Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 amerikan özentisi olduğum için ingilizce türkçe karışık bi başlıkla açtım topici yaş 22 anne tarafından kellik var ve seyrelme başladı kellemin tepesinde şampuan olayı çok yalanmış sanırım, 1 yıldır filan saç çıkartıcı dökmeyici döktürmeyici şampuanlar kullanıyorum ve hala dökülüyor çıkmıyor, dökülüyor böyle "abi kafama sürdüm vöf diye saç fışkırmıştı sabah" tarzı şeyler biliyorsanız paylaşır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sana yakışır kellik. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 regain falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 genetikse çare yok ektir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi uzun saç takılmıcaksınız yani. kısacası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 1 yıldır kısa saçlıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sarımsak var sakalda çalısıyomus ama saçta ne kadar etkili olur bilemem onun dısında çinko gerçekten yararlıymış (agızdan alınan tablet şeklinde yada saça direk sürülen hedeler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sarımsak efsane olabilir de çinko (tu) düzenli tara bi de saçlarını kısa da olsa ne kadar kısa bilemem tabi yada uzatmaya basla bi an önce kelleşen kısımları kapatırsın uzun saçlarla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çinko abhahauhauhauahua lan az bi dht savuşturuyor işte o kadar. regain falan kullanın paso. 3-4ay bırakmadan devam ama, ancak ondan sonra fayda alıyorsun. sonra da durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kaka sürüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sarımsak efsane değil ama genetik olarak dökülen birşeye etkisi olur mu bilemem ben 9-10 yaşlarındayken huy edinmiştim, saçımın ön kısmından saç telleri koparıyordum köküyle falan. Bi müddet sonra kabak gibi oldu kahkül kısmının altı. Hatta farketmemiştik, berber bi vudu makası kabak gibi çıktıydı, adam zor toparladı falan. Sonra annem bikaç terlik atarak önce saç koparma huyumu bıraktırdı, sonra sarımsak sürdü. RESMEN SAÇ FIŞKIRDI 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 pekmez sürsen yine çıkarmış, ne alakası var yolmakla, dökülme arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 herkes akli senden alicak abi iste, fena mi. benzini kelden akli shellden. yok tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hosgeldin adresini arkadaslara birak, her gotu elleme kartini postaliyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Lelouch said: pekmez sürsen yine çıkarmış, ne alakası var yolmakla, dökülme arasında İşte dedik ya, genetik olarak dökülen birşeyi durdurur mu bilemem. Ama saç çıkarması efsane değil. Berberler bile direk sarımsak diyorlar sakal çıkmayan bölgeler için falan. Abi o değil de, neden saçınıza şu çiçekçilerin gülleri dondurmak için sıktığı spreylerden sıkmıyosunuz. Öyle büst gibi, chp kadın kolları gibi dursun işte. Pause yapmış gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: adresini arkadaslara birak, her gotu elleme kartini postaliyalim hiç bu açıdan bakmamıştım moralim düzeldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tebrikler! evrimin bir sonraki aşamasına hoşgeldin. artık high'o sapiens arasındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 SeaGle said: Berberler bile direk sarımsak diyorlar sakal çıkmayan bölgeler için falan. şu gerçek mi hacı abi?benim sakalda biraz problemler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Abi cidden sarımsak çıkarıyor. Bana o olayda berber de demişti, daha sonra çok kişi de bu tarz olaylarda öneri olarak duymuş berberinden. Şehir efsanesi gibi duruyo ama değil. Bilmiyorum içinde ne maddesi var da işe yarıyor ama işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nasıl kullanıyoruz peki?ezipte falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 haşlayıp yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ben direk sürmüştüm kesip. Ama sulandırma yöntemi varmış. http://www.sagliksifa.com/84-Sarimsak-Faydalari-ve-sarimsak-kullanimi.html Üsare midir nedir, sulandırma derler genelde de. Özünü şey yapıyosun, seyreltiyosun. Altta var uygulanışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 SeaGle said: Ben direk sürmüştüm kesip. Ama sulandırma yöntemi varmış. http://www.sagliksifa.com/84-Sarimsak-Faydalari-ve-sarimsak-kullanimi.html Üsare midir nedir, sulandırma derler genelde de. Özünü şey yapıyosun, seyreltiyosun. Altta var uygulanışı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sarmısak sirke şu bu sadece saçın dökülme nedeni mantar ise işe yarayabilir. genetik olarak zayıflama varsa saç falan çıkarmaz. onun dışında minoksil mi ne işe yarıyor diye duymuştum kullanan bir kaç kişiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yavız kuş otuyla zencefil bokunu karıştır sonra iç bi de welkım to dı jangıl-gıl-gıl-gıl-gıl-gıl-gıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar