Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh my god şekerim kel oluyorum

Saeros

Öne çıkan mesajlar

amerikan özentisi olduğum için ingilizce türkçe karışık bi başlıkla açtım topici

yaş 22 anne tarafından kellik var ve seyrelme başladı kellemin tepesinde
şampuan olayı çok yalanmış sanırım, 1 yıldır filan saç çıkartıcı dökmeyici döktürmeyici şampuanlar kullanıyorum ve hala dökülüyor çıkmıyor, dökülüyor

böyle "abi kafama sürdüm vöf diye saç fışkırmıştı sabah" tarzı şeyler biliyorsanız paylaşır mısınız
Sosyal ağlarda paylaş

sarımsak efsane değil
ama genetik olarak dökülen birşeye etkisi olur mu bilemem

ben 9-10 yaşlarındayken huy edinmiştim, saçımın ön kısmından saç telleri koparıyordum köküyle falan. Bi müddet sonra kabak gibi oldu kahkül kısmının altı. Hatta farketmemiştik, berber bi vudu makası kabak gibi çıktıydı, adam zor toparladı falan. Sonra annem bikaç terlik atarak önce saç koparma huyumu bıraktırdı, sonra sarımsak sürdü. RESMEN SAÇ FIŞKIRDI 1 haftada.
Sosyal ağlarda paylaş

Lelouch said:

pekmez sürsen yine çıkarmış, ne alakası var yolmakla, dökülme arasında

İşte dedik ya, genetik olarak dökülen birşeyi durdurur mu bilemem. Ama saç çıkarması efsane değil. Berberler bile direk sarımsak diyorlar sakal çıkmayan bölgeler için falan.

Abi o değil de, neden saçınıza şu çiçekçilerin gülleri dondurmak için sıktığı spreylerden sıkmıyosunuz. Öyle büst gibi, chp kadın kolları gibi dursun işte. Pause yapmış gibim.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben direk sürmüştüm kesip. Ama sulandırma yöntemi varmış.

http://www.sagliksifa.com/84-Sarimsak-Faydalari-ve-sarimsak-kullanimi.html

Üsare midir nedir, sulandırma derler genelde de. Özünü şey yapıyosun, seyreltiyosun. Altta var uygulanışı.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...