Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.33

Holy

Öne çıkan mesajlar

_Tora_ said:

LucifeL,tora,fizban,Spidee,Tora+1,Esh,Kermit,Pha
screwy,tolga,khelben,NoS,tnkt,Kaspar,BoB,Sertaç

Bizim takım biraz güçsüz oldu sanırsam :) eshi hiç bilmiorum bir de gelicekmisijn tekrar mesaj atarsan iyi olur bu akşam saat 8e kdr msjını beeklicem.

Kaspar said:

LucifeL,tora,NoS,fizban,Tora+1,Esh,Kermit,Pha
screwy,tolga,khelben,Spidee,Kaspar,BoB,tnkt,Sertaç

isteklere de kulak vererek dengelemeye çalıştım. itiraz kabul ederim de önerdiğiniz halini de yazın kadroların o durumda, karışıyo sonra unutuyoruz.

ben anlamadımki ilk soyledigime NoSla Spidee değişti dengelimi oldu şimdi takımlar :) olm benmi futboldan anlamıyorum bu kdr etki edermi iki kadro :))) bu arada benim derdim defans deildi orta sahaydı oncu defans istediginiz gibi kombinasyon yapabiliriz ben olesine koymustum defanstakileri... neyse ben 4 gibi orda olucam tekrar konusuruz olmadı kadroları.
Sosyal ağlarda paylaş

tora ben senin son yazdığın kadroya bakıp değişiklik yapmıştım, hakkaten öncekinin aynı olmuş nerdeyse onu fark etmemiştim. orta saha sorunsa onu artık gidince konuşup netleştiririz, ben de çok çözüm bulamadım şimdi ona. sizin defansla hücum biraz daha oturmuş olsun madem dedim ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

O güzel şuttu ama bence oyun devam etse Serhat yemezdi adam çok sağlam kaleci. Bu maçların en garipsediğim yanı da bu zira halısaha da iyi kaleci bulmak çok zor ama burada kaleciden bol bişey yok.

Ha herşeye rağmen benim topu tutmasaydı iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...