yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Nerden anladı Robotic yapmayacağınıda dark T binası attı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yildirimokur said: Nerden anladı Robotic yapmayacağınıda dark T binası attı ? O kadar Stalker varken Robo yoktur diye düşündü muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yildirimokur said: Nerden anladı Robotic yapmayacağınıda dark T binası attı ? Anlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 VoodooRush said: yildirimokur said: Nerden anladı Robotic yapmayacağınıda dark T binası attı ? O kadar Stalker varken Robo yoktur diye düşündü muhtemelen. Ya bırak map hack var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yildirimokur said: VoodooRush said: yildirimokur said: Nerden anladı Robotic yapmayacağınıda dark T binası attı ? O kadar Stalker varken Robo yoktur diye düşündü muhtemelen. Ya bırak map hack var. Ahahah olsa tam süper olur aslında. Çıkan curcunayı düşünsenize. Ayrıca benim kafama takılan o değil, neden oradaki pylon'u göz göre göre boş bıraktı. İndirse Pylon'u oyunu almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 "Protoss is the best race in starcraft 2" Genius. Gsl'de ilk16ya kalabilen tek protoss. Diğer tüm protosslar elendi. Burdan şunumu çıkaralım. "Olm siz çoook kazmasınız ben çok gosuyum o yüzden top 16ya kaldım. Hele bir protoss öğreninde gelin yiğenler " :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İlk 16 değil, ilk 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ve Slayers boxer sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Oymanq said: "Protoss is the best race in starcraft 2" Genius. Gsl'de ilk16ya kalabilen tek protoss. Diğer tüm protosslar elendi. Burdan şunumu çıkaralım. "Olm siz çoook kazmasınız ben çok gosuyum o yüzden top 16ya kaldım. Hele bir protoss öğreninde gelin yiğenler " :S Aynen birebir bunu söyledi, haklı mı tam emin değilim. Protoss konusunda hiç bilgim olmadığından. Beta'da izlediğimiz replay'lerde White-RA bayağı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İlk oynun aynısı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Boxer reisssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 boxer ro8de :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BOXER VS NADA !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cok iyidi ya.... adam parcalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ro8de SlayerSBoxeR ın rakibi NaDa SlayerSBoxeR vs NaDa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 boxer vs nada olcakmış (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Emperor gene koydu çocuğu. Sonra da gitti elini sıktı Loner'ın. Budur lan işte player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: BOXER VS NADA !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Abii elemesibnler birbirlerini!! off cok efsanevi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Abi adam çinden gelmiş zahmet etmiş, biraz yavaş oyna şu oynu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abiii kaçırdım maçları uyanamadım off. NADA VS BOXER MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar