BaaL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bir de okudukça kızdım sana. yani yok mu abi hiç bilgisayarcı arkadaşın falan "napıyon lan sen" diyecek, bu bilgisayara o parayı nası verdin kredi çekip. ben 1200'e topladım 2. el. wow sc2 senin şu sisteminden daha iyi performans verir (daha konforlu ve şekil olayıp, monitör 22" ses sistemi 5+1 olsa da) yazık günah vallahi ya. bir de satmaya calısıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ozii_x said: Niye satılmasın ki istediği fiyata. Hem peçetede var oh ne güzel. bu fiyatlara satması için peçete değil sağlam lubricant gerekiyor ama.. ahuhauha ilk sf alış fiyatı vermiş sadece.. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dasaaa said: bu fiyatlara satması için peçete değil sağlam lubricant gerekiyor ahahahdsgahss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Saçmaladığınızın farkındamısınız peçeteye kadar indiniz birşey söylemedim her topalın bir alıcısı vardır iyi niyetli olsanız beni özelden uyarırsınız kredi aldım veya almadım bunların satış yapmamla alakası yok kesinlikle satamıyabilirim dediğim gibi uyarırsınız bakış açımı değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yaw hepsini okumadan ilk sayfadaki fiyatları istiyorsun sandım ben. kalanı beni bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 valla anca eşe dosta satarsın iyi fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dasaaa said: yaw hepsini okumadan ilk sayfadaki fiyatları istiyorsun sandım ben. kalanı beni bağlamaz.Ellerini seveyim bak ne güzel söylüyorsun bakmadan atlıyoruz hemen. Ne olursunuz uzatmayın pişman oldum yazdığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 baal da mesaj atmak için böyle topic bekliyomuş. çok sevinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 2.250 nakit vereyim, gelip hemen alayım okeyse yarın sabah pc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gelirim yarın vimpir ama dediğim fiyattan yukarı veremem, olmuyorsa kalkıp getirme beni bu yağmur çamurda. pm olcaktı yanlış gitti, ops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 barnacle said: baal da mesaj atmak için böyle topic bekliyomuş. çok sevinmiş. onu nerden çıkardın ya.neyine sevineyim,ki hiç mutluluk belirtisi göstermemişim. adamın belli ki borcu harcı var satmak zorunda kalmış, "ulan 3500 burdan çıkarırım 500 wow acc den çıkarırım bilmem kaç nerden çıkarırım" diyerekten hesap yapıyor. ben de diyorum ki 3500 e falan satmak hayal. ona göre hesap yapma. özel mesajdan falan uyarmak nedir ayrıca ? "özel mesajdan uyar ki benim gibi fiyatları bilmeyen saf alıcı varsa senin yüzünden uyanmasın" olayı mı ? neyse iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 BaaL said: barnacle said: baal da mesaj atmak için böyle topic bekliyomuş. çok sevinmiş. onu nerden çıkardın ya.neyine sevineyim,ki hiç mutluluk belirtisi göstermemişim. adamın belli ki borcu harcı var satmak zorunda kalmış, "ulan 3500 burdan çıkarırım 500 wow acc den çıkarırım bilmem kaç nerden çıkarırım" diyerekten hesap yapıyor. ben de diyorum ki 3500 e falan satmak hayal. ona göre hesap yapma. özel mesajdan falan uyarmak nedir ayrıca ? "özel mesajdan uyar ki benim gibi fiyatları bilmeyen saf alıcı varsa senin yüzünden uyanmasın" olayı mı ? neyse iyi satışlarSakin ol durumum gayet iyi, ihtiyac yuzunden demem aç geztigim anlamina gelmez gercekten cok anlamsiz bu yazilanlar, uzatmayin. Cevap vermeyince soylenen dogruymus gibi oluyor o yuzden cevapliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ooo beyler bu çat diye 2250 koymalar falan . Benim hiç 2250 lira bir arada olmadı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yok aç gezicek adam zaten 6bin'e bilgisayar almaz. öyle birşey söylemedim ne haddime. ama ufak bi ihtiyaçtan da kimse 6bine aldıgı bilgisayarı satmaz mantıgıyla, "3500 gelse" diye hesapladıgını söyledim. paticikten satamıyacağını da söylemiştim zaten görev tamamlandı o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Masquerade said: gelirim yarın vimpir ama dediğim fiyattan yukarı veremem, olmuyorsa kalkıp getirme beni bu yağmur çamurda. pm olcaktı yanlış gitti, ops.Gormeden o parayida vermen mantikli degil zaten bende sana diyorumki gordugun zaman zaten soylemis oldugum parayi hakettigini goruceksin. Cizik bile yok parcalarin hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 BaaL said: dasaaa said: bu fiyatlara satması için peçete değil sağlam lubricant gerekiyor ahahahdsgahss AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 klavye yapis yapis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok sağlam PC olmuş, hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 6.200 TL ediyor sıfırları ama ederi 1700-1800 lira malesef 2. el piyasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 araba alırsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abicim satışla alakası yok da, böyle bilgisayar yapıp raid kurmayan adama kafa atarım sadf. raid 5 lazımmış buna en az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ssd varken raid anlamsiz. ssd raid belki de, ona da gerek yok hizlar katladi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bılgisayarda da 2. el i anlamıyorum yahu bu parçalar en az 1 yıl eskimez çok düşüyo fiyat üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Esh said: ssd varken raid anlamsiz. ssd raid belki de, ona da gerek yok hizlar katladi zaten. ha o apayrı da fiyat katlanırdı alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Yav adam satış başlığı açmış yorum başlığı açmamış ki. Alıcı varsa konuşsun yoksa da ne gereksiz mesajlarınız var yav. Çoksa çok azsa az size ne arkadaş. Bir başlığı bu kadar mı rezil edersiniz. Adam da her yeni mesajda bir alıcı var diye bakıyordur. Geyik olur da, bu mu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar