Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

team V4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eru said:

klani kasim 5 te kursaydiniz anlamli olurdu.

eet tamamen haklısın 5 kasıma bu kadar yakın bi tarihte oldumuzu bilsem kesin öyle yapmayı tercih ederdim. Zaten kurulmasıda sandıgımızdan uzun sürdü biz 2-3 hafta kadar önce kurmayı planlıyoduk.Bazı problemler vardı onları hallettik.
Hep "site bi kurulsun şu müziği koycam " derdim.
Sonunda onuda yaptık.

www.teamv4.com
Mesaj tarihi:
IntoTheRain said:

Eru said:

klani kasim 5 te kursaydiniz anlamli olurdu.

eet tamamen haklısın 5 kasıma bu kadar yakın bi tarihte oldumuzu bilsem kesin öyle yapmayı tercih ederdim. Zaten kurulmasıda sandıgımızdan uzun sürdü biz 2-3 hafta kadar önce kurmayı planlıyoduk.Bazı problemler vardı onları hallettik.
Hep "site bi kurulsun şu müziği koycam " derdim.
Sonunda onuda yaptık.

www.teamv4.com

A takımı müzigi deilmi bu
Mesaj tarihi:
doubtful said:

V for Vendetta'nın soundtrack'ı filan zannettim, a takımı çıktı. Buna da şükür, dr.alban da çıkabilirdi. :D

v nin soundtrackini de koysak ztn clan sayfasından cikip vforvendetta'nın fan sitesine döncekti :D
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Biraz sessiz kaldıkta,boş kalmadık.Kısa güncelleme bilglierini vereyim.

Team V4 27 Aralık 2010 daki Lansman ile Thermaltake TTespor ile 1 yıllık Sponsorluk anlaşması yapmıştır.Anlaşma karşılığında TTesport ürünleri olan Klawye(Pro Challenger ) Mouse (Black) Kulaklık (Head Set) Mouseped (Dasher) ile desteklenmeye başlanmıştır.

Team V4 Kadrosunuda bazı yeni isimlerle güçlenmiştir.Takımın son hali.

Kurucu
Vendetta
menajer
Pentagram
Kaptan
WarAdmiral

Oyuncular
SuGoSu
Tempest
DarviN
Spartacus
Shair

Bnet Europede bizi Team V4 kanalında bulabilirsiniz.

Resmi sitemizde bazı aksaklıklar nedeniyle biraz geçiksede çok yakında yayında olucaktır.

Clanwar teklifi için takımların resmi siteleri olması gerekmektedir.

Lansman,fotoğraflar,röportajlar
http://tr.thermaltake.eu/news_detail.aspx?cid=C_00000001&pid=P_00000191
Mesaj tarihi:
Pazartesi günü bir gösteri maçımız olucak.Sponsorumuz Ttesports un ispanya temsilcisi ile.Canlı yayınlanacak.

http://www.teamv4.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2:battlefield-bad-company-2-vietnam-hands-on
Mesaj tarihi:
Takımı çok beğendiğimi söylemiştim baştan, şimdi sitede haberlere filan bakıyordum da şu cümlenin içinden çıkamadım:

"Bu maçta iki takım üyemiz kendilerin çok yüksek Star Craft 2’in teknik gösterdi."

Yardımcı olabilecek var mı?
Mesaj tarihi:
Şöyle söleyim Thermaltake ve Ttesports türkiye sorumlusu arkadas türkiyede türk dili edebiyatı bölümü bitirip sonra türkleşmiş bir tayvanlı arkadaşımız.Bu yüzdende türkçesinde böyle olabiliyor:) idare ediverin artık :)
Mesaj tarihi:
O son cümleye kadar çok iyiydi aslında, sanki kopyala yapıştır filan yaparken bir karışıklık olmuş o son cümlede. Yoksa koca yazı okudum hiç anlamadım Tayvan'lı olabileceğini.

Site güzel bu arada, yapan arkadaşı da tebrik ederim.
Mesaj tarihi:
gosubet bakıyordum. recent result kısmında Türk bayrağını gördüm. acayip sevindim. tıkladım hemen maça . Yenmiş olduğumuz belliydi küçüktür-büyüktür işaretinden. ama gene de tıkladım. keşke tıklamasaydım :( adamlar oyuna gelmediği için yenmişiz böhü. gelseler gene yenecez ama buna rağmen insan üzülüyor be.

özet : gösterdik ürktüler yoksa gelirlerdi.
Mesaj tarihi:
Zamanla olucak.Takımı bile daha tam oturtuamadık.Birde clanlara ligler oluşmadı daha.Oluşsun bol bol maçımız olur.Ben bol bol türk takımı olsun isterimde,işte kendilerine güvenmiyorlar.
Mesaj tarihi:
Saat 20:30 da İspanya milli takım oyuncularınında bulunduğu ispanyol Team Wizards ile gösteri maçı olucak.

http://www.livestream.com/dominussc2

Adresinden müsabakaları izleyebilirsiniz.

Müsabakalar sıra ile oynanacaktır.Observer alınmayacaktır.Herhangi bir lag olmaması için.
Mesaj tarihi:
http://www.gosugamers.net/starcraft2/rankings/7810

roster:
Eduardo ZelotITO Gandía
Jordi EthaN Martí
Gustavo SuKeR Orihuela
Pablo SaJeR Sanz
Moisés HoBBiT Abascal
Roberto eXeCuToR Miranda
Jesús GamBu Moral
Rubén LoLvsxD Pons
Javier IeZaeL Parra