Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 anime olmayan çizgi filmler listesi: http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/1870-top-11-nostalgic-animated-shows liste baya güzel olmuş. ghostbusters, transformers, the tick, teenage mutant ninja turtles, x-men, batman var, en sevdiğim çizgi filmlerden. gerçi peter pan yerine mad jack the pirate, duck tales yerine darkwing duck, ren & stimpy yerine gargoyles, g.i. joe yerine red kit, animaniacs yerine spawn görmek isterdim. aslında forumdan birileri (mesela cuce) böyle bir video hazırlasa ya güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 1 numara çok yerinde olmuş. Mad Jack ile darkwing duck'ı ben de görmek isterdim açıkçası özellikle Mad Jack'i. Tekrar hatırladım da... Batman harikaydı gerekçeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mad Jack +1 Disney's Recess en birinci yine de, belki pek nostaljik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nostalgia critici pek sevmiyorum ama güzel liste olmuş genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 duck tales x-men <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 liste oldukça başarılı olmuş özellikle #1 batman olması harika ama tek bir eksik var bence #2 kesinlikle life with loui olmalıydı ve bir yerlerede mad jack olması lazımdı veya rocko's modern life da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok eksik var orda yaw yada benim tarihlerimde bir voltrandır hemandir olması lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gargoyles var mı liste de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar