Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Odam 16m2 falan. Şehir İzmir. Nasıl bir şey alsam ki? Bimeks'te falan şu infraredler ucuz sayılır, ayağıyla şusu busu 100 liranın altında çıkıyo. yoksa klasik ısıtıcı mı alsam ne dersiniz? tecrübeleri alalım. 29 ekim tatilinde gidip alayım artık hangisini derseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 6 yıl boyunca dandik elektrikli sobalardan kullandım. Pek de bir sıkıntı çekmedim valla. Ama elektrik faturası gelince insana koyuyor biraz. Bir de şu ufolar falan az enerji harcıyor diyorlar inanma sakın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 watt'ı belli tabii de, koca odayı ısıtmasından da iyidir diyolar bilemiyorum. sonra bir de, vay efendim sırtım yandı da burnum dondu'cular gördüm, o da ayrı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nano plazma ısıtıcılar çıkmış, geçen bir arkadaşın ofisinde gördüm. duvara asıyorsun tablo gibi, çok az elektrik harcıyormuş ve çok da pahalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nanoyu gördüm ve 150den aşağı değildir dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bluetooth al aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 elektrik parasını kim ödüyo? ona göre öneri yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hacu kömür sobası al seçimler yaklaşıyor , beleşe ısınırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nano lar icin 300-500 diyolar haberiniz olsunda :) valla ben bu konuda su 50tl lik kalorifer seklinde olanlari tek geciorum hala.. ay sonunda gelecek belli yaptigi is belli.. yuzum dondu sirtim pisti durumu da yok.. cicek gibi :D yada klima gibi sicak hava ufleyeninden alcan.. ohh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Masakari said: Hacu kömür sobası al seçimler yaklaşıyor , beleşe ısınırsın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 arkadasımda bu tip bi ısıtıcı vardı benim evdede klima vardı A+ enerji sınıfı. ben 25m2'lik bi odayı(salonu) ısıtmak için 150 liradan aşağı elektrik parası vermedim kışın izmirde. arkadasımada en fazla 80 lira geldi ve inanılmaz guzel ısıtıyo bu alet. ufo veya diğer quartz tarzı ısıtıcılar belli bölgeyi ısıtırlar karşısında durursan ısınıyosun ama azcık sağa geçtiğin zaman tekrar üşüyosun. alcaksan yukardaki gibi hem ısıtıcı çubukları olan+fan+buhar veren bişey al. fanlı olunca tüm odayı ısıtabiliyosun güzel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 denmemiş diyim dedim wireless al blutut al blurey al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar