Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 para, sen fransisko ben senden daha fransisko kasis olayi her ne kadar sacma ise de bir o kadar gerekli. tek yapmalari gereken standart hale getirmek. bazi yollarda tusunami dalgasini alip yola eklemisler gibi bariz rampa cikiyorsun kasis gecicem diye bazi yerlerde ise varligi ile yoklugu belli degil aldiris dahi etmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Şu plastik gibi bi malzemeden yapılanlar var. Hazır böyle, parça parça monte ediliyor yola. Onlar eğim açısından da iyi, bu işin standartlaşması açısından da. Ama asfalt ile yapılanlar tutarsız, işi yapanın el ayarına kalmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Selam, Ben geniş olanlardan yanayım. Kasisdeki amaç aracı durdurmak değil, belirli bir hıza düşürmek olmalı. O plastikler çok gıcıklar. Aşırı yavaşlamak gerekiyor arkada çocuk varken. Biraz daha yayvan olabilirler. Böylece daha yumuşak bir geçiş sağlar. Bakınız Avrupa'daki uygulamalar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adam gibi boyasınlar başka bişe istemem. bazıları gece önüne dağ gibi çıkıyor birden. zamanında fark edemeyene kaza bile yaptırırlar, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Evet asfalt olanların en büyük sorunu o aslında, hiçbi uyarı yok. Gece değil gündüz bile farkedilmiyor bazıları, o derece kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Londra da bısıklet yoluna sundan yapmıslardı da ne cok tepki aldılar. Bazı bisikletliler hızlı geçiyor da tekerlekli sandalyeliler eziyet çekiyor bu nedenle. Bazen boyle bol kasisli yollarda seyretmek isteyeceğiniz anlar da olabilir. Mesela şu hanfendi gibi birisi yanınızda oturuyor ise Londra'da sunlardan var. Aracın 2 teker arasına denk getirir iseniz sanki kasis yokmus gibi geçiyorsunuz. Bu yüzden de cok hızlı gitmeyi genelde göze almaz ve yavaşlarsınız. Ya da yine de hızınızı aşırı düşürmeden iki tekeri de bu 2 kasis üstüne getirdiğinizde çok aşırı sarsmıyor, paranın istediği gibi daha geniş bir alana yayılmış, plastikler gibi hoplatmıyor. bir teker kasis üstü birisi yol üstünde geçerseniz de hızınız yüksek ise nanay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Selam, Şimdi iş yerel yönetimlerden birilerini bulmaya kaldı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Zilyon tane mühendis vs var. Bizde hala kasislerin bir standartı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Şehiriçi yolları mühendisler değil işçiler yapıyor çünkü, sanmıyorum mühendis baksın. Belediyelerin ilgili birimlerindeki ustabaşları falan ilgileniyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Kaiser diye okuyorum habire.. bu arda her bir şeyin standartı vardır. Zorunlu mudur ama? http://www.selcuklum.com/t28.htm aha şurada anlatmış amcam adam haklı beyler ha bir de yol üstüne işaretlemenin eksik olması da garip. ama ayrı konu tabii. çok karman çorman kavşaklarda tabela da yoksa adam yola 2 ok çizer de işleri kolaylaştırır.. nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Cok guzel anlatmis sitede. Bunlar cok pahali seyler degil ve trafigi duzenlemek icin ve guvenlik acisindan cok ama cok onemli noktalar. Sanirim bizim gorevliler bir haberler ve hali hazirda kullanilan bu sistemlerin icadi ile falan ugrasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben her kamufle kasisin hemen yanındaki lastik izlerine hep dikkat etmişimdir.. ne hikayeler, ne küfürler gizlidir oralarda. film çıkar, film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bugün yine aynı tip görünmeyen kasislere denk geldim. Aslında bildiğim yoldu da boşluğuma geldi, son anda farkettim, arkamda bayaa yakın bi doblo vardı, fren yapmadım o an ama resmen zıpladım yani. Etmediğim küfür kalmadı belediyeye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 3M in çok başarılı plastik kasisleri var. Hem işlevini yerine getiriyorum hemde hiç sarsmıyor üzerinden geçerken... Ama bizim yerli malı plastik kasisler tam bi kabus. Yavaş geçsen bile sıkıntı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 MeSh said: ben her kamufle kasisin hemen yanındaki lastik izlerine hep dikkat etmişimdir.. ne hikayeler, ne küfürler gizlidir oralarda. film çıkar, film. genelde böyle kasislerin tam dibinde arabanın altının sürtmesinden oluşan yarıklar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Selam, 3M de aynı. Teker ha çukura düşmüş, ha da o plastiklerin üstünden geçmiş. Birşey fark etmiyor konfor açısından. Ama düşük hızla geçerken konfor bakımından rahatsız etmemesi gerekli o tarz şeylerin. Ağır veya hassas yük taşıyan bir araç isen vay haline. Havaalanlarındaki uygulamalar gayet güzel bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar