Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

team V4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Memphis said:

bence gayet normal mesajlar atıyo, siz bu askeriye ciddiyetiyle nasıl oyun oynuyosunuz niye oyun oynuyosunuz ben onu anlamıyorum
dısardan görende v4 akp sizide milletvekiliri sanıcak

1.Şu AKP sempanizanlığını git başka yerde yap.Daha öncede başbakanın kocaman portresini koymuşun şu topiğe. gerçi akp bunun için bile para ödüyor olabilir ama yanlıs yerdesin bil istedim.

2.Biz senin hiç bir zaman elde edemediğin ve edemeyeceğin şey için oynuyoruz.Bu yüzden bu fesatlığın onuda biliyoruz ama sana kızmıyoruz yeter ki üzülme.

doubtful said:

Bu söylediklerin hakaret ile aynı kefeye sığmaz huun. Tanıdığın arkadaşların söz konusu olsa da ben senden adaletli olmanı beklerim.

Geyik veya rahatsız olmak başka şey hakaret ise bambaşka bi'şey; o kadar farklı ki biri tck'ya göre suç, diğeri fikir özgürlüğü kapsamında.

TeamV4'ten başlığı bu şekilde konuşmalarla meşgul ettiğim için özür dilerim. Emre, Eren, Yalın dahil pek çok arkadaşı reel de tanıdım ve yaptıkları ile (v4) gurur duyuyorum, her zaman destek olmaya hazırım. Ama bu başlıkta datte'nin hakarete uğramasını gerektirecek bir şey yok. Daha önce de afilli kelimeler yazılarak kendisine hakaret edilmişti ve forumdan biraz daha soğumama sebep olan "yeaa ne güzel hakaret ettin" manasına gelen yorumlar geldi arkadaşlardan. Unutmayın ki yaptığınız şey başınıza gelmeden can vermeyeceksiniz, ilerde sebepsiz yere hakaret işittiğinizde, bu durum sizi üzdüğünde aslında olayın çok da sebepsiz olmadığını hatırlayın derim.

evet insanımsı sözüne hakaret diyorsan.

dattebayo said:

spartacus, butthurt mu var kardeş ? nedir bu öfke böyle bm oyuncuları alıyosunuz takıma... adamda terbiye diye bi şey yok.

edit : pentagram reyizin hatrına hafif girdim, bi daha olursa affetmem spartaküz.

Buna ne diyeceksin hakkaten merak ediyorum. ilginç olan bu sözleride görmezden gelip sadece yine bize yüklenmeniz.Bizim hiç bir şeye laf söyleme hakkımız yokmuş gibi sanki siz müşterisinizde biz satıcıyız gibi yükleniyorsunuz.Şurdan hiç bir beklentimiz kazancımız yok isterseniz hepimizi banlayın umurumuzda bile değil.Ve bu sözler arkasından admin tarafından verilen kararı da arkaşlarını korumak diyerek yargılamanız artık söylenecek laf bulamıyorum ya.

Şu forumda gerçekten bişey yapmak isteyenlerin önü her defasında kesildi. Her başarısızlıklarında dalga konusu oldular. Sonra hepside bıraktı gitti. Bunları tek tek yazmaya gerek yok herhalde. Bizede aynı şeyi yapmaya calisiyorlar çok acık ve net görebiliyoruz. Kimileri fesatlığından kimisi kıskandıgından kimisi sadece eğlenmek için. Her yaptıgımızla her bize söylenenle dalga geciyorlar. Cok deil 2-3 sayfa geriye bakarsan bu tarz yorumların yapılmaması için tüm içteğimizle rica ettik. Güzelce söyledik. Ama hala bunlar yapilirsa bizimde bir sabrımız var.

doubtful said:
Daha önce de afilli kelimeler yazılarak kendisine hakaret edilmişti ve forumdan biraz daha soğumama sebep olan "yeaa ne güzel hakaret ettin" manasına gelen yorumlar geldi arkadaşlardan.

Sadece 1 tane örnek göster. Nelermiş o hakaretler ve ya ne güzel hakaret ettin dedigimiz yorumlar datteye karşı?

Ve söylüyorum insanımsı lafı az bile gelmiş keşke daha ağarını söyleseymiş de terbiyesi müsade etmemiş spartanın.Ve cok samimi söylüorum bu konuda sonuna kadar arkasındayım spartanın.

Eğer bundan da memnun olmayanlar varsa bu topiği kilitleyin veya tamamiyle silin. Biz bu topiği buraya çoluk cocuk eğlendirmek için açmadık.
Mesaj tarihi:
Başlığınızda bu tür mesajların varlığından rahatsızsanız huun'a bir pm işi çözer. amaaaaaa buralarda yeni, arkadaşı yandaşı olmayan birine hakaret etmek yakışmıyor size.

Evet laf cambazlığı yapıp kelimelerle oynamakla zeki olmuyorsunuz, madem sordun; bu başlıkta datte'ye hakaret eden spartacus daha önce de
said:
Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı.

diyerek hakaret etmişti. Hem madem buraya kadar geldi, bana göre allanıp pullanıp yapılan hakaret en adice olanıdır onu da ekleyeyim.
Sonra adını yazmayayım şöyle tepkiler geldi
said:
ahahahadhs bu entryi girerken gerçekten gülüyorum ama yazmak zorunda kaldım ya

''Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı. ''

İşte sana daha önce yapılan hakaret, işte arkasından yazılanlar.

Çok başarılı olacaksınız da sanki forumda önünüzü kesiyormuşuz hep negatif eleştiriyormuşuz gibi yazmışsınız yazınızda ama aldığınız 5-0 yenilgi sonrası görece güçsüz bir clanwar sonrası rakip oyunculara baktığımda aralarında diamond oyuncusu olduğunu gördüm buna rağmen gelip buraya bi'şey yazmışmıyım bi bakın bakalım.

Çok büyütmüşünüz de oyun değil insan önemlidir insan.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

Başlığınızda bu tür mesajların varlığından rahatsızsanız huun'a bir pm işi çözer.

aferim iyi öğrenmişsin datte'den kurallar çerçevesinde terbiyesizlik yapmayı. böyle salya sümük drama çevireceğine beni gidip nefr, dynamic, fizban triosuna şikayet edebilirsin ya da forumlara gelmeyip bana bir iyilik yapabilirsin. hem beğenmediğin ve soğuduğun forumlara gelmemek senin de zihnini açar.

geri kalan aynen bugüne kadar olduğu gibi devam edecek, beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.

bu başlıkta bundan sonra ilgisiz mesajlar silinecek, uzatmak isteyen başka bir başlık açabilir.
Mesaj tarihi:
hop şimdi tartışıyorsunuz anladıkta öle tartışmayı kazanayım bi rezil edeyim şunları falan derken belden aşa yalan yanlış şeyler yazmayalım.o 5 sıfır yenildigimiz clandaki adamların hepsi ya bizm en yüksek ladder puanına sahip oyuncumuza eşit ya da daha yüksekti.kaldıki zaman zaman cok kral oyuncu severek izliyoruz dediginiz adamları (swarm,spartacus) şimdi tartışıyosunuz diye diamond oyuncuya yeniliosunuz demek komik oluyor bu tartışmaya dahil olmaya falan nietim yok kimseyi hedef göstererek yazmıyorm ama abartmayalım isterseniz degil mi :)
Mesaj tarihi:
doubtful said:

aldığınız 5-0 yenilgi sonrası görece güçsüz bir clanwar sonrası rakip oyunculara baktığımda aralarında diamond oyuncusu olduğunu gördüm buna rağmen gelip buraya bi'şey yazmışmıyım bi bakın bakalım.

Hmm adamlarda diamond oyuncu var diye gelip burda bişey yazmadın ve bunu sanki büyük bir şeyden feragat etmişin gibi anlatıyorsun.Sanki bunu yapmak zorundaymışın veya bunun için para aliyormuşun veya bizi eleştirmen seni yüce kılıyormuşta.Bunların hiç birini yapmadıgın için gelip bir şey yazmamışın.

Ne diyim teşekkür ederiz,sağ ol var ol ya.Ne büyük iyilik yapmışın.

edit: Bu topiğe bu attigim cevap niteliğindeki son mesajdır.
Mesaj tarihi:
Gereksiz tartışmaların dibine vurulmuş gene. Datte'yi niye bu kadar ciddiye aldınız anlamadım. Ciddiye alınacak adamlar şurda belli insanlar. Onların eleştrilerininde başımızın üstünde yeri var. Bu tarz mesajları şikayet etmemiz yeterli diye düşünüyorum.

Huun'un objektifliğine şüphem yok. Zamanında scuniverse forumlarında bana çok ceza vermişliği vardır. Bizi savunmak gibi bir misyonu yoktur , ama bazılarının trollemelerine ve haksız hakeretlerine karşı v4'deki yıllardır scye gönül vermiş insanlarında haklarını yedirmedi.

Doubtfull en ağar eleştrilerinde bile v4'teki oyuncuları rencide etmeyen bir arkadaşımız. Kendi düşüncelerine her zaman saygımız var. Fakat başkasının hakkını savunmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Hele ki datte bu lafları ederken yapıcı olmaktan çok yıkıcı olmuştur ki buda doubtfull'un asla yapmayacağı bir şey. Bu açıdan dattebayo'yu savunurken tekrar düşünmesi gerekir.

Memphisi yıllardır tanırım oda beni tanır. Escw finalinde venoma yenildiği maçın sabahı taksime beraber yürüyüp kahvaltı etmiştik. Ona tek bir soru sormak istiyorum. Kendisinin iddalı bir wc3 klanı olsaydı ve daha önce hiç duymadığı bir wc3 oyuncusu gelip bu tarz laflar yassaydı ne tepki verirdi?
Eğer biraz memphisi tanıyorsam şurdaki v4 oyuncularının tepkisinin 2katını felan verirdi...

Fazlada söze gerek yok intotherain herşeyi cevaplamış , ben kendi açımdan olan kısımları cevapladım.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar lütfen tartışmayalım dostluk sevgi kazansın,bizde önümüzdeki maçlara bakalım.AKsi halde bu kücük sc2 kominitisini bitirmek zorunda kalıcam--kaldıki bunu hiçbiriniz istemezsiniz :D

http://www.opiumofthepeople.net/ootp/img/news/2010/01/slipknot2010.jpg
Mesaj tarihi:
LM said:

arkadaşlar lütfen tartışmayalım dostluk sevgi kazansın,bizde önümüzdeki maçlara bakalım.AKsi halde bu kücük sc2 kominitisini bitirmek zorunda kalıcam--kaldıki bunu hiçbiriniz istemezsiniz :D

len sen kimsin ki ? EKMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Mesaj tarihi:
Her sabah penceremdeki manzara , hemen hemen her hafta ulke , bazen 2-3 ayda bir yarim kure , cevremdeki insanlar , saat bolgeleri , konustugum dil ve liman kapilarina yakin fahiseler degisiyor ama su gerizekali sc camiasinin tavri degismiyor arkadas.

En cokta senelerce benle takilip hala forumlarda bole polimiklere giren adamlara kiziyorum , ulan herkese cevap mi verilir , herkes ciddiyemi alinir be. Bazilari cidden bisiler yapmaya calisiyor , ugrasiyor didiniyor falan , v4 team topicine giriyorsun muhabbetlere bak , trajikomik.

Cok rare olarak ciddi mesajlar yazarim herkes bilir , buda o ciddi olanlardandir ayrica belirtmek isterim.

Takima gelince anladigim kadariyla su an en iyi oyunculardan olusan bir takim kurma yolunda gidiyorsunuz , hos iyi guzel yapiyorsunuzda pratik yapmadan sadece unlu isimleri takima alarak bu olaylar cozulmuyor iste.Ben simdi bu takimda sozum geciyor olsa pratik zorunlulugu koyarim , adam oynamiyorsa yada oynayamiyorsa atarim gider. Ha bole yaparsak adammi kalmaz , ehh buda turkiyenin gerci olur.

Takim iyi guzel olmus , elinize saglik.

Simdi beni tanimiyanlar 'takima girmek' icin kasiyor gibi sanacak , hayatimda bir clan altinda oynamadim.(exc. LOMBAK)

Bu takim 1-2 unlu takimi tokatlarsa biraz un yapabilir diye dusunuyorum.

Basarilar/harris
Mesaj tarihi:
o train işini ben şiddetle savunuyorum abi.Mesela haftada belli günler takım toplanır.herkes kötü matchup u için train yapar.tvz si kötü ise terranın,takımdaki zerg ile oynar 5 10 maç geliştirir hatasını düzeltmeye çalışır.

bu sistemi ben şiddetle istiyorum aslında.
Mesaj tarihi:
SC2CL 6.Hafta

Team V4 Tt.eSPORTS 2-3 Game On

Darkswarm 2-1 evil
Spartacus 2-1 joxxor
Tempest 1-2 septerran
SuGoSu 1-2 teacup

2w2:

Darkswarm+darvin 1-2 septerran+tid

rep pack: http://www.teamv4.com/index.php?site=files&file=7
  • Yeni Oluştur...