Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

team V4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ParkJunkSuck said:

tekirdağdan bir starcraftçıyı unuttuğum için valla kızdım kendime ama hatırlayamadım gökhan T_T. hala tekirdağla bağlantın varsa hasır cafede oluyorum genelde ctsi günleri falan orda stüdyo var müzik işleri tam gaz devam görüşmek üzere..

Ne tür müzik işleri yapıyorsunuz?
Mesaj tarihi:
3G modemle insan çok zorlanıyormuş üstüne birde yatağa bağlanınca.. Spor sağlığa yararlı derler inanmayın efenim zarar veriyor :)

Her seye ragmen desteklemeye calısıyoruz, go v4!! :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pazar akşamı saat 8 de ya istiklal ya ölüm diye adlandırabileceğimiz son maça çıkıyoruz.

canlı yayın olacaktır.http://www.teamv4.com/index.php?site=movies&action=show&id=1 adresinden takip edebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
http://starcraft2.ingame.de/sc2cl/?m=division&divisionId=152

aslında geçen hafta düşüyordu bu ekmekler grubun namağlup takımının lakayit tavırları ve pentagramın Türk kanı ortaya çıkınca 5-0 lık bi freewin kopararak düşme potasından ufakça kurtuldular birkaç puan çıkarırlarsa grupta kalıcaklar yoksa 2 grup birden aşağı düşcekler
Mesaj tarihi:

heha silip haklı biraz.aAa takımı lakayik davranınca bende yakaladım açıklarını vurdum fransızlara.nağmalup takımdan 5 puanı kaptık =D

Şimdi arkadaşlar 12 takımlı grupta son 4 takım ligden düşecek.Biz 8.sıradayız sınırdayız.Puan sıralamasıda çok kritik.Altımızdaki rakiplerden game on bu hafta sanırım 5-0 alıcak onlar bizi geçicek.Bu yüzden biz rakibimizden en az 2-3 puan koparmalıyız.Üstümüzdeki 5 ve 6 sıra bır bırı ile oynuyor.Why so bad takımının farklı kazanmasını beklicez 5-0 yada 4-1 kazanması çok işimize gelir.Çünkü Drunken Assassins takımıda kolay rakiple oynuyor.Onlarda 5-0 alır onlarada yetişemeyiz.Rakibimiz ise grubun lideri.Onlara şampiyonluk için sadece 3 puan yetiyor.
Puan durumu zaten herşeyi özetliyor

Hardplay 38
Playing ducks 36

Alchemists Unleashed 35
against All authority 33
WHY SO BAD?! - SC2 27
Origine-Online 24
Drunken Assassins e.V. 23
Tt.Team V4 22
Game On [b]21
GIANTS! Gaming SC2 20
Dog Soldiers - Never Ending Story-9
Ekipa Remontowa Juniors Team 4[/b]

aha buda lig puan durumu :

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Abi ne strateji yapmışsın Pentagram, bu kadar stratejiyi oyunda yapsan hiç gerek kalmaz bu hesaplamalaramalarara

Şu siteye takılalı sadece üç beş gün oldu, noobumda, evet sc2 adına konuşacak bir şeyimde yok, fakat gördüğüm kadarıyla pentagram sc2 adına bir sürü şey yapıyor.

Coşkuyla yorumlarda bulunuyor, milleti toplamaya çalışıyor ama kimseye yaranamıyor. Bir sürü yerde eleştiri alıyor üstüne üstlük "abartıyor" gibi yorumlarda bulunuluyor (bkz. milli takım tüzüğü) , yinede adamın şevki kırılmıyor ya helal olsun.
Mesaj tarihi:
scnoobtr said:

yildirimokur said:

Abi ne strateji yapmışsın Pentagram, bu kadar stratejiyi oyunda yapsan hiç gerek kalmaz bu hesaplamalaramalarara

Şu siteye takılalı sadece üç beş gün oldu, noobumda, evet sc2 adına konuşacak bir şeyimde yok, fakat gördüğüm kadarıyla pentagram sc2 adına bir sürü şey yapıyor.

Coşkuyla yorumlarda bulunuyor, milleti toplamaya çalışıyor ama kimseye yaranamıyor. Bir sürü yerde eleştiri alıyor üstüne üstlük "abartıyor" gibi yorumlarda bulunuluyor (bkz. milli takım tüzüğü) , yinede adamın şevki kırılmıyor ya helal olsun.

aynen katılıyorum
Mesaj tarihi:
scnoobtr said:

Çok doğru bir yorum, butür işlerle gönüllü uğraşan birileri varsa bunun ne denli zor bir şey olduğunu anlar.
Mesaj tarihi:
son maça çıkıyoruz

SC2CL 11.hafta(son)

Hardplay [b]3-0 Team V4 Tt.eSPORTS[/b]

KiaL 2-0 Waradmiral
PoYo.361 2-0 skterran
Zyrre.571 2-0 Spartacus
nDMiniraser.504 1-1 Tempest

nDstoic.517+nDKillver.924 vs tempest+spartacus
aelfric gelmediği için yayın yapamıyoruz.
Mesaj tarihi:
SC2CL 11.hafta(son)

Hardplay [b]4-1 Team V4 Tt.eSPORTS[/b]

KiaL 2-0 Waradmiral
PoYo.361 2-0 skterran
Zyrre.571 2-0 Spartacus
nDMiniraser.504 1-2 Tempest

nDstoic.517+nDKillver.924 2-0 skterran+spartacus

ve geçmiş olsun küme düştük.23 puanla 9.bitirdik ligi.bi ayar çekip div2b ye itiraz edicem .orda 2 tane inactive takım var.ve bu adil değil bizim grubumuzda kimse inactive değil herkes maça çıkıyor.belki burdan birşey çıkartabilirsem bir şansımız olur.

div2b: http://starcraft2.ingame.de/sc2cl/?m=division&divisionId=154
Mesaj tarihi:
Spor ve mücadelenin olduğu her dalda inişler ve çıkışlar olacaktır. Sizlerin çalışmaları benim gibi yeni oyunculara ilham veriyor bunu bilmenizi isterim, başarılar dilerim.
Mesaj tarihi:
scnoobtr said:

Spor ve mücadelenin olduğu her dalda inişler ve çıkışlar olacaktır. Sizlerin çalışmaları benim gibi yeni oyunculara ilham veriyor bunu bilmenizi isterim, başarılar dilerim.

teşekkür ederiz güzel bir motivasyon bizim için.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...