Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Evet arkadaşlar, hatırlıosanız mayıs ayında sevgili biricik köpeim GEISHAm ölmüştü ve ben de kahrolmuştum - ki hala da kahroluyorum-... Siz de bu acımı mümkün olduunca paylaşmıştınız benimle, saolun varolun. aradan geçen bir kaç aydan soora evde bi hayvan olmadan yaşayamadıımı farkettim. Yeni bi köpek almak şu an için imkansız, çünkü hala GEISHAm yaşıo bu evde... o nedenle ben de bi kedicik aldım, daha doorusu beni pek bi seven ve pet shop sahibi olan bi arkadaşım bana miniminnacık bi Ankara kedisi hediye etti, mutluyum çok :D şu an kucaamda mırıl mırıl uyuyo yeni patim,hayırlısı bakalım...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mutluluklar :P[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Apla sen bu hayvanları Caponya'dan mı getirtiyosun yahu? Bi geyşa bi suşi[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bir sonraki ne olacak? Matamasuko? Mishi-mishi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hehe hayırlı olsun :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 geisha hmm gey$a hmmm gey$a japon hizmetkar degilmi ya bayan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ooo helal olsun sana :) vallaha evinde birsürü pet besliyorsun, üstelikde gayet şansı petler bence bunlar ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Valeron, 20 Ağustos 2004 16:39 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Ağustos 2004 16:34 tarihinde demiş ki: geisha hmm gey$a hmmm gey$a japon hizmetkar degilmi ya bayan yok geyşa japon cinsel ilişki bayani :P yani ben oyle biliorm yok hem hizmet eder hemde istenirse ili$kiye girer yani turkiyenin rus veya moldovyali temizlikci kadinlar gibi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: japon cinsel ilişki bayani süper tarif eheauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sushi deyince gelen bir kedi hmm komik hehe. Kedi iyi seçim her türlü üzgünlük, depresyon vs gibi durumları atlatmana yardımcı olur[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hayırlı olsun güle güle kullan ;) :) Saka bir yana mutluluklar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Geisha adında bir köpek Sushi adında bir kedi sonra ne olcak? Saki adında bir kuş mu :-P ehe hayırlı olsun :), ama köpek tercih ederdiim ben :hmm:[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sushi yemeye gidiyoruz desen kedi dehşete kapılır :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hayırlı olsun:)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: EagleEye, 20 Ağustos 2004 21:48 tarihinde demiş ki: said: japon cinsel ilişki bayani süper tarif eheauhe kesinlikle katılıyorum:)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 geisha = zenginlerin evlerinde hizmet veren sahıslar Bir nevi hizmetciler ama en üst sınıfa hizmet ederler. japoncada gei sanat demek zaten. Japonya'da dahala geisha okulları bulunmaktadır. sürdükleri beyaz boyalar ve ilginc sac seklinden hatırlayabilirsiniz.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hade hayırlı olsun..[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar