di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Dun host ettigim sitelerden biri Okan Bayulgen'in programinda anons edilmis ve bunun olacagi onceden belliymis. Pek sevgili musterim bana soyleme geregi duymadigindan her gece yaptigim gibi gidip uyudum tabi. Sonuc olarak sabahin 6'sinda server down diye oten bir bilgisayar ve telefonla arayanlarin aglamalariyla uyandim. Ibret olsun diye ekliyorum asagidakini de. =P http://www.zpnd.com/load_dedigin.png
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 heheh fena olmus da tabloyu column by column aciklarmisiniz sevgili di ? bizde biseyler kapalim sys adminlikten :)
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 google deme sakin bana, admin fln dinlemem ping atarim ona gore :P
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mem yarışı kazanmış üstteki çizgilerde onu diyo.
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 CPU çekirdekleri cayır cayır çalışıyo işte fazla yüklenmeden, memoryden de çok küçük bi parça free kalmış, site tıkanmış çalışmayı bırakmış o noktada büyük ihtimalle.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 reyou said: google deme sakin bana, admin fln dinlemem ping atarim ona gore :P top ve htop man pages =P
Öne çıkan mesajlar