MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 kız ark olayı.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence
karpuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Barış Manço - Arkadaşım Eşşek[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o=
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 keleksin olm sen kelek:)[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
karpuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Puahhauah[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o=
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Eagles-Hotel California Sting-Shape of my Heart olabilir[hline]Peheey!
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Eric Clapton - Tears in Heaven George Michael - Careless Whisper Simon and Garfunkel - The Sound of Silence Berlin - Take My Breath Away (Topgun OST) Toni Braxton - Unbreak My Heart Mariah Carey - My All Bon Jovi - Always hepsini dene derim. aradığını bulacağından eminim.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Lake of Tears - To blossom blue (tam dansetmelik yavaş şarkıdır... hemde 8 dakika dans et et bitmez :) Toni Braxton - spanish (guitar pek olmaz ama herhalde) winamp listesini karıştırırken zıplar:Aha BULDUM! baktam dansedecek şarkılar... Kenny G - Forever in love Kenny G - Silent Night Kenny G - Unchanged melody bende bu üçü var ve h4epsi sözsüz saksafonla çalıunan tam dans etmelik şarkılar. Mükemmeler mutlaka dene...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Volfied Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Opeth - A Fair Judgement çok güzel vals yapılır bunla :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice...
HellHound Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Nightwish - Moondance Cok guzel folk danslari edilir, hatta halay cekilir
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 kız arkadaşıyla opeth eşliğinde dans etmeye çalışanların dansı uzun sürmez anita kelsey - sway derim ben.[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 baby if you give it to me ac :) hem o sirada ortama girersin :p[signature][hline]- never too old to learn!
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 death of a swan[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 $aka bir yana Toni Braxton - Unbreak My Heart[signature][hline]- never too old to learn!
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya şimdi ağlıcam offfffff i don't wanna miss a thing gibin şarkılar tavsiye edin hemen. Acele. Dans edende bu şarkıyla edebilir falla. Sözler çok yıkıcı.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dans nedir güzel soru hani bazı zaman olur kız arkadaşınla bir olursun birşeylar paylaşırsın dans adında. Belirli bir uyum içerisinde yavaşça bir o yana bir bu yana gidersiniz hani o an hiç bitmese ulen bana gaz geldi bütün gece ben dans ederim dersiniz elleriniz onun ellerini tutarken gözünüz parlar falan heleki bide dans edelim kız tarafından geldiyse bir erkeğe. Erkek zaten daha dünden razıdır buna ama utanır söyleyemez şu an kaldırıldığım danslara kalkmadığım ve onu üzdüğüm için bin pişmanım. Dans budur. Aerosmith-idontwannamissathing dinleyince deişirsin ruh halin kayar moodun kırmızılara iner.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 In flames-system ama artık pogomu yaparsınız bilmem[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sacred Reich - The American Way kafa sallarsınız[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 George Michael-Careless Whisper[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu şarkıyı beğenmezsen suratıma tükür...Müthiş bir şarkı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: RamsesII, 21 Ağustos 2004 12:58 tarihinde demiş ki: bu şarkıyı beğenmezsen suratıma tükür...Müthiş bir şarkı sözümü geyi alıyıyom de! sözümü geyi alıyıyom de! hayır ben severim de, george michael'den nefret eden bi sürü arkadaşım var, sonra yüzüne yağmur yağmasın. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mİrage kim onlar?Beraber ağızlarının payını verebiliriz yani.. Mrigae bu arada george michael in başka böyle slow parçalarını biliyor musun?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kenny g nin şarkıları çok güzel. Yavaş saksafon parçaları[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Dido - All you want Bryan Adams - Everything I Do Rhcp - Californication Enya - Lothlorien PULPFICTION soundtrack i koy ooo fıldır fıldır dans edin[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Barış Manço - Kol Düğmeleri Sting- Shape of my Heart Anathema - Our Farewell[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Melancholy in their cries..
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: arcane, 19 Mart 2003 15:02 tarihinde demiş ki: anita kelsey - sway derim benaferim derim bende.
Öne çıkan mesajlar