teamV4 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.esl.eu/tr/news/158177/
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 teamV4 said: http://www.esl.eu/tr/news/158177/ Başarılarınızın devamını dilerim...
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sizin kadro harbi sağlam. Sadece ihtiyacınız pratik evi kiralamak. 1+1 yeterli
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yazının sonuna kadar takdir eder bi şekilde okudum, gurur duydum. "Los Galacticos" şunu okuyunca yarıldım. abi anlamını da yazın bari. "bir çok kişinin Los Galacticos ünvanı taktığı" nedir ya piğlaşksdfwğokrişl özet : tebrikler
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hayatında hiç real madrid maçı izlemedinmi datte =D
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yildirimokur said: Sizin kadro harbi sağlam. Sadece ihtiyacınız pratik evi kiralamak. 1+1 yeterli O türkiyede çok zor ya. Yakından realdan tanıdığımız arkadaşlarımız bile gelip şu posta bir hayırlı olsun demeyi çok görüyorlarsa veya bir ileti yazmaya üşeniyorlarsa, hiç tanımadıgımız insanların ilgisini çekmenin ne kadar zor olduğunu siz düşünün. dattebayo said: yazının sonuna kadar takdir eder bi şekilde okudum, gurur duydum. "Los Galacticos" şunu okuyunca yarıldım. abi anlamını da yazın bari. "bir çok kişinin Los Galacticos ünvanı taktığı" nedir ya piğlaşksdfwğokrişl özet : tebrikler Arkadaşım belki farkında değilsin belki de bilerek yapıyorsun ama o yazıyı biz yazmadık yazan AKARA ESLTR nin admini. içerik metin komple onlara ait. Bizim kadro duyurumuzla veya sitemizdeki icerikle bu haberin hiç bir benzerliği mi varki biz yazmışız gibi "abi anlamını da yazın bari." demişsin. Ayrıca Los Galaticos'un anlamını da bilmemene hiç şaşırmadım. bak ne yazıyor yazının altında. "akara, Yesterday, 05/05/11 10:59"
LM Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yV1RHXxCUz8
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 IntoTheRain said: yildirimokur said: Sizin kadro harbi sağlam. Sadece ihtiyacınız pratik evi kiralamak. 1+1 yeterli O türkiyede çok zor ya. Yakından realdan tanıdığımız arkadaşlarımız bile gelip şu posta bir hayırlı olsun demeyi çok görüyorlarsa veya bir ileti yazmaya üşeniyorlarsa, hiç tanımadıgımız insanların ilgisini çekmenin ne kadar zor olduğunu siz düşünün. dattebayo said: yazının sonuna kadar takdir eder bi şekilde okudum, gurur duydum. "Los Galacticos" şunu okuyunca yarıldım. abi anlamını da yazın bari. "bir çok kişinin Los Galacticos ünvanı taktığı" nedir ya piğlaşksdfwğokrişl özet : tebrikler Arkadaşım belki farkında değilsin belki de bilerek yapıyorsun ama o yazıyı biz yazmadık yazan AKARA ESLTR nin admini. içerik metin komple onlara ait. Bizim kadro duyurumuzla veya sitemizdeki icerikle bu haberin hiç bir benzerliği mi varki biz yazmışız gibi "abi anlamını da yazın bari." demişsin. bak ne yazıyor yazının altında. "akara, Yesterday, 05/05/11 10:59" gereksiz yere atar olmuş. datte gayet normal şekilde bir post atmış. Darkswarmın katılması çok iyi olmuş ama merak ettiğim birşey var. Forumlardan takip ettiğim kadarıyla sürekli bir atışma halindeydiniz :S Umarım güzel şeyler başarırsınız. Başarılar.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tamam yav~~ canlar gelin bir olalım
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 atar yapmayın len :D hadi hayırlısı bakalım massss cw bekliyoruz.
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 rakibinizide kendi saffınıza cektiniz hersey hazırsa artık basarı bekleyebiliriz sizden söle bi mym falan olmasada bi virus veya su sizi yenen portekizlilermiydi kimdi wizards onlarla bi cw artık yeni oyuncuları sahada görelim bide gl hf
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 eğer biz los galacticossak bende mourinhomu oluyorum bu durumda?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 o ben oluyorum sen kasilyas oluyorsun HUEUH
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sleeep said: atar yapmayın len :D hadi hayırlısı bakalım massss cw bekliyoruz. eyw reiz. Zachla arkadaslıgını kesince haber ver kanka olalım :D arada gelin bjk ye ayrıca her turnuvaya gidion bi kere de gel geyik yapalım Memphis said: rakibinizide kendi saffınıza cektiniz hersey hazırsa artık basarı bekleyebiliriz sizden söle bi mym falan olmasada bi virus veya su sizi yenen portekizlilermiydi kimdi wizards onlarla bi cw artık yeni oyuncuları sahada görelim bide gl hf bu pazar yine cw olacak. Ayrıca V4 TV nin ilk yayınına ünlü oyunculardan olusan güzel bir show maci ayarlamaya calisiyoruz. Bizde yeni kadronun neler yapabilecegini avrupada kestiremiyoruz pazar günü bizde görücez bakalım neler olcak. TD)Pentagram said: o ben oluyorum sen kasilyas oluyorsun HUEUH ben kimim lan peki ?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Real Madrid Başkanı Florentino Perez team v4 başkanı emre sancaktaroglu.... asdasdasdasdas
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 TD)Pentagram said: Real Madrid Başkanı Florentino Perez team v4 başkanı emre sancaktaroglu.... asdasdasdasdas vendetta işte busun. :D :D :D
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Oymanq said: TD)Pentagram said: Real Madrid Başkanı Florentino Perez team v4 başkanı emre sancaktaroglu.... asdasdasdasdas vendetta işte busun. :D :D :D bu ne ya ben ronaldo fln olsam olmaz mı ?
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hah vendy bir tanesin ya. takım ismi olduğunu nereden bileyim ben ? futbolla ilgilenmek zorunda mıyım ? komik geldi sordum nedir ne değildir. 20 yaş üstü adamsın liseli gibi davranıyosun vendetta. çekidüzen plx.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 SC2CL 5.Hafta Team V4 Tt.ESPORTS 0-4[F-C]Squad-1 DarkSwarm 0-2 Pure.226 Tempest 0-2 teddyoojo.515 Spartacus 0-2 CheeseOroni.636 İlle 0-2 Frozzy.228 İlle+Tempest vs Pure.226+ CheeseOroni.636 STREAM: http://www.own3d.tv/live/25834
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 0-2 ikiyüzlü olmamak için söylüyorum, samimi bi şekilde güldüm. bol bol pratik yapın, görim sizi.
Öne çıkan mesajlar