fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hem linux hem windoze kullanmak durumunda kaldığımdan, latex'te farklı editorler vs kullanmak cok koyuyor. onerebileceginiz birsey var mi iki isletim sisteminde de ayni olan, ve bunun yaninda tabi eli yuzu duzgun birsey olan ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çok ilkel olan textworks var. ama eli yüzü öyle çok düzgün sayılmaz. basit oldukça arayüzü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/LyX Bu var. Hatta benim açtığım bir konusu da vardı ama arama çalışmadığından bulamadım.
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hangi dağıtımı kullanıyorsun acaba ona göre bir tavsiyede bulunayım
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ubuntu kullaniyore, yalniz texmaker'ı cok begendim sanirim. kısfmet. bu arada netbeans'te latex kullanıldığnı bimliyordum yahu.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Netbeans isvicre cakisi gibi resmen ama yazanlarin agzini yuzunu dagiticam bi gun karsilasirsam. Remote server islemleri adam gibi calismiyor ve manual refresh yok merette. Cache tutma da diyemiyorsun.
Öne çıkan mesajlar