Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh my god şekerim kel oluyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikan özentisi olduğum için ingilizce türkçe karışık bi başlıkla açtım topici

yaş 22 anne tarafından kellik var ve seyrelme başladı kellemin tepesinde
şampuan olayı çok yalanmış sanırım, 1 yıldır filan saç çıkartıcı dökmeyici döktürmeyici şampuanlar kullanıyorum ve hala dökülüyor çıkmıyor, dökülüyor

böyle "abi kafama sürdüm vöf diye saç fışkırmıştı sabah" tarzı şeyler biliyorsanız paylaşır mısınız
Mesaj tarihi:
sarımsak var sakalda çalısıyomus ama saçta ne kadar etkili olur bilemem

onun dısında çinko gerçekten yararlıymış (agızdan alınan tablet şeklinde yada saça direk sürülen hedeler)
Mesaj tarihi:
sarımsak efsane olabilir de çinko (tu)
düzenli tara bi de saçlarını kısa da olsa
ne kadar kısa bilemem tabi

yada uzatmaya basla bi an önce kelleşen kısımları kapatırsın uzun saçlarla sdfg
Mesaj tarihi:
çinko abhahauhauhauahua

lan az bi dht savuşturuyor işte o kadar.

regain falan kullanın paso. 3-4ay bırakmadan devam ama, ancak ondan sonra fayda alıyorsun. sonra da durmak yok yola devam
Mesaj tarihi:
sarımsak efsane değil
ama genetik olarak dökülen birşeye etkisi olur mu bilemem

ben 9-10 yaşlarındayken huy edinmiştim, saçımın ön kısmından saç telleri koparıyordum köküyle falan. Bi müddet sonra kabak gibi oldu kahkül kısmının altı. Hatta farketmemiştik, berber bi vudu makası kabak gibi çıktıydı, adam zor toparladı falan. Sonra annem bikaç terlik atarak önce saç koparma huyumu bıraktırdı, sonra sarımsak sürdü. RESMEN SAÇ FIŞKIRDI 1 haftada.
Mesaj tarihi:
Lelouch said:

pekmez sürsen yine çıkarmış, ne alakası var yolmakla, dökülme arasında

İşte dedik ya, genetik olarak dökülen birşeyi durdurur mu bilemem. Ama saç çıkarması efsane değil. Berberler bile direk sarımsak diyorlar sakal çıkmayan bölgeler için falan.

Abi o değil de, neden saçınıza şu çiçekçilerin gülleri dondurmak için sıktığı spreylerden sıkmıyosunuz. Öyle büst gibi, chp kadın kolları gibi dursun işte. Pause yapmış gibim.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Berberler bile direk sarımsak diyorlar sakal çıkmayan bölgeler için falan.

şu gerçek mi hacı abi?benim sakalda biraz problemler var.
Mesaj tarihi:
Abi cidden sarımsak çıkarıyor. Bana o olayda berber de demişti, daha sonra çok kişi de bu tarz olaylarda öneri olarak duymuş berberinden. Şehir efsanesi gibi duruyo ama değil.

Bilmiyorum içinde ne maddesi var da işe yarıyor ama işe yarıyor.
Mesaj tarihi:
Ben direk sürmüştüm kesip. Ama sulandırma yöntemi varmış.

http://www.sagliksifa.com/84-Sarimsak-Faydalari-ve-sarimsak-kullanimi.html

Üsare midir nedir, sulandırma derler genelde de. Özünü şey yapıyosun, seyreltiyosun. Altta var uygulanışı.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ben direk sürmüştüm kesip. Ama sulandırma yöntemi varmış.

http://www.sagliksifa.com/84-Sarimsak-Faydalari-ve-sarimsak-kullanimi.html

Üsare midir nedir, sulandırma derler genelde de. Özünü şey yapıyosun, seyreltiyosun. Altta var uygulanışı.

teşekkürler.
Mesaj tarihi:
sarmısak sirke şu bu sadece saçın dökülme nedeni mantar ise işe yarayabilir. genetik olarak zayıflama varsa saç falan çıkarmaz.

onun dışında minoksil mi ne işe yarıyor diye duymuştum kullanan bir kaç kişiden.
  • Yeni Oluştur...