TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gerçekten bi hafta boyunca oyun oynama süresi direk cw ye yansıyor. swarm yeni ekipmanlara alışmaya çalışıyor sparta son 5 günde çok faz maç attı sınavları var sanıyorum ille de bi dün bi bugün girdi servere baya yoğunmuş pratik yapmadı. tempest in artık eli soğuk anına geldi yada başka sebep vardır elbet. yani yenince ciciş ciciş diyorsak yenilincede durumu analiz etmek gerek.hatta sk yı yazdımdı başta,sk oynayım ama rahatsızım iyi oynayamayabilrim dediği için,spartayı koydum en azından sağlık sorunu yoktu spartanın.2w2 zaten direk freewin vermekten öte değil.2w2 ci oyuncumuz yok.sağlık olsun bakalım toparlarlar
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 PENTAGRAM FOR LINEUP !!! zaten hep yencek olsanız gosu olurdunuz :P olur böyle yanlışları görüp düzeltmek lazım sadece başarılar sonraki cw lerde ;) bir de cw öncesi rakip analizi yap mete şuraya X = 900 puan gmaster,Y = 100 puan bronze gibi kimlerle yaptığınızı görelim ;)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 @Pentagram: Hiç alakası yok abi, bu takım diğer 2 haftaki takımdan daha iyiydi bu kadar basit yani :D Ben bir hafta daha maç yapmasam yine yenerim geçen haftalardaki rakipleri. Bir de yani dattebayo gibi insanımsıların yazdıklarından sonra mazeret sunmaya da gerek yok, kaale alıp cevap vermiş gibi oluyor.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 başlık public ise,sadece winlerde yazmak yanlış olur.vede adam ayırt etmem ben.herkese açıklama yaparım.nekadar şeffaf olursak okadar çok yol alırız.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 spartacus, butthurt mu var kardeş ? nedir bu öfke böyle bm oyuncuları alıyosunuz takıma... adamda terbiye diye bi şey yok. edit : pentagram reyizin hatrına hafif girdim, bi daha olursa affetmem spartaküz.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 buarada sitemizi güncelledik:) daha gaming bir sitemiz var artık http://www.teamv4.com//
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dattebayo said: spartacus, butthurt mu var kardeş ? nedir bu öfke böyle bm oyuncuları alıyosunuz takıma... adamda terbiye diye bi şey yok. edit : pentagram reyizin hatrına hafif girdim, bi daha olursa affetmem spartaküz. yarın birgün birisi sorarsa bu 17 yaşındaki çocuk niye gitti diye, tarihe not düşmek adına burada dursun bu saçma sapan mesaj.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 edepsiz edepsiz konuşan birini uyarmak yerine uyaranı banlemek için neden arandığı sürece dursun bakalım bu mesaj.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yaptığı değişiklikleri görüyorum ben ilk attığı mesajda. butthurt geyiği yapmanı gerektirecek hiç bir ifade yok spartacus'un mesajında. bu sebeple sallama istersen başkalarının yaptığı terbiyesizlikler diye, göremeyenler bişe var zannedecek gerçekten.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 gayet düzgün bir mesajın sahibine "insanımsı" gibisinden hakaretlerde bulunarak öfke kusan birini fazla savunma bence. güncellenme konusunda da sadece 4. güncellemeden sonrasını gördüm. şuanki yani.
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Boşverin arkadaşlar tartışmayı siteyi beğendiniz mi? yorumlarınız eleştirileriniz var mı? Şahsen düşüncelerim site gayet kullanışlı oldu.
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çok güzel olmus eline saglık bazı yerlerde kaymalar oluo onlarıda düzeltirsin 1O Numero
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Memphis said: çok güzel olmus eline saglık bazı yerlerde kaymalar oluo onlarıda düzeltirsin 1O Numero Çok saolasın. kayma nerde var hangi explorer kullanıyordun bakıyım hemen soruna
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 said: spartacus, butthurt mu var kardeş ?"Butthurt" ne demek bilmiyorsun sanırım. Ben niye "butthurt" olayım sana karşı? Bana çok pis laf mı soktun, beni çok pis rezil mi ettin, naptın yani de "butthurt" olucam? Stream kanallarında isim değiştirerek, battle.net'te de kanallarda bilmediğim bir oyun hakkında atıp tutarak, burada da V4 ve oyuncularına karşı abidik gubidik trolleme girişimlerinden başka bir iş yapmayan biri olduğun göz önüne alınırsa "butthurt" olma durumunun kimi tanımladığı açık. Şu forumda, hatta sadece şu konuda yaptıklarının; normal, evrimini tamamlamış, 10 yaş üstü bir Homo sapiens'in davranışlarıyla örtüştüğünü savunabilecek biri varsa "insanımsı" yorumumun yanlış olduğunu kabul ederim.
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bence gayet normal mesajlar atıyo, siz bu askeriye ciddiyetiyle nasıl oyun oynuyosunuz niye oyun oynuyosunuz ben onu anlamıyorum dısardan görende v4 akp sizide milletvekiliri sanıcak
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bursat said: Memphis said: çok güzel olmus eline saglık bazı yerlerde kaymalar oluo onlarıda düzeltirsin 1O Numero Çok saolasın. kayma nerde var hangi explorer kullanıyordun bakıyım hemen soruna Mesela searchin altında news 3 den fazla baslık alınca alta kayıyıo
numenan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 site tasarımı çok hoş olmuş tebrikler burşat
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Memphis said: bence gayet normal mesajlar atıyo, siz bu askeriye ciddiyetiyle nasıl oyun oynuyosunuz niye oyun oynuyosunuz ben onu anlamıyorum dısardan görende v4 akp sizide milletvekiliri sanıcak Bana da böyleymiş gibi geliyor (siyasi kısmı hariç). Gençlerin üstüne çok gitmeyin, for fun. İnsanımsı diyerek, afilli hakaret ederek yine de hakaret etmiş oluyorsunuz. İyi bi'şey değil hakaret etmek, trollun kralını; sadece konuyu değil bütün bölümü trolleyen adamlar gözüme çarpıyor pati'nin diğer bölümlerinde, kimse hakaret etmiyor.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Memphis said: bence gayet normal mesajlar atıyo, siz bu askeriye ciddiyetiyle nasıl oyun oynuyosunuz niye oyun oynuyosunuz ben onu anlamıyorum dısardan görende v4 akp sizide milletvekiliri sanıcak terbiyesizlik yapma huun un hatrına hafif girdim bi dahakine affetmem akıllı ol. ayrıca akp fanımısın nesin bilmiorum yok topiğe tayyip resimleri koymalar yok akp üzerinden örneklemeler bilmemne siyasi tavırlarını git başka yerde takıl burası sc forumu siyasi görüş bildirilebilen veya kıyaslanan veya insanları siyasilerle özdeşleştirecegin bir yer deil. edit : ayrıca spartaya önce bm sonra terbiyesiz deniyo. Bi de bize böle adamları nasil aliyorsunuz takıma diyip hesap soruluyor. arkasına "bi dahakine affetmem diyerekten tehdit ediliyo" ve herkez bunları normal buluyor. Daha önceki troll mesajlarını saymıyoruz bile acın bastan sona okuyun da su topikte mesajlarını bir tane trolleme harici veya olumlu bir mesajı var mı söyleyin.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kimse tanımadığı, bilmediği adamın geyiğini çekmek zorunda değil. datte sanki milletin asker arkadaşı gibi sokulup normalde göze batmayacak laflar ediyorsa ve diğerleri bundan rahatsız oluyorsa ortada sorun var demektir. spartacus ve pentagram gibi adamlardan bile şikayet geliyorsa, sıkıntılarını belli ediyorlarsa sorun var demektir. sizin belki görmediğiniz bir çok mesajını da ben gösterimden kaldırıyorum, daha önce kendisine de uyarılar yapıldı. bence öyle, bence şöyle denmesi şu noktada birşey ifade etmiyor yani.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 lan bu başlıkta takımdan çok 3.kişielrle kavga döndü be ahah
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 huun said: ... geyiğini çekmek zorunda değil. datte sanki milletin asker arkadaşı gibi sokulup normalde göze batmayacak laflar ediyorsa ve diğerleri bundan rahatsız oluyorsa ortada sorun var demektir.... Bu söylediklerin hakaret ile aynı kefeye sığmaz huun. Tanıdığın arkadaşların söz konusu olsa da ben senden adaletli olmanı beklerim. Geyik veya rahatsız olmak başka şey hakaret ise bambaşka bi'şey; o kadar farklı ki biri tck'ya göre suç, diğeri fikir özgürlüğü kapsamında. TeamV4'ten başlığı bu şekilde konuşmalarla meşgul ettiğim için özür dilerim. Emre, Eren, Yalın dahil pek çok arkadaşı reel de tanıdım ve yaptıkları ile (v4) gurur duyuyorum, her zaman destek olmaya hazırım. Ama bu başlıkta datte'nin hakarete uğramasını gerektirecek bir şey yok. Daha önce de afilli kelimeler yazılarak kendisine hakaret edilmişti ve forumdan biraz daha soğumama sebep olan "yeaa ne güzel hakaret ettin" manasına gelen yorumlar geldi arkadaşlardan. Unutmayın ki yaptığınız şey başınıza gelmeden can vermeyeceksiniz, ilerde sebepsiz yere hakaret işittiğinizde, bu durum sizi üzdüğünde aslında olayın çok da sebepsiz olmadığını hatırlayın derim.
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sitede "rakip ol" a tıklıyınca become a member yazıyor, gittim tıkladım çelınç atiym size dedim hop , bizden biri ol sayfasına yönlendirdi düzeltin lütfen :P sitenin tepesindeki "Starcraft iki Profesyonel takımı" yerine , "profesyonel starcraft iki takımı" yazsa daha düzgün olur kanımca. ayrıca hostinginiz çok hızlıymış çok sevdim ps: "insanımsı" hiç hoş olmamış bu laftan sonra datte daha ağırını söylese etkiye tepki olur ^^
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hahah burşat reiz alır notları. hosting iyi değil ya ben beğenmiyorum şahsen
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çok teşekkürler arkadaşlar.. notlar alındı :) Turushan host uçuyor walla ;)
Öne çıkan mesajlar