Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sayfanın en altında reklam varmış, yeni farkettim. Mayfairschool nereden gelmiş kavrayamadım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bir de yıl 2011 oluyor hala 2008... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yesil tema kullaniyorum ve goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dynamick calısıyodu herelde o okulda, calıstıgı yerin reklamını vermis :P adblock var huzur var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o tip reklamların amacı reklam veren sitenin arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını sağlamak değil mi? Hani öte yandna reklam olarak bi değeri yok ben ilk defa görüyorum mesela şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o linkler reklam olsa ne olur. gözlükle zor görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 işte ben de onu diyorum google falan çok hit alan bir sitede verilen linklere +rep veriyor bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 backlink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar