Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cam filmi uygulama merkezleri

ispatipapaz

Öne çıkan mesajlar

3M in koruma filmleri var, 3 tip renk de..
hafif koyu, orta koyu ve koyu olarak..

hafif koyu olanindan yaptiriyorsun butun bu ziebart, sonax ivir zivir cilar yapiyor. 400-450 gibi bir fiyata yapiyorlar..

anahtarla daldiginda polise agir kapak oluyor.

ozellikle istanbuldaysaniz da direk sorun yok kap kac cok oldugu icin.. koruma ozellikli aldik kapkac falan icin dedinmidi sorun kalmiyor.. bide yastan yirtiosun genc isi arabada killik yapiolarda bole oturakli arabalara kizmiyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok arka ve arka yan camlarda hiç sıkıntı olmaz
ön yan ve ön camda büyük ihtimalle olur.
benim araçta fabrika çıkışı arka ve arka yanlarda var, şu ana kadar tek problem yaşamadım.
önceki araçta ön hariç vardı, 2 sene içinde 3-4 kere "camlarda film var?" diyen oldu, ama sonucunda bişey olmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

5 sene garantisi varda 2-3 ayda bir çıkıp tekrar gidip gelmeye uğraşamam. Merter ziebartta korumalı cam filmi yaptım 2 numara. Daha polis çevirmedi (gerçi ehliyetimi aldığımdan beri 100 tane çevirmeden geçtiysem bi tanesi bile gel kardeşim demedi). Uzaktan gördümmü çevirmeyi iç ışığı yakıyorum iki ön camıda açıyorum bakıyolar tamam geç diyorlar :)

edik: Benim araba siyah, 3 numaraya gerek yok resmini çekip eklerim
Sosyal ağlarda paylaş

2 3 ayda bi gidip yaptirma diye bişi yok 5 yıl garantisi var diye.
benim 6.ay oldu hala problemsiz duruyor cam filmleri baya cevirmenin önünden geçtim suana kadar kimse bişi demedi filme modifiyeli araçları cevirdiklerini görüncede camları indiriyorum aşşa sorun cıkmıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...