Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 anime olmayan çizgi filmler listesi: http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/1870-top-11-nostalgic-animated-shows liste baya güzel olmuş. ghostbusters, transformers, the tick, teenage mutant ninja turtles, x-men, batman var, en sevdiğim çizgi filmlerden. gerçi peter pan yerine mad jack the pirate, duck tales yerine darkwing duck, ren & stimpy yerine gargoyles, g.i. joe yerine red kit, animaniacs yerine spawn görmek isterdim. aslında forumdan birileri (mesela cuce) böyle bir video hazırlasa ya güzel olurdu.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 1 numara çok yerinde olmuş. Mad Jack ile darkwing duck'ı ben de görmek isterdim açıkçası özellikle Mad Jack'i. Tekrar hatırladım da... Batman harikaydı gerekçeten.
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mad Jack +1 Disney's Recess en birinci yine de, belki pek nostaljik değil.
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nostalgia critici pek sevmiyorum ama güzel liste olmuş genel olarak
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 liste oldukça başarılı olmuş özellikle #1 batman olması harika ama tek bir eksik var bence #2 kesinlikle life with loui olmalıydı ve bir yerlerede mad jack olması lazımdı veya rocko's modern life da olabilir.
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok eksik var orda yaw yada benim tarihlerimde bir voltrandır hemandir olması lasım
Öne çıkan mesajlar