Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Evet böyle birşeyi web sitesi içerisine eklemek istiyorum. Bu tür teknolojiler hakkında bilgisi olan varmı? Mesela şöyle birşey: Ben evimin bütün resimlerini/videolarını filan çekecem sonra bunu x maddesi ile internet siteme koyacam ve mouse ile evimin içerisini görebileyim istiyorum... Ev içinde dolaşayım filan falan... Varmı öle bi dünya?
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 microsoft yaptı; photosynth. (aynı teknolojiler google street view'de falan da kullanılıyor). sen de yapabilirsin =P panaromik fotoğraflarla yapılıyor sanırım da.. sen otomasyona bağlamaktan bahsediyorsun sanırım. o yüzden biraz aşan bir olay. ama photosynth'i iframe'le falan gömebilirsin belki.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tıklanabilir panaromik fotolar gibi bişi?
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 fotosint her şekilde eziyo :D http://www.readwriteweb.com/archives/microsoft_launches_photosynth.php tam buydu aradığım işte. kurcalamam lazım şimdi iyicene :D
Öne çıkan mesajlar