Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

team V4

teamV4

Öne çıkan mesajlar

işte türk oyunculuğu bu yüzden gelişemiyor. El şeyiyle gerdeğe girenler yüzünden. Örnek için yukardaki posta bakabilirsiniz. benden oyun alamamış bir oyuncu , 3200 puanlı masters oyuncusunun bana karşı olan wini yüzünden bayram yapıyor. Nato kafa nato mermer.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

işte türk oyunculuğu bu yüzden gelişemiyor. El şeyiyle gerdeğe girenler yüzünden. Örnek için yukardaki posta bakabilirsiniz. benden oyun alamamış bir oyuncu , 3200 puanlı masters oyuncusunun bana karşı olan wini yüzünden bayram yapıyor. Nato kafa nato mermer.

Bazen narsizmin doruklarında testesteron patlaması sonucu böyle şeyler yaşanabiliyor. Biz her daim yanındayız.

OYMAN SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN.
HEP DESTEK TAM DESTEK.
Sosyal ağlarda paylaş

burnuma swarm vs oyman kin, nefret, öfke maçı kokusu geliyor. haftanın en geberik gecesi olduğu için önümüzdeki perşembe gecesini öneriyorum.

maç tarihi için oyunculardan birisi teklifte bulunabilir. gerçek birer erkek gibi bu konuyu sonuca bağlamanız için size bir şans verildi beyler; çocuk gibi sataşmaya devam edebilir ya da kimin topları daha ağır herkese gösterebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen evet rampadaki o combattan sonra oyman'ın dediği üzerine yaptı; ama maçın genelinde öyle rakiple maytap geçeyim durumu yoktu, standart bir oyun oldu. bir sebep olması da gerekmiyor ayrıca, adamın aklına gelmiştir yapmıştır. "lololol oymanla eyleştiler, madara ettiler" vs diye yaklaşacak bir durum yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

ama cidden o adam niye oyle tşk geçti senlen oyman
laggg:S dedin diyemi acaba
yapmaması lazımdı cok çirkin hareketler bunnar
yarın öbür gün denk gelir yine..

Adam (hobbit nickli eleman) maçtan sonra gelip benden özür diledi. Ama özür dilesede , dilemesede bir dostluk maçında bu tarz bir çocukluk/eziklik niye yaptı anlamadım. Gerçekten o rapmada bende hem freeze hem lag oldu. Oyunun genelindede lag vardı. Saat 20-23 arası bende herzaman lag olur orası ayrı herkeste bilir bunu.

Mesele o kısmı değil aslında. Adamın o galibiyet sonucunda eline hiç birşey geçmiyor. Herşey hem insanların maçları izlemesi hemde bir türk klanının yabancı klanlarla maç yapması için ayarlanmış. Ama bunların hepsini bir kenara bırakıp size maç sonrası swarmdan gelen mesajı sölüyorum; " ohoo sen bu adama yeniliyosan bana hiç konuşma oyuncuyum diye , yanıma yaklaşamassın vs vs..." ne şimdi bu? Resmen adam yenilmemizi bekleyip mutlu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Memphis said:

ama cidden o adam niye oyle tşk geçti senlen oyman
laggg:S dedin diyemi acaba
yapmaması lazımdı cok çirkin hareketler bunnar
yarın öbür gün denk gelir yine..

Adam (hobbit nickli eleman) maçtan sonra gelip benden özür diledi. Ama özür dilesede , dilemesede bir dostluk maçında bu tarz bir çocukluk/eziklik niye yaptı anlamadım. Gerçekten o rapmada bende hem freeze hem lag oldu. Oyunun genelindede lag vardı. Saat 20-23 arası bende herzaman lag olur orası ayrı herkeste bilir bunu.

Mesele o kısmı değil aslında. Adamın o galibiyet sonucunda eline hiç birşey geçmiyor. Herşey hem insanların maçları izlemesi hemde bir türk klanının yabancı klanlarla maç yapması için ayarlanmış. Ama bunların hepsini bir kenara bırakıp size maç sonrası swarmdan gelen mesajı sölüyorum; " ohoo sen bu adama yeniliyosan bana hiç konuşma oyuncuyum diye , yanıma yaklaşamassın vs vs..." ne şimdi bu? Resmen adam yenilmemizi bekleyip mutlu oluyor.

Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş diye bi laf var bilirmisin oymani ? Şu swarmı tanıyıpta ciddiye alan bir sen kalmışın galiba bırak eğlensin genç.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi yedi yabancı adam olsam kenardan izler, "hehe kavga ediyorlar" derim. Ben de bir şeyler demezsem iyice boka saracak olay.

Ulan Alesta'da beraber geçirdiğiniz zamanın haddi hesabı yok. Ben mi yanlış hatırlıyorum; ömrümüz geçti o kafede. Harris, Swarm, Vendetta, Slasher bin tane adam oradaydı. Pideleri de beraber yedik, geyiği de beraber yaptık. Sittin tane turnuva attık. Darvin klavyesiz oynardı oyunu, Oyman Samsung klavyesi ile gezerdi, Slasher mikro ile ezerdi, Vendetta non stop konuşurdu, Kaiser gelirdi, Alf gelirdi, Overlord arabasını çaldırırdı, Huun yemek ısmarlardı. Sabahın 3'ünde 7/11 a gider yiyip içerdik.

Şimdi ne oldu da böyle düşman oldunuz anlayamıyorum.

Adam sana laf mı diyor? Eee bu lafları 10 senedir duyuyorum ben Alesta tayfasından. Harris başta olmak üzere çene paso çalışır. Ben bir kere yapmadım o muhabbetleri onca sene, bana 1000 kere yapıldı. 1 kere gocunmadım. Eskiden kimse bundan gocunmazdı. Şimdi ne olduysa herkes çok ama çok ciddi. Sanki sponsorluklar havada uçuşuyor, rant kavgası var ortada.

Beyler lütfen saçmalamayın. Swarm'a soruyorum dün "Ctesi geliyon di mi turnuvaya?". "Gelmem herhalde" diyor. Neden? Oyman'a tilt olmuş.

Beyler nihayetinde bu oyuna gönül vermiş az sayıda adam var senelerdir. Mutlaka ama mutlaka birbirinizin suratına bakacaksınız. Hadi onu da geçtim, o kadar senelik muhabbet, ahbaplık var. 2 sene sonra gene bir turnuva olur, kemik kadro gelir. Bu hep böyledir. Bu kadar kolay adam harcamayın.

Kim haklı kim değil beni ilgilendirmiyor. İki tarafın da hataları olabilir. Ama lütfen azıcık daha alttan alın şu işi.

Etmeyin eylemeyin.

Peo sen de bir şeyler de lan.
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight hocam walla bu muhabbetler bizim avcılar tayfasında da yapılıyordu duke seht TR klanı filan eskilere döndürdün beni gittim arkadaşları aradım.

Çok basit bir konu gibi gözüküyor iki arkadaş arasında ama umarım derininde bir şey yoktur ve tatlıya bağlanır. swarm'ın yazısını bende gördüm ve üzüldüm bana bir sey demek düşmez dış kapının dış mandalıyım ama bu camiada hepimiz birimiz birimiz hepimiz için heyytt durdurun beni :)

Team V4 adına güzel bir isim tanıtımı oldu reklamın iyisi kötüsü olmaz adam terbiyesizlik yaptı ama olsun biz büyük olarak alttan alalım :P
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight said:

Peo sen de bir şeyler de lan.

aga ben ne diyeyim, diyeceğimi dedim zaten. grunge match bu işi paklar eğer biraz daha uzayacaksa; ama dediğin bir konuda haklısın scII ile birlikte bazı şeylerin değiştiğini gördük.

isim vermeyeceğim tabii ki burada; ancak bu direkt ya da en direkt kulağıma gelen ilk olay değil. daha başka isimler arasında da benzer konular ne yazık ki yaşandı, akıl soruldu, dert yanıldı. 10 sene önce olsa hadi neyse de herkes eşek kadar adam oldu lan muhabbetlere bak hala hahaha

yürüyün gidin oyununuzu oynayın, yeter lan sizle uğraştığım. dramadan kanser olacağım herkes alkolden, sigaradan öldü diyecek arkamdan.

ancak şunu söyleyebilirim: eren de yalın da scII işine göründüğü kadarıyla gönül vermiş ve sonuna kadar gidecek görünüyorlar. yarın bir gün pek çok kereler on-line, off-line bir sürü organizasyonda yüzyüze gelme ihtimalleri yüksek. varsa aralarında bir sorun böyle forumda, stream chatte vs birbirlerine laf atıp münakaşaya girmektense birbirlerini görmezden gelmeleri çok daha iyi olur.

arkadaşlar başlık adı team v4, bir süre başlıkla ilgili şeyler dışında bir tartışma olmazsa sevinirim. yoksa bunu kapatıp yeni bir tane açmamız gerekecek. göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...