dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bunu yazan kadın da mimardı galiba.. helvetica magic pen diye aratınca çıkıyor işte.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Batuhan_BJK said: @Bone: benim gibi şu iki kalemi kullanıyorsan güzel bir yazı yazmak istiyorsun :) ben istemiyorum. o kalemi ilkokulda, ortaokulda kullanırdım. ha çevirmesi çok zevkli, o ayrı. olsa bi tane çevirsem mesela şimdi.
Tron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dasaaa said: ha bi de ilk konuyu açan arkadaş.. hiç uğraşma o koyduğun resimdeki gibi yazmaya, zaten gay gibi öle yazacağına helvetica yaz da adam desinler. eee şey.. (tu) ------------------ grafik tasarımcıyım diyen herkeze göstermek lazım bunu.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 herkeze değil merkeze O_o pardon herkese olacak yalnız
Tron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 2. kez uyarılıyorum. notpad'de biraz antrenman yapayım en iyisi. :)
Öne çıkan mesajlar