Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Norton_Antor, 22 Ağustos 2004 22:03 tarihinde demiş ki: ilk görüşte aşk olayı yok.bilim ilk dörüşte olanın sadece cinsel dürtüler olduğunu söylüyor.yalan da söylemiyordur herhalde:) doğduğumdan beri bilimle ters gidiyoruz zaten :p[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Pyr0, 22 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: ciddi a$ık olmu$san ilk 1 ay her$ey gelebılır ama bellı bı sure sonra gercegı gorup ne salak mı$ım ben dersin.. yok ya böyle olmuo . ben bir yıldır ölüp ölüp diriliom ama hala konuşamadım :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1 yıl? hala konuşamadın? abi o kadar zorlanıyosan msj at yani. en azından o da bişeydir.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hayır mesaj geri tepiyo bazen aranızda bi bağ yoksa[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Antimodes52, 22 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Aşk dediğin şey vücudundaki belli hormonların senin türünün devamı için salgılayarak senin karşı cinse olan ilgini arttırmanı sağlamak için olan bir olay (evet, cümle iğrenç). Aşk dediğin gibi bilimsel olarak sadece türlerin devamını sağlayan vücudun yönettiği kimyasal bir olay. Aşk sürecinde erkeklerde estrojen, kadınlarda testesteron miktarı artar böylece karşı cinse daha çok benzeyerek birbirlerini rahat anlamaları ve anlaşmaları böyle birbirlerine bağlanmaları sağlanır. Gördüğünüzü gibi hayvansal iç güdülerin büyük miktarda köreldiği çağımızda vücut kendisine yüklenen amacı gerçekleştirmek için çok çeşitli yollar üretiyor. Bence aşkda evrimin bir parçası.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ha soruya cevap olarak da... Aşk her şeydir evet... Yaptığımız her hareket, en ufak hareket, hepsi üreme için... Günümüzden en ufak bir örnek... Hepimiz belli bir modayı izleyerek yatağa girmeye çalışıyoruz, kariyer yaparak para kazanmaya böylece karşı cinsi etkilemeye çalışıyoruz, güzel giyinip beğenilmeye çalışıyoruz, bunu herkes inkar etmeye çalışabilir, isteyen ben modayı takip etmem desin onlar da başka bir modayı takip ediyorlar, kendi hallerinde takılmalarıyla kendilerini beğendirmeye çalışıyorlar. Sonuç olarak her şey üreme olayına bağlanıyor. İstersen bir kabilede yaşa mokoko şarkıları söyleyip karşı cinsi etkilemeye çalış, istersen ortaçağ'da bir şövalye ol kahramanlıklarınla etkilemeye çalış, istersen günümüzde belli markalardan alış veriş yap, para kazanarak kendini kanıtlamaya çalış... Hepsi aynı noktaya varıyor. Tabii bu da iki taraflı yorumlanabilecek bir olay... İsteyen duygusal bir şey bu, sevdiğim kadın için her şeyi bilinçli olarak yapıyorum der, isteyen hormonların buna neden olduğunu kabul eder ve hayata gelme amacının türünü devam ettirmek olduğunu anlar... Size kalmış.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: dom, 22 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki: vinc getirttirmeyin bana. [signature][hline]Tragedy
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aşk güzeldir, hoştur ama üreme içgüdüsüne farkında olmadan uydurduğumuz kılıftır, başkada bir şey değildir. Eninde sonunda süründürür, bünyeye zarar vermesi muhtemeldir...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 biri olamadan diğer olabiliyor hatta aşkın varlığında diğerinin doğru olup olmadığını sorgulayabiliyor insan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ciddi ilişjkilerden bahsediyorsan birisi olmadan diğeri olmaz. Sağlıklı devam etmez, sadece karakter, tip değil tam uyum lazımki aşk kelimesinin hakkı verilsin, gözler başkasını görmesin (ilk 1-2 aydan sonra özellikle), gönüller coşsun Tey Tey Tey... Ha bu arada istisnalar kaideyi bozmaz :)
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: zgrw, 22 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 22 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: ciddi a$ık olmu$san ilk 1 ay her$ey gelebılır ama bellı bı sure sonra gercegı gorup ne salak mı$ım ben dersin.. yok ya böyle olmuo . ben bir yıldır ölüp ölüp diriliom ama hala konuşamadım :) ben platonik icin demedim ztn :) a$ık oldugun kı$ıyle cıkarsan veya cıkıp ayrılırsan.platonıkte gercı o kdr uzun surmez.sen bı ılksın snrm :) (bu arada a$k veya sevgıyı ayırt edıyorsundur in$.)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1 ay sora kızın gercek halını görursun demedım a$k ın yawa$ yawa$ tukenır.bu arada estagfırullah ben sadece kendı goru$umu söledım öle beyan flm etmedım.ıstıyen dkkat eder okur ıstıyen tınlamaz bıle.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o zmn ne mutlu sana.ben bana olanı söledım.belkı kar$ı tarafın davranı$larının degı$msınden dolayı ben böyle du$umu$umdur bilemem.ama said: fizban, 23 Ağustos 2004 02:33 tarihinde demiş ki: "bi kızla bi aydan fazla çıkılır mı beee" demek ıstemedım.hep ba$ka yerlere cekıyosun yada öyle anlıyosun.ben eskı sewgılımlede 3 ay kadar cıktım :) benım demek ıstedıgım bı sure sonra kar$ı tarafa duyulan sevgı veya a$k tukenebılıyor.ha senın kı veya bı ba$kasının yıllar sürer bnmkı 1 ay olur.bu daha cok kar$ı tarafa ve kı$ılıklere baglı yanılmıyorsam?[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 gerçekten bu tamamen şansa bağlı gerçek aşkı 30 yaşındada anlayabilirsin 18 yaşındada. Bir insana ölürcesine yine 30 yaşındada bağlanabilirsin 18 yaşındada. Bence bu tür şeylerin ne zaman öğrenildiği tecrübe ve zamana hiç ama hiç bağlı değil sadece şans ve bir mikatarda çevre. Dersiniz 18 yaşında yaşadığının gerçek aşk olduğunu nerden biliyorsunuz ozaman derim bende ondan sonra yaşıyacaklarımın bukadar gerçek ve koyu olacağını siz nerden biliyorsunuz belki çoktan gördüm. Kısacası sadece şans... Bu yüzden herkes bence kendi inandığına inanmaya devam edecek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ağustos 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Uzun bir süre aklım karışık takıldım... Bir kızı beğeniyordum, yazıyordum, kızı elde ettiğim anda hoş bulmamaya başlıyordum. Sonra anladım ki heves ediyordum sadece... Ama gerçekten sevince bir insanı elde edince de devam ediyor sevgin... Bir sürü insanla da öylesine çıktığım oldu... o ilişkiler bile 3-4 ay sürebiliyorlar sevdiğin biri olduktan sonra daha da uzun sürer...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Tek gerçek ölümdür. Her canlı birgün ölümü tadacaktır.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hehe aklıma direk zincirli kuyu mezarlığındaki maviş yazılar geldi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 insanların bir et yığını, içlerinde her daim kimyasal olaylar meydana gelen aşkı nefreti sinaps denen mikroboşluğa akan maddelerin yönlendirdiğini düşünürsen aşk bir "şey" değildir...[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 iyide eğer biz o kimyasal olaylar ve sinapslar sayesinde yaşıyabiliyorsak, aşk en azından insanlar için önemli birşeydir (bence). Olaya sadece bilimsel açıdanda bakmayın değerler açısından bakın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aşk çok önemli bir şey... Ancak önem taşıması vücuttaki bazı enzimlerin bir kaç hormon üretmesiyle ilgili ve bu kadar basit olduğu gerçeğini değiştirmiyor... İnsan kendini geliştirse de doğanın atmış olduğu bazı temeller var... Biz yeni temeller atmıyoruz ki, var olan temeller üstüne katlar inşa ediyoruz... Yani yine en basitleştirildiğinde her şey üreme içgüdüsüne dayanıyor...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aşk özel olmasını istemenden dolayı özel bence.[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 walla sen iste yada isteme o sen bulur kaçarı yoq bu işin :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aşk bence boş işler müdürlüğünün çıkardıgı bi felsefe dalı[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Öne çıkan mesajlar