MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aynı şeyi yazacaktım bütün mçlar mirror denk gelmiş
bakas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi ben ZvZyi izlerken anlamıyorum kim kime dum duma.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bakas said: Abi ben ZvZyi izlerken anlamıyorum kim kime dum duma. renk körümüsün?
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 O da benim gibi ihtiyardır belki, vurmayın hemen ölüyor ihtiyarlar. Renkler çok yakın olmadığı sürece karıştırmıyorum ama o günler de gelecek hissediyorum.(:D
bakas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Memphis said: bakas said: Abi ben ZvZyi izlerken anlamıyorum kim kime dum duma. renk körümüsün? Hayır değilim. Ama ne olduğumu söyleyeyim izin ver, daha önce muhabbet bile kurmaya çalışmamış birisinin bana saygısızca laf atmasından rahatsızım mesela.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bakas said: Memphis said: bakas said: Abi ben ZvZyi izlerken anlamıyorum kim kime dum duma. renk körümüsün? Hayır değilim. Ama ne olduğumu söyleyeyim izin ver, daha önce muhabbet bile kurmaya çalışmamış birisinin bana saygısızca laf atmasından rahatsızım mesela. ozaman doğru forumdasın cinderella!
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 memphis, oyunculuğuna laf edememde. paticigin p sinden bi haber bi adamsın. son 1-2 senede laf sokmayı bi bok sanan -umm bebeler- doldu diye "ya bu forudma herkez herkeze laf sokuyo ama sinderalla" demen komik kaçıyor.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Memphis said: bakas said: Memphis said: bakas said: Abi ben ZvZyi izlerken anlamıyorum kim kime dum duma. renk körümüsün? Hayır değilim. Ama ne olduğumu söyleyeyim izin ver, daha önce muhabbet bile kurmaya çalışmamış birisinin bana saygısızca laf atmasından rahatsızım mesela. ozaman doğru forumdasın cinderella! Aynen devam.
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 beyler sakin!! tanımadığınız insanlara yaklaşmayın memphis'in yaptığı şekil. kimisi rahatsız olur, kimisi geyiğe vurur; ama tatsızlık çıkma ihtimaline karşılık biz gene de tanımadığımız insanlara böyle şeyler yazmıyoruz damdan düşer gibi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gomtv streaminde sorun olan var mı? kesilip duruyor benim ki meh :/
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Soimyr said: VoodooRush said: Nasıl iğrenç bir Bracket bu ya: ZvZ PvP TvT tvt hariç hepsi çok zevkli? Abi ne zevki ya, baneling/zergling microsundan midem bulanıyor.
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sq live'da slot bulabilen oldu mu bugüne kadar?
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 _ILuVaTaR_ said: gomtv streaminde sorun olan var mı? kesilip duruyor benim ki meh :/ nası acıyoruz gomplayerdan, ben genelde milletin streamden izliorum
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 huun said: sq live'da slot bulabilen oldu mu bugüne kadar? Test açıldığından beri hiç giremedim, ki klipler varken girerim genelde yayına. Ayrıca Test'de iğrenç bugün.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Memphis said: _ILuVaTaR_ said: gomtv streaminde sorun olan var mı? kesilip duruyor benim ki meh :/ nası acıyoruz gomplayerdan, ben genelde milletin streamden izliorum sadece tıklıyosun SQ Live Test'e gom playerla açıyo direk.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 iyide o test acıo, ben live adresi istiyorum huunun dedigi gibi limited dio parayla almaya yonlendirio seni
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=TUski
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Memphis said: iyide o test acıo, ben live adresi istiyorum huunun dedigi gibi limited dio parayla almaya yonlendirio seni SQ Live ile Live Test aynı yayını yapıyor. Test kanımca octoshare gibi izlediğinizin bir kısmını stream ettiriyor size. P2P şekli.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 VoodooRush said: Memphis said: iyide o test acıo, ben live adresi istiyorum huunun dedigi gibi limited dio parayla almaya yonlendirio seni SQ Live ile Live Test aynı yayını yapıyor. Test kanımca octoshare gibi izlediğinizin bir kısmını stream ettiriyor size. P2P şekli. anladım
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 normali sürekli dolu olduğundan direk testten giriyorum işte, bi farkı yok görünürde.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi mass baneling ne ya, zaten 30 tane baneling olunca nası kullandığının pek önemi yok hehe
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Şimdi Kyrix bu maçı Muta'larla alırsa Z OP mi oluyor? B)-
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 anlamadım valla terran nası verdi oyunu.. sanırım helionsuzluktan oldu
Öne çıkan mesajlar