeee nese maça gelelim. ali güneş. böyle oynarsan bu taraftar seni unutmaz. helal olsun muhteşemsin hep böyle devam et. ibrahim toraman tam bir fiyaskoydu. tümer ilk yarı çok iyiydi 2. yarı kayboldu. del bosque gitmeli diyecek yine her zamanki kesim. ama kalmalı. ziya doğan boşalana kadar altyapı ve gençleri geliştirmeli. zaten bu kadro başarı için yeterli. bu sene olmasa bile önümüzdeki sezon yapılan hatalar tekrarlanmazsa çok güzel olur. 100. yılımızda yabancılar muhteşemdi. onlar sayesinde şampiyon olmuştuk. şimdi bakıyorum. cordoba ronaldo pancu ahmed hassan rezalet. juanfran bu maçtaki gibi oynarsa ibrahim akını kesmeyi rüyasında görmesin. üzülmezin yerine bek olarak oynar belki. carew çabuk iyileş bu takımın sana ihtiyacı var.[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Goarth, 21 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Büyü laflarinida biz çikartik zaten... Büyü'nün konu ile hiçbir alakası yok direkt olarak sataşma amacı güdüyosun. Maçın verdiği sinirle kendince laf sokmaya çalışsanda sadece kendini komik duruma düşürebilirsin bu tavırla.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar