Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ya bu çok dert oluyo mu? Yolda her 2 arabadan birinde görüyorum.Bagaj camı + Arka camlara yaptırsam yeter aslında abartmaya gerek yok, çok karışıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2007-model-90-bg-6-vites-kazasiz-boyasiz-47099721/detay Mesela bunun gibi bişey sıkıntı yaratır mı? Bunda film var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 3M in koruma filmleri var, 3 tip renk de.. hafif koyu, orta koyu ve koyu olarak.. hafif koyu olanindan yaptiriyorsun butun bu ziebart, sonax ivir zivir cilar yapiyor. 400-450 gibi bir fiyata yapiyorlar.. anahtarla daldiginda polise agir kapak oluyor. ozellikle istanbuldaysaniz da direk sorun yok kap kac cok oldugu icin.. koruma ozellikli aldik kapkac falan icin dedinmidi sorun kalmiyor.. bide yastan yirtiosun genc isi arabada killik yapiolarda bole oturakli arabalara kizmiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Herhangi bi genç işi modifiyesi olmayan corsaya bişey derler mi dediğin filmi taktırsam :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 icinden genc cikarsa zor :D abla profilinden devam etmek lazim o durumda :D veya valide falan.. modifiye oldumudu is hepten zor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Sadece arka camlara taktırcağım için bebek oluyor o yüzden arka camlarda film var falan artık neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuya pek bakmadım ama tolga gayri meşru çocuk mu yaptın len? Arkada çocuk falan diyorsun sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 beklenti içindeyim evet. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yok arka ve arka yan camlarda hiç sıkıntı olmaz ön yan ve ön camda büyük ihtimalle olur. benim araçta fabrika çıkışı arka ve arka yanlarda var, şu ana kadar tek problem yaşamadım. önceki araçta ön hariç vardı, 2 sene içinde 3-4 kere "camlarda film var?" diyen oldu, ama sonucunda bişey olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 llumar ahmette film yaptirdim tavsiye uzerine. ahmet yoktu yaninda cali$anlar baya iyi. cali$malari uzun suruyo ama hatayi minimuma indiriyolar. bi camda ufacik bi toz kalmisti adam begenmedi yirtti tekrar yapti falan.. 250 nakite 4 cam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 uskudarda cem evine gelmeden, mezarlik girisinin kar$i caprazinda kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 llumar ahmet zaten maslak sanayideki degil mi :P ben de onceki arabaya orda yaptırmıstım, aynen, kelebegi 10 kere sokup taktılar olmadı diye kendi kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 www.llumarahmet.com asdfsadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kardeşim hic okadar para verme sahibindende bak 90 80 tl ye yapiyolar 5 yılda garantisi var aynı işi görüyo polis cizersede koymaz sana o para 1 saate yapip veriyolar 5 cam ben yaptirdim gayette memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 5 sene garantisi varda 2-3 ayda bir çıkıp tekrar gidip gelmeye uğraşamam. Merter ziebartta korumalı cam filmi yaptım 2 numara. Daha polis çevirmedi (gerçi ehliyetimi aldığımdan beri 100 tane çevirmeden geçtiysem bi tanesi bile gel kardeşim demedi). Uzaktan gördümmü çevirmeyi iç ışığı yakıyorum iki ön camıda açıyorum bakıyolar tamam geç diyorlar :) edik: Benim araba siyah, 3 numaraya gerek yok resmini çekip eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bir de şöyle saçma sapan bir şey var ki hem cam filmi yasak kardeşim diyorlar, hem de cam filminden vergi alıyorlar? Böyle saçma şeyde anca Türkiye'de olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 2 3 ayda bi gidip yaptirma diye bişi yok 5 yıl garantisi var diye. benim 6.ay oldu hala problemsiz duruyor cam filmleri baya cevirmenin önünden geçtim suana kadar kimse bişi demedi filme modifiyeli araçları cevirdiklerini görüncede camları indiriyorum aşşa sorun cıkmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar