Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu komşuya ne yapmalı!? (yardım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Morgana, 20 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
valla bence korkutmaya değil tiksindirmeye yönelik uygulamalar yapın... mesela köpeği olan bi arkadayınızın köpeğini paspaslarına pislettirin :) hihi ya da çamur yapın buz yapın kapının kilidini eritin kapıyı kızıyın...
ya ben piskopatmıyım ya... neler diyorum! Çok ayıp hiç bişi yapmayın!

köpeğe gerek yok direk siz yapın o işi
daha tiksinç olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Admin
Mesaj tarihi:
tabiki en güzeli yöneticiye olmadı polise şikayet etmek ama bizim sakaryada üst kattaki amcam geçenlerde ses yaptıgımızda aşagı indi (ses dedigimde bişi düşürdük yere sonra güldük okadar) bakın cocuklar 1 kere ses oldu gelmedim bu 2. oluyor 3. de artık yöneticiymiş polismiş uğraşmam kendim hallederim sorunu demişti lol
:)

(ben odamdaydım dier 2 ev arkım kapıya cıktıydı birisi 190 dieri 175 , kısa olan zayıf falan adam direk onu muhattap almıs uzun olana bakmıyo
kısa olan ark peki abi tamam abi kusura bakmayın derken uzun olan arkadas ne demek kendim halelderim ses yapmadık fln diye terslesede herif artis ya .. ) :o

o yüzden bi kafa at sonra al kafanı geri in aşa çözer ama okkalı olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
ahahaha:)

şimdi o torba fikri kopirayt horace
torbaya sıcıyorsun sonra yakıyorsun kapıya koyuyorsun zili çalıp (abanarak) kaçıyorsun adam söndürmeye çalışıyor eüehheü (bunun için asansörde tuşa basıp kapıyı açıp bekletmek lazım arkadaşı

Fırçayı alıyorsun gece saatlerinde güzel bi boyayı da alıyorsun (kalitesiz alma kolay çıkıyor) sonra kapıya şiir yazıyorsun senin hislerini anlatan:D

Sonra paspasın altına ters gazoz kapağı koymak var(bukadar diil) gazoz kapağının altınada çatapat koyuyorsun işi abartmak istersen çatapatın yanına bi miktar barut döküyorsun paspasa basınca patlıyor sağ sol

Kapıya molotof kokteyli atıyorsun (eheuheu)

Kapıda eğer gözleme delikleri var hani onlardan varsa geceleyin ingiliz anahtarı ile gözleme deliğini sessizce sıkıştırıp çeviriyorsun delikteki lens çıkıyor sonra evin içine doğru olan delikten bir hortum geçirip içeri hertürlü pis madde enjekte edebiliyorsun

Paspası yakabilirsin

Kapı ziline bant yapıştırıp kaçabilirsin (hafif oldu lan)

Kapı koluna sağlam bi halat bağlayıp (kolda sağlam olmalı ama birde yuvarlak kol ise ilmik gibi bir düğüm at çektikte kolu daha iyi tutsun) karşıda kapı varsa onun kapı kolunada bağlayıp ipin ortasına tornovidayı tutarken ipi tornovidanın etrafına 2 defa doluyorsun (2 tarafta bağlıyken biraz zor tabi çok germiyicen ilk bağlarken tornovidayı ipin üstünde tutarken 2 tur ip çeviricen etrafını) ve tornovidayı çevirdikte ip çok sağlam gerilicek sonra tornovidayı bir şekilde sabitle arkasına ip bağlayıp tornovidayı bir yere sabitlemek iyidir
Sabah olunca 2 komşuda kapılarını açamayınca çok dumur olacak:D

Karşıda komşu yoksa ipi gene adamın kapısına bağlıyıp parmaklık gibi bir yere bağlıyıp gene tornovida ile gerebilirsin

Tornovida olayını beceremessen ipi germenin başka yolu pek yok:) Anca parmaklığa falan dolarken tüm gücünle ipe asılırken düğüm atarsan olur

Silikon tabancasını evde iyice ısıtıyorsun sonra adamın kapısına gidiyorsun hızlıca (hızlı git tabanca soğumasın) sonra anahtar deliğine silikon tabancasının ucunu dayıyıp içini silikon dolduruyorsun bütün kilitlerin değişmesi gerekiyor işin komik yanı adam sabah kalkınca kapının arkasına kilit giriyormu diye test etmiyeceği için eve geri dönünce kapıda kalır

Daha var istermisin:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
git 20 bira iç üstüne bol domatesli menemen ye sonra onların kapısına kus
ayrıca madem öle işte böle diyerek sen de müziin sesini sonuna kdr açıp dinle şöle opeth fln[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
lol
torbaya sıçıp yakma işini askerdeyken tabur komutanına yapmayı düşünmüştük teskereden sonra, da işte sonra dedik büyüklük bizde kalsın :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
veya yapmadıgın seyler için keske yapsaydım diceksin:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 20 Ağustos 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
lol
torbaya sıçıp yakma işini askerdeyken tabur komutanına yapmayı düşünmüştük teskereden sonra, da işte sonra dedik büyüklük bizde kalsın :p

Muhuha buyukluk mu yoksa got korkusu mu o?[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Mesaj tarihi:
Ama en güzel teknik herzaman kapıyı açılamıyacak hale getirip adamı kudurtanlardır söyliyim devamı yalan:D

Shootgun shell varsa onlada bişiyler yapabiliriz:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
Mesaj tarihi:
Evet silikon çok iyidir
Kapı koluna halat bağlayıp gerip kapıyı sabitlemede süperdir adam kuduruyor arkada:D
Kapı ziline bant da güzeldir (gece vakti cikcikcikcikcikcik yada dingdonglu ise daha iyisi zili yakabilrisin)
Kapıyı boyamak ennn basit ve eenn etkili şeylerden biridir sakın sprey deneme çook gürültülü olur

Bak birtane tabak alıyorsun derin içine gazyağı döküyorsun içine bükülmüş peçete atıyorsun 3 4 tane sonra yakıyorsun gazyağı yanmıyor ama peçeteler çok iyi yanıyor ve yarımsaat gaz bitene kadar sürebiliyor bu peçetelerin bi kısmının dışarı çıkmasına dikkat etmen lazım sonra ateşi yakıyorsun yaklaşık 1metrelik bir alev oluyor ve feci is çıkarıyor sonra kapı ziline bant yapıştırıp kaçıyorsun adam kapıyı açınca söndürmesi çok zor o alevi gaz çünkü:) su alıp dökene kadar adamın bütün tavanları gazyağı yüzünden simsiyah oluyor adam[signature]

Edit: Gazyağı şu sarı gibi olan gazlambasına konulan gazlardan benzinciden alınan şeffaf gaz değil! onlar çabuk biter ve kendini yakarsın

Birde Gazyağı 30dk yanıyor[hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ağustos 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birde bunları yaparken eldiven giymek şart:P polis gelirse arıyorlarmış parnah izi
şaka lan şaka hehe
Ama heryere dokunmamak lazım iz bırakmak iyi değil[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Mesaj tarihi:
var ama uzun :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Mesaj tarihi:
poset içindeki pok olayını bi filmde görmüşstüm,2 çocuk yapıosud.biz yazlıktaki gıcık bi herfe ypmıştık[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
said:
Soth, 20 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
1-kapının önüne ölü bi hayvan cesedi koyun:-P gidin bi hayvan satan dukkana alın bi akvaryumda yasayan yılan öldürüp koyun kapıyo ya da kapının acık oldugu bi an eve salın:)
2- kapıcı sabahları ihtiyaca cıkıyor mu? yani genelde aksamdan kapıyo poset asılır ne bilim ekmek felan bırakır kapıcı eger öle bi olay varsa kapıcı posete ekmegi bıraktıktan sora posetin icine taratula koyun mümkünse canlı:) yılan buyuk gelir dikkat ceker dısardan
3- eger sabah kaıpyı ilk kadın acıyosa fare lesi de cok iş gorur

hayvan falan öldürmeyin yazıktır
gidin insan gibi konuşun olmadı 155 i arasanız onlar uyarır.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
said:
Soth, 20 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
1-kapının önüne ölü bi hayvan cesedi koyun:-P gidin bi hayvan satan dukkana alın bi akvaryumda yasayan yılan öldürüp koyun kapıyo ya da kapının acık oldugu bi an eve salın:)
2- kapıcı sabahları ihtiyaca cıkıyor mu? yani genelde aksamdan kapıyo poset asılır ne bilim ekmek felan bırakır kapıcı eger öle bi olay varsa kapıcı posete ekmegi bıraktıktan sora posetin icine taratula koyun mümkünse canlı:) yılan buyuk gelir dikkat ceker dısardan
3- eger sabah kaıpyı ilk kadın acıyosa fare lesi de cok iş gorur

ucmayin bee adam gibi bi$iler yazin bokunu cikarmayin bikerede kapiya pislik yapilmasi zor ama kapi altindan pet $i$e ile su doken bilirim iceriye 5 litrelik lerle bol bol su dokmuslerdi heh cok ho$ olur[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
müzik esei rahatsız ediyorsa, benden denenmiş bi tavsiye:
bu insanların tlf numaralarını ele geçireceksin, ve dakika başı arıyip sapıklık yapıcaksın. tlf çalınca müziği kapatma gibi bi durum olduğundan bir süre sonra beziyorlar zaten temelli kapıyorlar. eheh olay sinir savaşı boyutunda gerçekleşiyorsa hep işe yarar.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...