Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Playstation Phone


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Sony gene yapmış ya, güzel bişeye benziyür.

bing ve vista'yi yapan bi firmadan bahsediyoruz


ASGDSFAGSGAASHHHAHAAAHAHH


bing yea. kaç sene oldu, halen çıkıcak mı, çıktı mı, nedir ne değildir belli olmayan olay :D


bide WM işi var tabi :D

+ olarak

toggie said:

winmo'dan daha fazla satar bence. sonucta ps >> xbox.

+3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aletin guzel yani android icin cikiyor olmasi, bu eksikligi iyi kapatir gibi geliyor kim ne derse desin dokunmatik ekranda oyun oynamak eziyet. jewel tarzlarindan bahsetmiyorum tabii onlar iyi oynaniyor.

engadget sunmus haberi o yuzden dogru oldugunu kabul ediyorum bende fark ettim o yazilarin ust uste gelmesini falan.

tutabilir gibi duruyor eger full psp destegi ile gelirse enfes olur, yok sadece android oyunlari olursa eh iste.

ps :

meh :(

along with a custom Sony Marketplace which will allow you to purchase and download games designed for the new platform
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu nasil Microsoft'a getirdiniz yine bilmiyorum ama tadi kaciyor bu isin yavas yavas. Ilk olarak haddinizi bilin bi zahmet.

Bing cikali 1 sene 4 ay oldu, ortada da belirsiz birsey yok. Google CEO'sunun cikip "rakip olarak gordugumuz tek urun Bing" dedigi bir urun Bing. Basinda Qi Lu gibi deha bir adamin oldugu bir urun ayni zamanda. Daha cok genc, bircok yenilikle geliyor, hic birsey yapmasa rekabet yaratip end user'in daha guzel servisler almasini sagliyor. Kimse birseyi begenmek zorunda degil tabi ki, ama Microsoft yermekle cool olma olayi so 90s, turkiye'ye gec geliyor yine tahminen. Bir bok bilmeden konusan insana cidden sinir oluyorum ya.

Yani cidden gece gece asabim bozuldu, MICROSOFT'UN M ININ GECMEDIGI BASLIKTA, bi bok bilmeden "bing i yapmis firma" diye yerersen Microsoft'u, Bing de calisan, her hafta kopek giobi calisip hayatinin 70-80 saatini o urune adayan biri olarak ben haliyle burada cinnet gecirir su an kufur etmemek icin zor tutarim yani kendimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o tuslarin arasindaki alan icin multitouch touchpad diyor engadget'ta da zaten touchscreen telefonda ne alaka cozemedim... asagidaki controller i acinca ekrana ulasmak zor olabilir diye belki de nereye tikladigini gormeden nasil olcak ehueh... abi ben de ps fanboi'yum yalniz da tip de cok kotu harbiden ya... gerci prototipmis de cok degismez gibi geliyor, xperia lara benziyor biraz sonucta...

resimler gercek bence bu arada, engadget bayagi kesin konusmus cunku, bi de su an ustundeki android build bayagi kotu diye yaziyor, bug'li falan... sim kart uyari sacmaliklari ondandir buyuk ihtimalle...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...