_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sözlüğe baksan da anlamayacağın kısımlar var :p kadro hoş olmuş başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 İrc kanalı facebook hayran sayfası gosugamers takım database si aktifleştirilmiştir.Resmi sitemiz açıldığında siteden gerekli yönlendirme yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hayırlı olsun, maçlarınızı sunmak dileğiyle.. Başarılar! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Eru said: klani kasim 5 te kursaydiniz anlamli olurdu. eet tamamen haklısın 5 kasıma bu kadar yakın bi tarihte oldumuzu bilsem kesin öyle yapmayı tercih ederdim. Zaten kurulmasıda sandıgımızdan uzun sürdü biz 2-3 hafta kadar önce kurmayı planlıyoduk.Bazı problemler vardı onları hallettik. Hep "site bi kurulsun şu müziği koycam " derdim. Sonunda onuda yaptık. www.teamv4.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 herif gosuymuşu koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 IntoTheRain said: Eru said: klani kasim 5 te kursaydiniz anlamli olurdu. eet tamamen haklısın 5 kasıma bu kadar yakın bi tarihte oldumuzu bilsem kesin öyle yapmayı tercih ederdim. Zaten kurulmasıda sandıgımızdan uzun sürdü biz 2-3 hafta kadar önce kurmayı planlıyoduk.Bazı problemler vardı onları hallettik. Hep "site bi kurulsun şu müziği koycam " derdim. Sonunda onuda yaptık. www.teamv4.com A takımı müzigi deilmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 V for Vendetta'nın soundtrack'ı filan zannettim, a takımı çıktı. Buna da şükür, dr.alban da çıkabilirdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 doubtful said: V for Vendetta'nın soundtrack'ı filan zannettim, a takımı çıktı. Buna da şükür, dr.alban da çıkabilirdi. :D v nin soundtrackini de koysak ztn clan sayfasından cikip vforvendetta'nın fan sitesine döncekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Biraz sessiz kaldıkta,boş kalmadık.Kısa güncelleme bilglierini vereyim. Team V4 27 Aralık 2010 daki Lansman ile Thermaltake TTespor ile 1 yıllık Sponsorluk anlaşması yapmıştır.Anlaşma karşılığında TTesport ürünleri olan Klawye(Pro Challenger ) Mouse (Black) Kulaklık (Head Set) Mouseped (Dasher) ile desteklenmeye başlanmıştır. Team V4 Kadrosunuda bazı yeni isimlerle güçlenmiştir.Takımın son hali. Kurucu Vendetta menajer Pentagram Kaptan WarAdmiral Oyuncular SuGoSu Tempest DarviN Spartacus Shair Bnet Europede bizi Team V4 kanalında bulabilirsiniz. Resmi sitemizde bazı aksaklıklar nedeniyle biraz geçiksede çok yakında yayında olucaktır. Clanwar teklifi için takımların resmi siteleri olması gerekmektedir. Lansman,fotoğraflar,röportajlar http://tr.thermaltake.eu/news_detail.aspx?cid=C_00000001&pid=P_00000191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 altyapıya yazdırabilir miyim kendimi ? arada yetiştirirsiniz . diğer clanların paf takımlarıyla oynarız asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Türkiye'nin en sağlam sc2 klanı v4 oluyor sanırım şu anda. Oynanacak maçları heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/90144 ispanyanın efsane takımı LRM ile bu aksam 21:00 de LRMvsV4 kanalında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 stream falan olsa da izlesek keşke bu maçı.veya obs alınır mı diyeceğim de,olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Pazartesi günü bir gösteri maçımız olucak.Sponsorumuz Ttesports un ispanya temsilcisi ile.Canlı yayınlanacak. http://www.teamv4.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2:battlefield-bad-company-2-vietnam-hands-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Takımı çok beğendiğimi söylemiştim baştan, şimdi sitede haberlere filan bakıyordum da şu cümlenin içinden çıkamadım: "Bu maçta iki takım üyemiz kendilerin çok yüksek Star Craft 2’in teknik gösterdi." Yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Şöyle söleyim Thermaltake ve Ttesports türkiye sorumlusu arkadas türkiyede türk dili edebiyatı bölümü bitirip sonra türkleşmiş bir tayvanlı arkadaşımız.Bu yüzdende türkçesinde böyle olabiliyor:) idare ediverin artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 O son cümleye kadar çok iyiydi aslında, sanki kopyala yapıştır filan yaparken bir karışıklık olmuş o son cümlede. Yoksa koca yazı okudum hiç anlamadım Tayvan'lı olabileceğini. Site güzel bu arada, yapan arkadaşı da tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/90629 maç w.ıo rakip cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Biz de bekliyoruz stream de. Başka maç olmayacak mı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 malesef.yarın aksam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gosubet bakıyordum. recent result kısmında Türk bayrağını gördüm. acayip sevindim. tıkladım hemen maça . Yenmiş olduğumuz belliydi küçüktür-büyüktür işaretinden. ama gene de tıkladım. keşke tıklamasaydım :( adamlar oyuna gelmediği için yenmişiz böhü. gelseler gene yenecez ama buna rağmen insan üzülüyor be. özet : gösterdik ürktüler yoksa gelirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Zamanla olucak.Takımı bile daha tam oturtuamadık.Birde clanlara ligler oluşmadı daha.Oluşsun bol bol maçımız olur.Ben bol bol türk takımı olsun isterimde,işte kendilerine güvenmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Saat 20:30 da İspanya milli takım oyuncularınında bulunduğu ispanyol Team Wizards ile gösteri maçı olucak. http://www.livestream.com/dominussc2 Adresinden müsabakaları izleyebilirsiniz. Müsabakalar sıra ile oynanacaktır.Observer alınmayacaktır.Herhangi bir lag olmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 rakip kadronun linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.gosugamers.net/starcraft2/rankings/7810 roster: Eduardo ZelotITO Gandía Jordi EthaN Martí Gustavo SuKeR Orihuela Pablo SaJeR Sanz Moisés HoBBiT Abascal Roberto eXeCuToR Miranda Jesús GamBu Moral Rubén LoLvsxD Pons Javier IeZaeL Parra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar