snarveien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Beyler bugün sonmuş sanırım tecil için daha 19 yaşımdayım 2.kere tecil için askerlik şubesine gittim bugün böyle bi sıra olamaz. Saat sabah 06.00'dan beri bekleyen insanları hala içeriye almamışlar. Ben gittiğimde saat 15:00'da rahat 120 kişi vardı. Bugün yalan oldu diye yarına erteledim. Bugün gece saat 04:00'da kalkıp beklemeye başlıycam sabah 8'e kadar. Fakat şöyle bi durum var yarın heryer yarım gün çalışacak ben ilk başta askerlik şubesine gidip oradaki işlerimi bitirdikten sonra muayene için başka bi yere yönlendiricekler(Antalya'lı olanlar bilirler Karpuzkaldıran'a). Orası da saat 15:30'da açılıyormuş muayene için bu nası bi bohemdir anlamadım ben napıcam ben yarın şimdi? Yarın tecil ettiremezsem tutup kolumdan askere mi götürücekler beni tam da deli gibi öss'ye yüklenirken? Tırstım biraz bilen biri yardımcı olabilir mi? D.N : Bu ülkede torpilsiz hiçbirşey olmuyor,torpilsiz hiçbiyere gelinmiyor. Illa 2-3 tanıdık ayarlayıp bi şekilde bazı şeylerin önünü böyle açmak zorundasın. Benim de yapım değil orada 120 130 kişi sabahtan beri beklerken kapıdaki er'e ben şu şu şu insanla görüşücektim diyip girip işimi 1 saatte halletmek. Ama görünüşe bakılırsa öyle olucak gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 OSS'yi goremezsin sen, bosuna calisma. 10 bilemedin 15 gune askersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 20 yaşına gelmeden ne tecili yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 di said: OSS'yi goremezsin sen, bosuna calisma. 10 bilemedin 15 gune askersin. yok artık daha neler :D o kadar insan varken dışarda asker kaçağı gelip de beni alıcak halleri yoktur diye düşünüyorum nasıl? @knox ; bilmiyorum geçen sene gelmişti yoklamam kimlikte aralık 15,90 gözüküyorum ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Onu diyorum ben de iste. Ne isin var senin askerde ? Ogrenci degil misin su anda ? Degilsen gidip bildireceksin ben hazirlaniyorum su bu diye. Okulu bitirdikten sonra 2 sene kadar dokunmadilar bana. Sonra universiteye girdim, otomatik tecillendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 di , öğrenci olarak gözükmüyorum şu anda sanırım çünkü mezun senem bu sene. yani 1 2 gün geç bile tecil ettirsem dilekçe falan yazdırırlar en fazla heralde. lise mezunlarının 3 yıl tecil ettirme hakkı oluyomuş o şekilde yapıcam ben biyerde okuduğuma dair bi belge falan bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 her okul bittikten sonra 2 şer sene otomatik tecil olmuyor mu ? lise ile üni arası 2, üni ile ylisans arası 2 vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 olsan olsan yoklama kacağı olursun bence rahat ol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yarın sakın gitme mesai 12 de bitiyo, tum kamu kurumları yarın yarım gün çalışacak işini göremezsin.. Ha bu arada askerlik subelerine bok atmak kolay, sen 7 aylık (210 gün) son yoklama döneminin son gününe kalırsan işin böyle yetişmez. Yoksa ASAL personeli bu ülkedeki en elit memurlardır. Sırf yoklama kacagi veya bakaya kalmasın diye milletin cep telefonuna liseli genç kız gibi sms atıyoruz. Hangi vergi dairesi ödemen gecikince ceza yiyecegini sana bildiriyor? Bide yasal olarak 3 yıl tecil hakkın var kimse kimseyi yaka paca askere gondermez, korkma yani bişe olmaz, öss sınavına gönül rahatlığı ile hazırlan, yoklama kacagina kalırsın en fazla.. Bu arada ben tekirdag askerlik subesinde tegmenim bu arada , daha sorun varsa pm at.. P/S: Lelouch tecil otomatik olmuyor, diploma aslı 2 fotokopisi, nüfus cüzdanı 2 fotokopisi 4 foto ile subeye gidip yoklama oluyorsun tecilini oyle yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ol ne olursan ol rahat ol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 harbiyeden harbi cevap geldi, tecil soruları bitti direk sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mamothus said: yarın sakın gitme mesai 12 de bitiyo, tum kamu kurumları yarın yarım gün çalışacak işini göremezsin.. Ha bu arada askerlik subelerine bok atmak kolay, sen 7 aylık (210 gün) son yoklama döneminin son gününe kalırsan işin böyle yetişmez. Yoksa ASAL personeli bu ülkedeki en elit memurlardır. Sırf yoklama kacagi veya bakaya kalmasın diye milletin cep telefonuna liseli genç kız gibi sms atıyoruz. Hangi vergi dairesi ödemen gecikince ceza yiyecegini sana bildiriyor? Bide yasal olarak 3 yıl tecil hakkın var kimse kimseyi yaka paca askere gondermez, korkma yani bişe olmaz, öss sınavına gönül rahatlığı ile hazırlan, yoklama kacagina kalırsın en fazla.. Bu arada ben tekirdag askerlik subesinde tegmenim bu arada , daha sorun varsa pm at.. P/S: Lelouch tecil otomatik olmuyor, diploma aslı 2 fotokopisi, nüfus cüzdanı 2 fotokopisi 4 foto ile subeye gidip yoklama oluyorsun tecilini oyle yapıyorlar.. Ya son güne kalmak benim eşşekliğim benim ona lafım yok ama saat başı da 1 kişi alınmaz ama içeri bilmiyorum ne kadar haklıyım ne kadar haksızım. En azından bankalardaki sistemi getirseler insanlar sırasının ne zaman geleceğini ya da daha ne kadar bekliyeceklerini kestirebilirler kafalarında. 1 insan saat sabah 6 dan akşamüstü 5 e kadar bekleyip içeri işlerini halletmeye giremiyosa yazık diyorum sadece resmen eleman hayatından 1 gününü çöpe attı yani :D Allah razı olsun senden valla baya takmıştım kafama bugün bu konuyu hatta 5 6 saatim yalan oldu çalışamadım kafamda kurmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Lelouch said: her okul bittikten sonra 2 şer sene otomatik tecil olmuyor mu ? lise ile üni arası 2, üni ile ylisans arası 2 vs diye Yok artık o, misal ben yazın mezun oldum okul 31 Ekim'e kadar yapmış, ondan sonrası sende artık gidip yaptırman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arkadaşlar 1-şap 2-dövmelileri küpelileri dövüyolar 3-tutup kolundan askere götürmece bu üçü şehir efsanesidir. itibar etmeyiniz. AYKAATVAAK derneği adına overseer (Askerliği yapmış koca adamlar askerliği teşvik ve askerlik anılarını koruma derneği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar