yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bursat said: sağlık olsun bir dahakine yenen arkadaşları tebrik ederim Virgül kullan hacı.
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hehehe bir virgül koymadık diye ikinci anlama kaymış
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hahahahahahah abi ne enteresan bişi olmuş o ahahahah
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 grupta herşey bitmedi yalnız.liderle aramızda 7 puan fark var.2.sıradaki takımla oynucaz bu hafta ve güzel bir skor almamız halinde tekrar ilk 3 sıraya geri döneriz. bundan sonraki maçları takip etmenizi öneririm fena kıran kırana geçecek.en kaliteli grup şuan bizimkisi güç dengesi olarak.10 takım birden yarışıyor kafa kafaya.Puan sıralaması 1#Hardplay 20 2#Origine Online 18 3#Playin Ducks 18 4#against All authority 16 5#GIANTS! Gaming SC2 16 6#Game On 16 7#Alchemists Unleashed 15 8#WHY SO BAD?! - SC2 13 9#Team V4 TteSPORTS 13 10#[F-C] Squad 11 hadi kuvai milliye gücü gogogogo Origine-Online(Fransa) vs Team V4 Tt.eSPORTS(Türkiye) Pazartesi 23.05.2011 saat:20:00 de oynyacak.Canlı yayın olucak arkadaşlar.Ölüm kalım maçına herkesi desteğe bekliyoruz.
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Oo tam denginizde bi takım şahsi görüşüm, kimin eli sıcaksa o döver ... ducks + aAa karşısında işiniz çooook zor
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kendimi hazır hissedersem benimde oynama ihtimalim mevcut.
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 harrisin arkadaslariyiz diyin adamlar heyecanlanir falan yenersiniz.
LM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.teamv4.com/gallery.php?action=window&galleryID=1&picID=13 oyman sana içtik....
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 LM said: http://www.teamv4.com/gallery.php?action=window&galleryID=1&picID=13 oyman sana içtik.... benim nickimi sulu esprilerinde kullanmassan sevinirim. diğer teammatelerine istediğini diyebilirsin beni ilgilendirmiyor.
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 one olm zeynepten başka kimse makineye bakmıyor nası aç heriflersiniz lan 2 dk bırakın yemeyi içmeyi de adam gibi poz verin :D
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sleeep said: one olm zeynepten başka kimse makineye bakmıyor nası aç heriflersiniz lan 2 dk bırakın yemeyi içmeyi de adam gibi poz verin :D sen darvini görcektin ya tabakta balığın kılçıklarını ayıklamak yerine hepsini agzına atip kilcikları agzından cıkarmasına yarıldık ya.
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 IntoTheRain said: Sleeep said: one olm zeynepten başka kimse makineye bakmıyor nası aç heriflersiniz lan 2 dk bırakın yemeyi içmeyi de adam gibi poz verin :D sen darvini görcektin ya tabakta balığın kılçıklarını ayıklamak yerine hepsini agzına atip kilcikları agzından cıkarmasına yarıldık ya. hahaha guzel olmuş
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 arkadaşlar bu aksam 8 de ortadoğudan gençlerin bir araya gelerek kurdukları takım ile dostlum maçı yapıcaz.stream olucak sanıyorum
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ttesports&thermaltake türkiye temsilcisi kendisi.
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Polyushka said: oradaki kız arkadaş koreli mi ? tayvanlı.
ParkJunkSuck Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 clane başarılar, clan içindeki reelden tanıdığım/tanımadığım fakat uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlara da selamlar olsun. meto başkanla gelicem bi ara sizi ziyarete.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ParkJunkSuck said: clane başarılar, clan içindeki reelden tanıdığım/tanımadığım fakat uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlara da selamlar olsun. meto başkanla gelicem bi ara sizi ziyarete. ürün senmisin lan ? meto başkanı getir bize.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ooooo park reiz gelmiş ya.aleykumselam özledik reiz seni kardeşinde arazi zaten.fastjung dedik fast şekilde kayboldu oda hehe
ParkJunkSuck Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ne var ne yok bi bakayım dedim. valla ben iş hayatına daldım tekirdağdayım zaten büyük yalan oldum da sc1 i ara ara özlüyorum sc2 yi bilmiyorum. istanbula gelince umarım bıraktığım gibi bulurum sizleri. emre yakında gelicem moruk başkan askerden geldi paranoyaya bağladı evden pek çıkmıyo kopartıcam onu merak etme herkese selamlar.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ParkJunkSuck said: ne var ne yok bi bakayım dedim. valla ben iş hayatına daldım tekirdağdayım zaten büyük yalan oldum da sc1 i ara ara özlüyorum sc2 yi bilmiyorum. istanbula gelince umarım bıraktığım gibi bulurum sizleri. emre yakında gelicem moruk başkan askerden geldi paranoyaya bağladı evden pek çıkmıyo kopartıcam onu merak etme herkese selamlar. ahaah aleyküm selam gel kardesim ya başkanı cıkarmanın yolu belli tabi hala kendi yetiştirmeye başlamadıysa..
seksyzerg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ürün selam, çook uzun zamn önce görüşmüştük seninle :)) yaklasık 10 yıl önce görkem dersanesi.. :)) sc nin ilk yılları muhabetini yapmıstık biraz, sonerlerin tayfada calıyodun sen, öyle hatırlıyorum.. gökhan ben, hatırlamak zor olr biraz :)
ParkJunkSuck Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tekirdağdan bir starcraftçıyı unuttuğum için valla kızdım kendime ama hatırlayamadım gökhan T_T. hala tekirdağla bağlantın varsa hasır cafede oluyorum genelde ctsi günleri falan orda stüdyo var müzik işleri tam gaz devam görüşmek üzere..
seksyzerg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cok uzun zaman oldu zaten :) tekirdağdayım şu sıralar, face i ekle benm ordan haberleşiriz [email protected] hasır cafeye ugrarım
Öne çıkan mesajlar