Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yok anlasmislar steamle, games for windows hizmeti olmiyan ulkelerde steamde hicbri zaman satmiycakmis turkiyeyide adam yerine koymadigi icin mcirosoft alamiycaz istesekte, ondan sonra gelip MS fanboylari microsoft sole iyi bole iyi diyor, ulan daha adam yerine koyup yasadigim ulkeye hzimet satmayi bile cok goren bir firmanin neyini sevicem, yerin dibine batsin, para verip alalim diyoruz vermiyor bide DLC leri var pc versiyonunda beles, turkiyede live olmadigi icin onlarida alamiycaz beles olmalarina ragmen allah surum surum surundursun seni microsoft turkiyeyi kamusal pazardan ibaret goren kafana sey ediiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Viktor said: yok anlasmislar steamle, games for windows hizmeti olmiyan ulkelerde steamde hicbri zaman satmiycakmis turkiyeyide adam yerine koymadigi icin mcirosoft alamiycaz istesekte, ondan sonra gelip MS fanboylari microsoft sole iyi bole iyi diyor, ulan daha adam yerine koyup yasadigim ulkeye hzimet satmayi bile cok goren bir firmanin neyini sevicem, yerin dibine batsin, para verip alalim diyoruz vermiyor bide DLC leri var pc versiyonunda beles, turkiyede live olmadigi icin onlarida alamiycaz beles olmalarina ragmen allah surum surum surundursun seni microsoft turkiyeyi kamusal pazardan ibaret goren kafana sey ediiim Yuh saçmalığın daniskası artık eğer böyleyse gerçekten. Nasıl bir mantıktır ki bu? Sonra bir de neden millet kopya oynuyor diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Kusura bakmayın arka arkaya olacak ama acil lazım. Oyunun malum sürümü Co-Op oynanabiliyor mu? Deneyen var mı acaba? (Orjinalini satmamak için takla atmasalar şunu yapmak zorunda kalmasak keşke...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Olan versiyonları var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Viktor said: hadi aliyim dedim GFW marketplace den, turkiyeden kabul etmedi ALLAH BELANI VERSIN MICROSOFT dunyanin en rezil, en igrenc, en pislik firmasi ahaha tagler çakılmış gene penth görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu oyunda bende inanılmaz bir screen lag var :S crysis 2 full ayarda problemsiz kaldıran makinam en düşük ayarda bile fable da sorun yaşıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 vsync'i kapat, aynı durumu ben de yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu arada, http://www.direct2drive.co.uk/2/10758/product/Buy-Fable-3-Download?hph türkiye'ye açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Silphatos said: bu arada, http://www.direct2drive.co.uk/2/10758/product/Buy-Fable-3-Download?hph türkiye'ye açık Oh, güzel oldu bu teşekkürler. =) Nereden alsam diye aranıyordum ben de. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 GFW'un Turkiye'de olmamasinin sebebi, Microsoft online alisveris sisteminin (xbox live'dan tutun GFW alisverislerine kadar en temelde ayni sistem var) Turkiye'ye hizmet vermiyor olusu. Xbox Live neden yoksa, GFW da ondan yok yani. Her ulke neden ayri handle ediliyor bilmiyorum detaylarini, keske bir an once gelse Turkiye'ye bu servisler, ama kurulum ve daha onemlisi maintenance'i, customer service'i vs vs kolay seyler degil bunlar, vardir bir sebebi. yoksa neden para gelicek yere yatirim yapmasin bi sirket. hala subvanse edicek kadar alisveris olmayacagini dusunuyor olabilir mesela, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aha sahibi gelmiş. yanlız şöyle bir şey var gfw sitesinden her oyun satın alınabiliyor ama fable gibi ms stüdyolarından çıkma birkaç oyuna izin evrmiyor. ne alaka tümden engellesin o zaman dükkanı demek istiyorum bill amcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 GTAIV çıkalı kaç sene oldu, bi ay önce falan satılmaya başladı Steam üzerinden Türkiye'ye. Acaba Steam'de var da biz mi göremiyoruz yine bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 steamde var ve göremioz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oyun iyi hosta ilk oyuna göre cok katı, ve öznesiz yapılmış. karakter gelişimi falan cok tırto, ilk oyunun yemek yedikce skill aldıkca şişmanlıyan uzayan incelen karakteri gitmiş böle düz adam gelmiş değişmeyen. skill/stat secimide cok kısıtlı. inventory tümüyle kalkmış, o cantada bira osun et balık olsun yiyim falan geyikleri hiç yok zaten ne biliym sevmedim ben pek. dialoglar falan iyi hoş cok cok yazmışlar üşenmenişler ama özensizce yapılmış oyun işte. o interfaceler falan rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 talent malent hiçbir şey yok ki. Platform oyunu gibi, ışıklı yolu takip et, mob öldür soul topla :p Felaket kötü bir oyun olmuş, üstüne bir de abuk subuk kontroller gelince, ııh ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 en iyisi 1. oyunuydu ya 2 saatte biten main queste sahip üstteki yoruma katılıyorum edit: bi önceki sayfadaki üstümdeki olabilecek olan sayfanın en altındaki yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya secimler falan iyi güzel aslıdna o kısmı oyunun ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi ben yazdim diye biliyorum ama yazmamisim, oyun inanilmaz kotu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oyunda en sevdigim sey tepeleme hazineyi doldurup icinde yuzmekti daha fazla oyuna koysunlar sunu, varyemez amca modunda gezelim (cocuklugum varyemezin kasasini kartondan yapmaya calismakla gecti =() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 onla ugrascana dersini calissaydin, simdi kendin para icinde yuzerdin. iyyy pis pis paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Penthesilea said: GFW'un Turkiye'de olmamasinin sebebi, Microsoft online alisveris sisteminin (xbox live'dan tutun GFW alisverislerine kadar en temelde ayni sistem var) Turkiye'ye hizmet vermiyor olusu. Xbox Live neden yoksa, GFW da ondan yok yani. Her ulke neden ayri handle ediliyor bilmiyorum detaylarini, keske bir an once gelse Turkiye'ye bu servisler, ama kurulum ve daha onemlisi maintenance'i, customer service'i vs vs kolay seyler degil bunlar, vardir bir sebebi. yoksa neden para gelicek yere yatirim yapmasin bi sirket. hala subvanse edicek kadar alisveris olmayacagini dusunuyor olabilir mesela, bilmiyorum. sebebi gayet basit sunun, ms turkiyeyi endustriel pazardan ibaret goruyor, laptoplarla ve marka pc lerle sattigi zoraki bundle lar ile ozel isletmeler ile kamu microsoft tr nin gelirinin yuzde 80 i filan, tuketici pazarini adam yerine koymuyor iste ama sirf kiytirik isletim sistemlerine ve tekel force ofisine hicbi tuketici gidip 200-300$ vermiyor diye bu sonuca varmasi, hemde brezilya gibi bi ulkeye giripte genc nufusun bole yuksek oldugu tr ye gelmemesi asiri komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aquila said: onla ugrascana dersini calissaydin, simdi kendin para icinde yuzerdin. iyyy pis pis paralar. varyemez altin biriktirio aga, bugun dunyanin en zengin adami olsan vermezler sana o altini anca merkez bankasi rezervini soyucan yada adolfun kayip altinlarini bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oyun cok kotuymus cidden. ustune de rezil port olunca daha da kotu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 oyun MU-KEM-MEL bayagidir bu kadar zevkli bir oyun oynamiyordum, dialoglar, kiyafetler questler, loading ekranindaki posterler hepsi harika :) hele questlere hayran kaldim ya, tavuk toplama olsun tiyatro oyunu olsun cok guzel dusunmusler, gargoyle olayi da iyiydi. 4saat araliksiz oynamisim oyunu farkina varmadan. kotu yanlari da var tabi, dovusler ozensiz biraz combo fln hak getire, inventory sistemi yok bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kötülük yapmayayım dedim hazine eksiye düştü. mandolin çalarak ülkeyi kurtarmaya çalışıyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar