Sertac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ben maça geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Saatler 1 saat geri alındı, denyoluk yapan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 _Tora_ said: LucifeL,tora,fizban,Spidee,Tora+1,Esh,Kermit,Pha screwy,tolga,khelben,NoS,tnkt,Kaspar,BoB,Sertaç Bizim takım biraz güçsüz oldu sanırsam :) eshi hiç bilmiorum bir de gelicekmisijn tekrar mesaj atarsan iyi olur bu akşam saat 8e kdr msjını beeklicem. Kaspar said: LucifeL,tora,NoS,fizban,Tora+1,Esh,Kermit,Pha screwy,tolga,khelben,Spidee,Kaspar,BoB,tnkt,Sertaç isteklere de kulak vererek dengelemeye çalıştım. itiraz kabul ederim de önerdiğiniz halini de yazın kadroların o durumda, karışıyo sonra unutuyoruz. ben anlamadımki ilk soyledigime NoSla Spidee değişti dengelimi oldu şimdi takımlar :) olm benmi futboldan anlamıyorum bu kdr etki edermi iki kadro :))) bu arada benim derdim defans deildi orta sahaydı oncu defans istediginiz gibi kombinasyon yapabiliriz ben olesine koymustum defanstakileri... neyse ben 4 gibi orda olucam tekrar konusuruz olmadı kadroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ok tora alıntılamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 arkada kalmasın diye kadroyu koymuştum yazılan da sen yazmışın diye sildim, 4 gibi ordayım bende bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tamamdır görüşürüz tolga da 4 gibi gelicek başka gelenler warsa orada olucaz görüşürük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tora ben senin son yazdığın kadroya bakıp değişiklik yapmıştım, hakkaten öncekinin aynı olmuş nerdeyse onu fark etmemiştim. orta saha sorunsa onu artık gidince konuşup netleştiririz, ben de çok çözüm bulamadım şimdi ona. sizin defansla hücum biraz daha oturmuş olsun madem dedim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Gökalp'e çok çirkin bir faul yaptım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 baldırımda fizbanın ayak izi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şşş sakin sakin. heycana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yazdım golleri abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Abi bileğim davul gibi oldu bir yerde Engin'in krampon girdi benim bileğe. Çok fena ya basamıyorum üstüne ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cok sikko macti asdf kondisyon lazim bu goruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tnkt said: baldırımda fizbanın ayak izi var...ayak izi değil burun vurmuştum halbuki.. bu maç serhata çalım attığım ve serhata 20 m den sayılmayan golümü attığım maç olarak tarihe geçti. evet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 O güzel şuttu ama bence oyun devam etse Serhat yemezdi adam çok sağlam kaleci. Bu maçların en garipsediğim yanı da bu zira halısaha da iyi kaleci bulmak çok zor ama burada kaleciden bol bişey yok. Ha herşeye rağmen benim topu tutmasaydı iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar