lorddark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Arkadaşlar Paradarbe olayının nekadar sık veya nekadar seyrek atılcagını hangi satırdan ayarlıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ? Script yazmaya başladım fakat pek bi bilgim yok evetler silahlarla felan ugraşıyorum suanda yardımcı olunursa cok seviniri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Neye bakarak yardım edecek peki bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 default olarak parablow diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 genelde ellerinde bi paradarbe verme scripti vardır ! ama yok diyorsanız vereyim bana bi ayarlamayı gösteri verin ! [events e_spear] On=@Hit if (&statf_stone) || () || return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_parablow src.act.equip src.act src.sayua 0835,6,0,enu * paradarbe alir * return 1 endif endif [events e_parablow] On=@GetHit findid.i_parablow.remove On=@Death findid.i_parablow.remove [itemdef i_parablow] name=parablow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_parablow timer 2 On=@UnEquip cont.events -e_parablow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tmmdır arkadaslar cozdum gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sen başkasının yazdıgı scriptimi editlemeye çalışıyorsun ? emek hırsızlığı diyorsun.. cehennemde yanarsın evlat dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 at first i was serious, but then i lol'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 paradarbenin sık vuranı sağlam oturtanı iyidir sana söyleyebileceğim tek şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 .parala *akar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sypro said: at first i was serious, but then i lol'd. Yahu şu yoruma koptum gözümden yaş geldi :) nası bişeysin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ozii_x said: nası bişeysin sen :) maşallah maşallah inşallah inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar